Şimdi Ara

ODTÜ TERCİH EDENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes ilk tercihlerinde hangi bölümü tercih ettiğini yazsın belki ODTÜ'de buluşuruz :)

Ben ODTÜ Metalurji ve Malzeme

• odtü işletme :)
  • Odtu iktisat :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtü tıp
  • ODTÜ bilgisayar

• ODTU - ELektrik ELektronik
  • Bilgisayar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs ile hemşirelik tercih etmek
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • odtu kaldırım :)
  • bu bilgisayar seçenler yazılım hakkında en ufak bir bilgiye sahip mi inanılmaz merak ediyorum
  • Bir bilgiye sahip olmak gerekli değil zaten. Ben oraya öğrenmeye gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ozanbilg

Bir bilgiye sahip olmak gerekli değil zaten. Ben oraya öğrenmeye gidiyorum.

işte bu ülkede bu yüzden yazılım alanında yeni projeler çıkmıyor
  • Eğer şimdiye kadar yazılımla uğraşsaydım odtüyü kazanamazdım. Yazılım bilmemek benim değil ilkokul ve ortaokulda yazılımı ders olarak öğretmeyen bakanlığın suçu. Malesef hem okul hem hobiler ortak olarak yürümüyor.

• İstikbalGöklerde kullanıcısına yanıt
    tm-1 kaç?
  • odtü eylemcilik ve polisten gaz yeme mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusuy12

bu bilgisayar seçenler yazılım hakkında en ufak bir bilgiye sahip mi inanılmaz merak ediyorum

kesinlikle katılıyorum eksilemişsiniz ama adam haklı beyler. Bunu ilkokuldan liseye geçerkenki gibi düşünün sizde bişeyler vardı lisede üzerine koydular. sana matematiği sıfırdan anlatmadılar.Bu da öyle.Senin azda bilgin yoksa 2tane odtü olsa seni geliştiremez.
    Ama maalesef ülkede istenilen bölümü seçme diye bişey yokki. Herkes bilgisayarda iyi para var diyip abanıyor belki birkaç kişi ile bilgisayar mühendisi olamayan ama mezunlardan çok daha bilgili kaç adam haybeye yok oluyor bu ülkede yazık

Herşey biyana mühendislik okunacak en iyi okul hepinizi tebrik ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarge17 -- 21 Temmuz 2015; 3:01:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mfddinc1919

tm-1 kaç?

9954
  • Sarge17 kullanıcısına yanıt
    bro ben bu sene kazanamadım orayı belki seneye kazanıcam hatta belki öbür sene kazanıcam ama hayatım yazılım ve bilgisayarın içinde geçti onlar bende 1 2 sınıf üstte olsalar bile gerçek işleri yapanlar bizler yani bu işin sevdalıları olucak herkes sevdiği işi yapsa böyle salak salak sınavlara da girmemize gerek kalmaz ama türkiyedeyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozanbilg

Eğer şimdiye kadar yazılımla uğraşsaydım odtüyü kazanamazdım. Yazılım bilmemek benim değil ilkokul ve ortaokulda yazılımı ders olarak öğretmeyen bakanlığın suçu. Malesef hem okul hem hobiler ortak olarak yürümüyor.

yazılımla uğraşsaydınız da odtüyü kazanabilirdiniz ama neden uğraşasınız ki? mesela ben makina seçtim, daha önce yazılımla uğraştım ama gidip de termodinamik yada fluid mechanics konularıyla uğraşmadım. hani cidden neden uğraşmış olmalıyım ki? bu yukarda yazan eleman gibi tipler meslek liseliyada başını bilgisayardan kaldırmayıp 3-5 kod öğrenip sonra sınavda iyi bi bilgisayar mühendisliği kazanamayınca butthurtlük yapan tipler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 21 Temmuz 2015; 16:55:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İstikbalGöklerde

quote:

Orijinalden alıntı: mfddinc1919

tm-1 kaç?

9954

9810 ile kapatti hocam olur mu ki ne kadar oynar eğer oynarsa? ?

• odtülüler bir sorum olacak. Kürtçe bilmiyorsak orada insanlarla anlaşmakta sorun yaşar mıyız? odtüde barınmak için hdp li olmak zorunda mıyız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terane94 -- 21 Temmuz 2015; 12:26:26 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.