Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

ODTÜ MADENE 513 PUANLA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
5.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ülkenin sorunu bu tipler işte
  • prekab P kullanıcısına yanıt
    tebrik ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: schizzo

ülkenin sorunu bu tipler işte
    Hocam klasik dh ergeni işte bildiği birşey yok ama her konuda bilgiliymiş gibi atıp tutuyor.Ülkemizin en büyük sorunu bu zaten insanlar bilmediği konularda bilmişlik taslamasını çok seviyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ergen ilerde 50 yaşında da aynı dedik ya ülkenin sorunu bu 7 den 70 e aynı
  • prekab P kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, sizin sıralamanız 33k yapıyor sanrım o sıralamalarda mantıklı ama 8-9k da ne biliyim

• Sadece puanına bakmıyorum hocam çalışma şartları da ağır yeri geliyor madene iniyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Noek

Neden gülüyorsun bilmediğin şeye ? :D 2.5k zaten devlet veriyor.Kalanını da başarı bursları ile tamamlar 4 olmasa 3.3 olur 3.5 olur :)
    neye gülmeyeyim 1.si bilmediği şeyi biliyormuş gibi atan sizsiniz. 2.3 k veriliyor. başarı bursu ilk 1000 e girip ilk tercihe yazanlara veriliyor odtüde. ilk 5 tercihe yazma şartı da 2.3k lık asgari ücret bursu almaları için. yök de verse 800 3.1 k oluyor (ilk 3 sıra 5 değil bu arada bunu da bilmiyorsun) 3.3 k olmuyor ki olsa bile 4kdan fazla burs aldıklarını da göstermez ? ne bu tatava AHAJHASJH yazık size kendinizi kandırmaya devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostrophe -- 28 Ağustos 2020; 11:8:24 >
  • Kazılan şu romantizme bak ya mesleğe aşıktı ondan seçti demi?

Muhtemelen ailesi maden işinde ya da bir tanıdıkları maden işinde. Zengin yani, para falan pek umrunda değildir. Fixtir bu. Her sene böyle birileri girer odtü madene.

• quote:

Orijinalden alıntı: apostrophe

neye gülmeyeyim 1.si bilmediği şeyi biliyormuş gibi atan sizsiniz. 2.3 k veriliyor. başarı bursu ilk 1000 e girip ilk tercihe yazanlara veriliyor odtüde. ilk 5 tercihe yazma şartı da 2.3k lık asgari ücret bursu almaları için. yök de verse 800 3.1 k oluyor (ilk 3 sıra 5 değil bu arada bunu da bilmiyorsun) 3.3 k olmuyor ki olsa bile 4kdan fazla burs aldıklarını da göstermez ? ne bu tatava AHAJHASJH yazık size kendinizi kandırmaya devam.

Alıntıları Göster
    odtü madenin sadece bölüm olarak kendi verdiği burslar var lale :)

• Noek kullanıcısına yanıt
    göster veriyorsa nerde yazıyor biz de öğrenelim LALE.
  • Taylan Bozdağ Bursu

• Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı (YMGV)

• Demir Export

• Nuh Çimento

• YÖK

• İMİB Bursu

ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MADEN MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, İMİB ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında

imzalanan protokole göre; üniversite sınavında Maden Mühendisliği bölümünü tercih eden ve;

• İlk 50 bine giren öğrenciler, net asgari ücret

• 50 bin ile 65 bin arasında olanlar, net asgari ücretin yarısı

• 65 bin ile 80 bin arasında olanlar, net asgari ücretin üçte biri oranında karşılıksız burs verilecek ve

istihdam kolaylığı sağlanacak.
    hadi yallah
  • quote:

göster veriyorsa nerde yazıyor biz de öğrenelim LALE.
    3. Sınıf kimya mühendisi odtü öğrencisiyim, öncelikle bunu söyleyeyim, 800-1000 tl arası bölümün öğrencilere sağladığı ekstra burs var, senin gibi bilmeden yazmıyorum merak etme güzel kardeşim. Sana da suç bulamam büyüdüğün ortamla alakalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    bunları zaten gördüm sen şimdi burda yazan yerlerden garanti burs alacağını mı iddia ediyorsun? imib ve yök tamam da diğerleri ne alaka garanti burs mu veriyorlar? daha önceden maden müh. araştırırken senin yazdıklarını da görmüştüm 5-7k arası garanti başlangıç maaşı falan da yazıyordun daha işte çalışmadan bunu söylemiştin :)) linkedine gir konuş bakayım kaçla başlıyorlarmış? ben de düşündüm zamanında o kadar araştırdım nedense benim konuştuğum insanlar burs alamıyordu yukarda yazdığın yerlerden bir sen alıyorsun galiba?
  • Kusura bakma da üniversite hayatı boyuna yatmış tek vasfı okuldan mezun olan kişiler elbet sıkıntı çekecek.Daha bu sene mezun olmuş bölümden arkadaşım deswik,micromine,surpac,python,c,autocad bilen adamı yer altı madenciliği için 9.500 e işe aldılar.Önümde canlı örnek varken ne idüğü belirsiz birisinin yorumunu dikkate alamayacağım :)
  • schizzo kullanıcısına yanıt
    odtü maden okuyanlar saklıyor mu benden bu burs olayını o zaman ? Noek in de konularına bakmıştım o da burs sorusuna sadece yeni gelen imib garanti bursundan bahsetmişti. Sorduklarımdan da burs alan yok. O kadar araştırdım sordum herkes mi saklıyor burs olayını AHAHAHA
  • quote:

odtü maden okuyanlar saklıyor mu benden bu burs olayını o zaman ? Noek in de konularına bakmıştım o da burs sorusuna sadece yeni gelen imib garanti bursundan bahsetmişti. Sorduklarımdan da burs alan yok. O kadar araştırdım sordum herkes mi saklıyor burs olayını AHAHAHA
    Aynen AHAHAAHAHAHAHAHAA . Yazık.

hocam her işte vardır zaten başlayan ?? ama garanti falan yazmışsın gözünü seveyim yani atma. burs olayına da cevap verememişsin???
  • schizzo kullanıcısına yanıt
    boş boş cevap atıyosun hala göster garanti şu kadar burs veriliyor diye yazan bir yeri? ben çok araştırdım sordum yani neden böyle düzgünce bilgilendirmiyorsunuz ki diğer okuyan insanlar objektif cevaplarken ne bu yani? kaç yaşında insansınız kendinizi kandırmanın ne manası var?
  • quote:

boş boş cevap atıyosun hala göster garanti şu kadar burs veriliyor diye yazan bir yeri? ben çok araştırdım sordum yani neden böyle düzgünce bilgilendirmiyorsunuz ki diğer okuyan insanlar objektif cevaplarken ne bu yani? kaç yaşında insansınız kendinizi kandırmanın ne manası var?
    Kardeşim ben 22 yaşındayım. Sence benden 4 yaş küçük insanların olduğu forumda neden şu an vakit geçireyim ? Herhangi bir yalan söylesem burada ben ne kazanabilirim ? Bu bahsettiğim bursu internette direkt alan görmeden öğrenemezsin çünkü odtü bunu yayınlamaz, örneğin benim bölümümde bu bursun
    başvurusuna bakan bir tane profesör var ve aylık 750 tl, ben kimya mühendisi öğrencisiyim, maden mühendisliğini savunuyorum sana, burada nasıl bir kazancım olabilir de beni kendini kandırmakla itham edebiliyorsun ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.