Şimdi Ara

ODTÜ Soru-Cevap (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
16
Favori
21.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hazırlık seviye sınavına kalem vs götürecek miyiz? Bir de ulaşım için odtüden öğrenci servisleri var mı? Benim ev 2 otobüs yalnız gidiş. Acaba yurda mı başvursam??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalem99 K kullanıcısına yanıt
    Evet kalem götürmelisiniz. Servis yok. Yurda başvurun isterseniz ama çıkma ihtimali düşük Ankara'da oturduğunuz için.
  • öğrenci kimlik kartı başvurusu son gün ne zaman hocam? 22 eylülde seviye belirleme sınavı varmıș ama yurtlar 26 eylülde açılacakmıș. sınavdan sonra eve mi dönsek iyi olur otelde vs kalsak mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deltasıfır kullanıcısına yanıt
    hocam sanırım bende yanlış girdim direk fotorafın altındaki cüzdan no yu giricez demi 6 haneli olanı seri no yu karıştırmıcaz ?
  • Hocam hazırlık dönemi geçiş yapan tanıdığınız varsa ulaşabilir miyim

• aslan284 A kullanıcısına yanıt
    Benim yeni kimlik ona göre girdim.Eski olanda dediğin gibi

• 23 Ağustos.
    Siz bilirsiniz hocam, kişiden kişiye değişir.
  • askerim102 A kullanıcısına yanıt
    Yok maalesef.
  • aslan284 A kullanıcısına yanıt
    Evet, fotoğrafın altındaki rakamlar.
  • ousan kullanıcısına yanıt
    1 . sınıfın başında geçen?

• askerim102 A kullanıcısına yanıt
    Hayır, yok.
  • ODTÜ SİSTEMİNE BİLGİ GİRİŞİ İÇİN SON GÜN!
  • ousan kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk gününüz ya da ilk gittiğiniz gün nasıl geçti?

• quote:

Orijinalden alıntı: ousan

ODTÜ SİSTEMİNE BİLGİ GİRİŞİ İÇİN SON GÜN!

Hocam selamlar

Ben yurt başvurusu olayını tam anlamadım siteden basvuru yaptım ama neye göre yerleştiriliyoruz falan tam bilgim yok. Yurt fiyatları farklılık falan gösteriyor zaten. Rastgele dağıtılmıyoruzdur herhalde? Aydınlatabilir misin biraz.

İlk 4k da değilim bu arada

• kalem99 K kullanıcısına yanıt
    ODTÜ'ye gittiğim ilk gün 11.sınıftayken ODTÜ'ye düzenlediğimiz gezideydi. O güne kadar okul olarak herhangi bir hedefim yoktu. ODTÜ'yü gezdikten sonra ise ODTÜ ilk ve tek hedefim olmuştu, öyle de kaldı. Yerleştikten sonra ilk gidişim ise yurt kaydı içindi. A1 kapısından girerkenki heyecanımı hala hatırlıyorum. O gün bütün ayrıntıları ile aklımda.
    Eminim ki sizler de asla unutamayacağınız bir gün yaşayacaksınız o ilk gününüzde..
  • birbakipcikicam B kullanıcısına yanıt
    Konukevi yazanlar hariç diğerlerine rastgele dağıtılıyorsunuz hocam. Yerleştirildiğiniz yer sayfada açıklandıktan sonra yerleştirildiğiniz yurda gidip kayıt yaptırıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ousan

Konukevi yazanlar hariç diğerlerine rastgele dağıtılıyorsunuz hocam. Yerleştirildiğiniz yer sayfada açıklandıktan sonra yerleştirildiğiniz yurda gidip kayıt yaptırıyorsunuz.

rastgele derken direkt random mu atıyorlar? yoksa gelir düzeyine, sıralamaya göre filan mı?
    çünkü yurt fiyatları değişken ve odalar 2-4 kişilik arasında değişiyor.
    üstüne ben de 2. veya 9. yurtları beğenmiştim.
  • birbakipcikicam B kullanıcısına yanıt
    Kendi sistemlerinde bazı kriterleri vardır mutlaka. Ama seçme şansı tanınmıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ousan -- 23 Ağustos 2017; 15:6:37 >
  • şehir dışından geliyorum, 22 eylül'deki sınavdan önceki gece nerede kalabilirim? bunun için bir şeyler düşünmüşlerdir umarım. otel motel uğraşmayalım.
  • ODTÜ'de kılık kıyafete karışılıyor mu? Orasının başörtü karşıtı olduğunu falan duydum da.

Bir de kazanmak için üstün zekalı mı olmak gerek?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.