Şimdi Ara

ODTÜ makina İTÜ kontrol HACETTEPE ee NE yapmalıyım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mf 4 puan türünde 11.229.u olarak hayal kırıklığına uğradım imkanlarım dahilinde araştırdım ve bazı fakülteler arasında kararsız aldım

Öncelikle içimden geçen bölüm Odtü makinaydı fakat geçen sene 8160. yı alarak kapatmış bolum beni düşümdürdü bu yüzden alternatif çözümler aramaya başladım gerçi 2008 yılında 5bin küsür ile kapatmış sürekli bir gerileme içinde ama sağlam kazığa bağlayalım eşşeğimizi araştırmalarım sonucu

İTÜ kontrol mühendisliği 11.800

HACETTEPE elektrik ve elektronik mühendisliği 13.400

Bunların yanında yine aklımın bir köşesinde duran

İTÜ bilgisayar mühendisliği 9.360

İTÜ endüstri mühendisliği 9.470

Asıl hedefim ODTÜ ama genede İTÜ nün makina mühendisliği 9.060

Evet arkadaşlar bu bölümler arasında kararsızım bu bölümlerde okumuş hala okuyor belki çalışıor hatta emekli siz değerli insanların yorumlarını düşüncelerini merak ediyorum geleceğimi belirleyecek bir kararda hiç düşünmeden donanımhaber foruma girip buu konuyu açtım çünkü türkiyede nitelikli her insan bu forumda şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim bekliyorum.Unutmadan söyleceğiniz her şey vereceğiniz her bilgi benim geleceğimi biraz daha berraklaştıracak .

Ziraat Bankası Balıkesir Fen Lİsesi Mezunu

Bahadır Uzun

• http://forum.donanimhaber.com/m_50495424/mpage_1/f_/key_//tm.htm#50495424 Kontrol ilgili bir konu. Belik yardımı olur.Tıp kontenjanlarının artışından dolaya ilk on binde 700 yada800 gerileme olur.
  • itü endüstri 9470 mi yanlışlık olmasın orda
  • bir elektrik-elektronik mühendisi olarak itü kontrol veya bilgisayarı tavsiye ederim...
  • Açıkçası sıralamaya göre tercih yapmak üzere gibisiniz ve tercihleriniz İTÜ ağırlıklı görünüyor. Sizin yapabileceğiniz en güzel şey, tanıtım günlerine gelip bölümler hakkında öğretmenlerle konuşmak, aklınıza takılıan her türlü soruya en güzel cevapları almak olacaktır . Aynı şeyi ben de yaşamıştım, imkanınız varsa gelin.
  • Malesef universite gezme ihtimalim cok dusuk o yuzden burdan bilgi almak istedim ozellikle mezunlarin is hayatindakilerin yorumlarini bekliyorum
  • meun arkaslarımız yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bado kardeşim bence sen bilgisayar yada elektrik elektronik mühendisliğine git.Bunlara merağın var biliyorum.Benim gönlüm itü bilgisayardan yana.Hakkında hayırlısı olsun kardeşim.
  • imzamdaki linkte kontrol müh hakkında bilgiler ile sorulara cevap veriyorum
  • itü makina 13600 ile kapatmış senin yazdığın makinanın ingilizcesi
  • buyur mezun görüşleri;

http://www.kontrol.itu.edu.tr/mezun.php
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.