Şimdi Ara

Odtü Sıralamalar (Anket)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Odtü Sıralamalar (Anket)

(En Son Oy Tarihi: 20.7.2015)
Giriş
  • Evet beyler sizce Odtü EE bu sene kaçtan kapatır?2000 küsur bir sıralamam var tıpların kontenjanlarının azalması falan tedirgin etti beni tam sınırdayım yani.

• Up beyler yardım
  • 2000-2200 arası olur gibi bence
  • Teşekkürler.Evet beyler yok mu başka düşüncesi olan.Up
  • Nasil hazirlandiniz sınava bende ODTU BM istiyorum ama nasil hazirlanmaliyim sene içinde nasil haraket etmeliyim Ayrintili uzun yazmanizi istiyorum ya burdan yada PM atmanizi istiyorum soylecekleriniz benim için altin hatta elmas değerinde olacaktir Çünkü iyi yerlere gelmek isteyenler sizleriniz tavsiyleriniz ile gelecektir (Yani ben böyle düşünüyorum)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukozt06

Nasil hazirlandiniz sınava bende ODTU BM istiyorum ama nasil hazirlanmaliyim sene içinde nasil haraket etmeliyim Ayrintili uzun yazmanizi istiyorum ya burdan yada PM atmanizi istiyorum soylecekleriniz benim için altin hatta elmas değerinde olacaktir Çünkü iyi yerlere gelmek isteyenler sizleriniz tavsiyleriniz ile gelecektir (Yani ben böyle düşünüyorum)

Yarın ayrıntılı bir pm atarım.Up yorumlarınızı bekliyorum.
  • Ama şahsi fikrim 2000-2260 arası olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odtü istatistik
    geçen yıl açıldı
    Tıp Sıralamaları 2023
    2 yıl önce açıldı
    ÜNİVERSİTE SIRALAMASI
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben degisecegini sanmiyorum. Ben de odtu makine istiyorum 6538 siralama, bolum 6890 la kapatmis. Tedirginlik var ama bende sen de ol biraz :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.