Şimdi Ara

ODTU'luleri buraya alalim! :) (32 kisiyiz) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
494
Cevap
3
Favori
49.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayithttp://netregister.cc.metu.edu.tr den ama okul agina ait bir PCden giris yapman gerekiyor, mesela yurtlar bolgesindeki bir PCden ya da kutuphanedeki kioskdan. MAC adresini kaydediyosun, ama ethernet ve wireless MAC adresleri farkli.

Ogrenmek icin Baslat>Calistir>cmd>ipconfig -all yazabilirsin. Ben etherneti halletim ama kablosuz maalesef hicbiyerden calismiyor..

Bu arada yarin nerde derse girdigimizi nasil ogreniyoruz bilen var mi??
    edit: tamam 64 nolu programdanmis..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derZyklus -- 28 Eylül 2009; 8:26:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derZyklus

Kayithttp://netregister.cc.metu.edu.tr den ama okul agina ait bir PCden giris yapman gerekiyor, mesela yurtlar bolgesindeki bir PCden ya da kutuphanedeki kioskdan. MAC adresini kaydediyosun, ama ethernet ve wireless MAC adresleri farkli.

Ogrenmek icin Baslat>Calistir>cmd>ipconfig -all yazabilirsin. Ben etherneti halletim ama kablosuz maalesef hicbiyerden calismiyor..

Bu arada yarin nerde derse girdigimizi nasil ogreniyoruz bilen var mi??

aynen ben de 2.yurttayım ben de mac olayını hallettım ethernetle baglanıorum bı sorun yok şimdilik...kablosuz ng2k yayınını da bıkac kez gordum ama cok zayıf sınyal ve de baglanılmıyodu...odasında ethernet kablosu olmayan varsa kaldıgı yurt mudurlugunden fln ıstesın verıyolar...

• ng2k oyle evet. Bi de eduroam diye bi olay var bu baska unilerde de varmis odtu sifremizle gidip orda wireless a baglanabiliyomusuz vs vs.. Ama daha odtude baglanamiyoruz
  • Kitapları olgunlardan alırsanız hazırlık kitaplarını ortalama %50 ucuza getirmiş olursunuz. 2 tane coursebook için 50 lira bayılmaya hiç gerek yok.
  • CNG 100 muafiyet sınavının sonucu açıklandı mı?Açıklandıysa nereden bulabilirim?
  • Çarşamba Günü açıklanacak fakat; sınav sonunda "Grade" denilen bölümde puanınız gözüküyor. 60 ve üzeri ise geçmiş oluyorsunuz. (Instructor böyle dedi)

Bu arada CNG100'ün IS100 olduğunu varsayarak bu mesajı yazdım.

Arkadaşlar hiç Upper Intermediate yok mu yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eaststreetz

ben varım
  • quote:

Orijinalden alıntı: pence46

quote:

ben varım

ben de varım b binası gırıs kat class 5...sizin sınıflar hangileri?
  • Ulan nasi bolumse ilk gun hoca gelmedi
  • Gençler aman hazırlıkta devamsızlık falan yapıyım demeyin size benden tavsiye.Ben atıldım hazırlıkta başka üniversiteye gönderdiler şimdi afla döndüm profu geçecem diye uğraşıp duruyorum bölüme başlayamadım.Kitap,okul,ders falan filan ne istiyosanız sorabilirsiniz yardımcı olurum.
  • Pek sevgili odtu mensuplari, aranizda felsefe'nin bazi derslerinin neden kampusun muhtelif alakasiz yerlerinde (Orn. Fizik Binasi, Mimarlik fakultesi gibi) yapildigi hakkinda bir fikri olan var mi? Beseri bil. de suruyle sinif var da kapasiteleri mi yetmior? Hadi Tur101'in kendi binasinda yapilmasini anladim diyelim.. oburlerine noluyoo.. Ders yuku az diye ordan oraya kosarak hic degilse bi aktivitemiz olmasi mi istenmis nedir yani??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksavas

quote:

Orijinalden alıntı: pence46

quote:

ben varım

ben de varım b binası gırıs kat class 5...sizin sınıflar hangileri?

benim de 14. sınıf en üst katta
  • Gençler ben de B binası 10. sınıftayım. 14. ve 5. sınıftaki arkadaşlar size sesleniyorum.

Birbirimizi tanıyalım hiç değilse
  • quote:

Gençler ben de B binası 10. sınıftayım. 14. ve 5. sınıftaki arkadaşlar size sesleniyorum.

Birbirimizi tanıyalım hiç değilse

B 12 deyim ben de yani arada 1 sınıf var.Bu kattaki tek uzun saçlıyım sanırsam.

• Eee nası gıdıyo bu toplantı ayarlasakmı
  • Ha! Iyi fikir neden olmasin.. Burdakilerin cogu suan hazirlik sanirim?
  • Size benden öneri!Hemen BEST e üye olun hayatın tadını çıkarın
  • Ankarada ve ODTÜ'de okumak nasıl? Biraz bilgi verebilir misiniz?
  • İstanbul'dan selamlar, yarın tekrar Ankara'ya gidiyorum; tatilden sonra. Fakat artık havalar soğudu ve bahar havasına veda etmenin zamanı geldi galiba.
  • Yarın mid-term var sınavdan sonra yazın la durumunuzu sınavı kötü geçenleri görüp kendimi avuturum.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.