Şimdi Ara

ODTÜ Makine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
4.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olmadi hocam basaramadik, kader yine yuzumuze gulmedi. ege de gelmedi, deu de odtu kibris da. ceo olma hayallerimize otomotiv ve havacilik sektorunde devam edecegiz artik.
  • Hocam virüsten ötürü İstanbul'dan Ankara'ya gelmek istemeyenler ODTÜ yerine İTÜ yazmış galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SvenNoderT kullanıcısına yanıt
    Valla babam sürekli bundan bahsederdi de hep ti ye alırdım bu muhabbeti. Dogru mudur bilemem :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • odtü havacılık ve uzay makinanın üstünde kapatmış zaten
  • 530 kaça denk geliyor bilen var mı odtü ee 530 ile kapatmış

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Nerden biliyorsun hocam ?

@wes4clarriker 517 puan ile 6708. yim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schwarzbite -- 26 Ağustos 2020; 14:50:54 >
  • Hocam puanlar açıklandı ya az önce biri paylaşmıştı

• schwarzbite kullanıcısına yanıt
    O zaman büyük ihtimalle odtü ee 3kya yakın kapattı

• Bu yığılma hengamesinde yine aynı kapattı bence orası. 2k civarıdır. 2090 ile girdim diyen biri vardı.

• schwarzbite kullanıcısına yanıt
    Hocam puanlar açıklandı baktım şimdi 530 ile kapatmış aşağı yukarı 2700 civarına denk geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Miles Bilkentrod

Hocam odtü ee girenler hakkında bilginiz var mı, ben daha girmedim de orayı düşünüyorum hedef olarak
    Hocam güzel ama bir o kadar da zor bir bölüm anlatılanlara bakılırsa , ODTÜ ee hakkında çok fazla konu var forumda bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ODTÜ de endüstri de havacılık da makinenin önünde kapatmış geçen sene ikisi de arkasındaydï havacılık ile 1000 kişi fark vardı. Makine nasıl bu kendinden türeyen bölümlerin altında kalıyor ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tagma -- 26 Ağustos 2020; 16:8:0 >
  • ben 6750 ile girdim hocam, sonuncu değilsiniz ama ben de sonuncu değilim. 517.30 puanım var 517.03 puanla kapatmış
  • Bence "Makina çok zor bölüm" algısından dolayı insanlar makina yazmak istemiyor. Aslında Havacılık/Uçak/Uzay mühendisliklerinde de Makina'da aldığınız eğitimin benzeri bir eğitim alıyorsunuz fakat tercihler pek araştırma yapmadan yapıldığı için çoğu öğrenci bölümün adına bakarak tercih yapıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6851le kapatmış

• knitta kullanıcısına yanıt
    Evet öyle olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: SvenNoderT

Bence "Makina çok zor bölüm" algısından dolayı insanlar makina yazmak istemiyor. Aslında Havacılık/Uçak/Uzay mühendisliklerinde de Makina'da aldığınız eğitimin benzeri bir eğitim alıyorsunuz fakat tercihler pek araştırma yapmadan yapıldığı için çoğu öğrenci bölümün adına bakarak tercih yapıyor.
    O bir algı değil gerçek

• Karman121 K kullanıcısına yanıt
    Vay anasını be ben girdiğimde 5150 ile kapatmıştı, mühendislik yazacaklar paso ceng'e kaydığından bence.
  • 8600 gibi rakamlarla aldığını hatırlıyorum eskiden

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.