Şimdi Ara

ODTÜ TERCİH EDENLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mfddinc1919 M kullanıcısına yanıt
    10488

• Merhaba arkadaşlar odtü de kayıt için neler gerekiyor ? Ben baktım ama pek bilgi bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: mfddinc1919

Hayır dostum bu sene siralama geriye çekecek. Sozellerin kolay olmasiyla birkac sayisalcinin gireceğini halihazırda biliyorum. Geçen senelerde siyasi olay yoğunlugundan millet çekiniyordu ama artık her yer kaosomsu.. millet alıştı ve ODTÜ tercih edilecek. Sorry dude.

Pekala madem bu konuda böyle bi fikrin var ne kadar oynar? ? Yabi mesela 800 kişilik bi oynama olacak degil. 9810 iken 9000 ile almaz herhalde? ..puan her sene oynasa bile sıralama çok değişmiyor..

• allah aşkına şu barajı sor geçip, iki satır kod yazdığı için "yaa millet bilgisayar bilmeden giriyor, oralar bizim hakkımız" diyenlere itibar etmeyin. abimin sınava girdiği yıl 2003'te de vardı aynılarından hala da var.

arkadaşlar bilgisayar bir hobi değildir. computer science denilen alan ciddi matematik bilgisi gerektiren bir iştir. hatta yurt dışındaki örnekleri incelerseniz bu bölüm mühendislik adıyla değil matematik bölümünün altında olarak yer alır. örneğin 3 boyutlu ilk çıkan counter strike benzeri dandik bir oyun yapmak için bile ileri seviye bir calculus bilgisi gerekir. ateşlenen bir kurşunun sapma açısı, saptığında oluşturacağı etki tamamen matematik, fizik bilgisidir. kodlama işi sadece yazıya dökme kısmıdır.

https://www.youtube.com/watch?v=sKCF8A3XGxQ

odtü bilgisayar mühendisliğine girmiş insanlar dandik muhasebe programı yapmayacaklar, 3 kuruşluk web tasarım örnekleri çıkarmayacaklar. bu adamlar ciddi projelerde çalışacaklar. o yüzden bu bölüme girecek insanların her şeyden önce matematik zekasına ihtiyaçları var. geri kalan her şey ise zaten öğrenilebilecek şeylerdir.

https://eksisozluk.com/entry/8053110

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneyici23 -- 22 Temmuz 2015; 20:16:00 >

• Dostum tahminimce sıralamayi 50-100 gibi geri çekme olacak.50 ileri atsa da cok şaşırmam ama 800 ileri atmalar artık hayal @Superkova @Superkova[/r]

• quote:

Orijinalden alıntı: Brothingf

odtü havacılık

tek ben varım galiba havacı

Ben de varım.
  • odtü bilgisayar
    programlama biliyorum ama bu sene nerdeyse hiç bişey yazmadım. önce c# öğrendim sonra swifte kaydım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.