Şimdi Ara

ODTÜ Soru-Cevap (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
16
Favori
21.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yalnız makineyi kendinize mal edemezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teamspeak kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlaşılmasın ben makine mühendislerinin işini yaptığımızı iddia etmek istemem. Demek istediğim, o makinelerin yapıldığı maddeler var ya -makinenin temel parçaları- onları yaparız metalurji-malzeme mühendisleriyle birlikte. Tabi yeri gelir reaktör de tasarlarız, yeri gelir koskoca bir fabrikanın üretim istasyonunu da çizeriz. Oturup sabun yapmak değil yani bizim işimiz, aynı anda binlerce sabunun üretilebileceği bir üretim istasyonunu tasarlamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ousan -- 9 Ağustos 2017; 0:38:48 >
  • Hocam endüstri mühendisliğj hakkında bi bilginiz var mıdır ?

• Türkiye ve Dünya'da gelişmekte olan bir mühendislik dalı olduğunu, mezunlarının rahat bir şekilde her sektörde iş bulabildiklerini biliyorum.
  • ousan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sene sıralaması hemen hemen 1400 kişi filan düşmüş gibi makine ise tam aksine 500 kişi civarı yükselmiş ailem makina yazmamı istiyordu ancak fiziği pek sevemediğimden endüstri yazdım.

Sıralamadaki düşüşü de görünce pişman olur muyum acaba diye düşünmüştüm ama endüstri hakkındaki düşünceniz biraz daha rahatlattı beni :)

• Mesajım bulunsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crislepe06

Hocam bu sene sıralaması hemen hemen 1400 kişi filan düşmüş gibi makine ise tam aksine 500 kişi civarı yükselmiş ailem makina yazmamı istiyordu ancak fiziği pek sevemediğimden endüstri yazdım.

Sıralamadaki düşüşü de görünce pişman olur muyum acaba diye düşünmüştüm ama endüstri hakkındaki düşünceniz biraz daha rahatlattı beni :)

+1 endüstrinin bu kadar düşeceğini beklemiyodum moralim bozuldu :|
  • birbakipcikicam B kullanıcısına yanıt
    Hocam siz de mi endüstri yazdınız

• evet
  • Hocam yurt cıkmama ihtimali var mı ilk yılda granti cıkar şehirdışından gelenlere diyolar ama bi aksilik olur mu

• E kayıt yaptıktan sonra okula sadece kimlik için gelsek olur mu ?

• aslan284 A kullanıcısına yanıt
    Çıkar hocam mutlaka. En en kötü ihtimal bir iki ay geçici yurtta kalırsınız. Sonradan asıl yurdunuza yerleşirsiniz.
  • Mhk2017 M kullanıcısına yanıt
    Dersleriniz başlamadan önce kimlik ve sınav için gitmeniz gerekecek okula. Tarihleri yakın olur sınav günü gittiğinizde kimliğinizi alabilirsiniz. Ancak sınava girmeden alın sınavda lazım olacak.
  • ousan kullanıcısına yanıt
    Kaydı tamamlamak için okula gitmeye gerek yok demi, e kayıt yeterl ?

Kimlikler çıkınca haber veriyorlar mı ? Veriyorlarsa nasıl veriyorlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mhk2017

Kimlik fotoğrafınız için odtü kullanıcı adı şifrenizle odtünün sitesinden fotoğraf yüklüyorsunuz.Orada kartın durumunu görebiliyorsunuz.(fotoğrafınızın onaylanıp onaylanmadığı basıldığı vs.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhk2017 M kullanıcısına yanıt
    Evet e-kayıt yeterli. Ancak ODTÜ sistemine bilgi girişini yapmayı unutmayın. cardinfo.metu.edu.tr adresinden takip edebilirsiniz kartınızı.
  • yurtlarda gürültü oluyor mu? ingilizcem c1 seviyesinin üstünde hazırlık atlamak için yeterli olur mu? okula yürüyebileceğimiz mesafelerde özel yurtlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-450449C26 -- 10 Ağustos 2017; 15:42:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnbackus

quote:

Kimlik fotoğrafınız için odtü kullanıcı adı şifrenizle odtünün sitesinden fotoğraf yüklüyorsunuz.Orada kartın durumunu görebiliyorsunuz.(fotoğrafınızın onaylanıp onaylanmadığı basıldığı vs.)

kullanıcı adı ve şifremizi nereden alabiliriz hocam?
  • Metalurji ve malzeme müh hakkında ne düşünüyorsunuz hocam kimyayla baya ilişkili diyorlar,bir de altyazısız ingilizce film izleyebilen birisi hazırlığı geçebilir mi ? Yoksa sınavda TOEFL gibi üst düzey terimler vb. var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started From The Bottom -- 10 Ağustos 2017; 15:25:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgroves

quote:

Orijinalden alıntı: johnbackus

quote:

kullanıcı adı ve şifremizi nereden alabiliriz hocam?

Şu an daha sisteme bilgileriniz düşmemiştir heralde e devlet kayıdı başladıktan sonra siteden üyelik alıyordunuz.Sitedeki kayıt kılavuzunu incelemenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.