Şimdi Ara

ODTÜ Soru-Cevap (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
16
Favori
21.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yurt kayıtları hangi tarihte başlıyor biliyor musunuz veya geçen sene ne zaman başladı? Sitede yurda kayıt tarihi hakkında bilgi bulamadım :(
  • Hocam daha önce yatay geçişle gelen bir arkadaşınız var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NRKFL kullanıcısına yanıt
    adresindeki dosyada yurt kayıtları ile ilgili bütün sorularınıza cevap bulabilirsiniz.
  • BenQuaker kullanıcısına yanıt
    Hayır.
  • ODTU sistemine bilgi girişini unutmayın!!!!
    https://osyskayit.metu.edu.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ousan -- 14 Ağustos 2017; 14:40:46 >
  • hocam kyk yurtlarıyla odtü kampüsü içindeki yurtlar farklı yurtlar değil mi? yurtlara başvurmak içinhttps://osyskayit.metu.edu.tr/ buradan başvurmak yeterli değil mi, emin olamadım.
  • Evet, farklı yurtlar. Oradan başvurmanız ve kayıt zamanı geldiğinde gidip kayıt yaptırmanız gerekiyor.
  • Yurt başvurusu kisminda ir bilgiyi yanlis girdim (seri no) cok problem olur mu değiştiremiyorum.

• deltasıfır kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum ancak içinizin rahat etesini istiyorsanız yurtlar müdürlüğünü arayabilirsiniz. 0312 2102740.
  • ODTÜ sisteminde sadece ODTÜ vakıflarının, mezunlarının ve birkaç özel kurumun verdiği burslar yer alıyor. Başbakanlık, TEV gibi yerlere ayrı başvuruyorsunuz.
  • Hocam Ankara merkez ilçede yaşayıp yurt çıkma ihtimali nedir evden odtuye gidiş yaklis 2 saat sürüyo bide bi 2 saat de donus eziyet olucak gibi.

• Debonair Monkey kullanıcısına yanıt
    Çok düşük, ama imkansız değil. Eryaman tarafında yaşayan ama yurt çıkan bir arkadaşım vardı.
  • Odtu yurdu kesin çıkar mı şehir dışından gelicem.4k da filanda degilim.Ek olrak kyk yurt basvurusuda yapayım mı

• laurent9z L kullanıcısına yanıt
    ODTÜ'den çıkar. Şehir dışından gelip te yurt çıkmamış öğrenci şimdiye kadar hiç duymadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ousan -- 15 Ağustos 2017; 21:20:27 >
  • hocam hem ösys metu sitesinden hem de kyk yurduna başvurdum. sonuçlar açıklandığında seçebiliyor muyum? biri çıkarsa birinin çıkmama durumu var mı?
  • Sanmıyorum bir sorun olacağını, ikisi de çıkarsa kalmak istediğinize kayıt yaptırırsınız sadece.
  • Odtü yakınında yurtlar hakkında bilginiz var mı? Fiyat olanak açısından.

• BenQuaker kullanıcısına yanıt
    Fiyat hakkında bir fikrim yok. Ancak ODTÜ yurtları gibi olanakları olacağını hiç sanmıyorum. ODTÜ yurtlarının kampüs içinde olması/katı kurallarının olmaması çok büyük bir avantaj.
  • Hocam bu sene Bilkent ee %50 yerleştim 3600 sıra ile de odtü makine bölümüne en erken yatay geçişi ne zaman yapabilirim ?

Not : Bu sene bilkentte hazırlık okuyacağım

Bu konu hakkında kime danışabilirim ?
  • askerim102 A kullanıcısına yanıt
    ODTÜ veya Bilkent'in internet sitesinde yatay geçişle ilgili bilgiler vardır diye düşünüyorum. Onun dışında hiçbir bilgim yok malesef.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.