Şimdi Ara

ODTÜ vs BİLKENT (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
3
Favori
9.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vipmail123

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

ODTU yerine Bilkent seçen birine yaranı kaşıdım diyebiliyorsun, çok pis laf koydun, helal :)

http://b1207.hizliresim.com/z/v/b421z.jpg

Bu resimden SADECE ikinci el forumlarında açtığın KONULARIN listesi... Yani buna attığın mesajlar dahil değil sadece açtığın konular var, ve arama sonuçlarına göre 750den fazla konu açmışsın. Sistem daha fazlasını göstermez zaten. Dileyenler arama kısmından aratıp bakabilir, hepsi satış başlığı.

Hayatını DH'de satış yapan biri olarak çok büyük referanssın gerçekten, üstelik yalanların da cabası, sen bilkent'in kapısının önünden geçebilir misin ki böyle beylik beylik laflar ediyorsun. ben gerçekleri anlattım, asıl siz kendinizi kandırmaya devam edin. Ayrıca okuduğun üniversiteyi de gerçekten merak ediyorum.

Daha forumu kullanmayı bilmeden, sallıyorsunuz. Oradaki sayı açılan konu sayısı değil. Ayrıca "sıcak fırsatlar" ile "ikinci el"in ne alakası var?

Hadi güle güle.

Oradaki liste açtığın konu listesi değilse, neden tıkladığım tüm konuları sen açmış olarak gözüküyorsun? Asıl forumu kullanmasını bilmeyen sensin...

Hayatın burada geçiyor, ya satış yapıyorsun ya mal alıyorsun, gittigidiyor satıcıları gibi. Bu adamı ve bunun gibi adamları kaale almaya, dinlemeye hiç gerek yok. Uzanamadıkları ciğere mundar diyen gereksiz insanlar :)

Tekrar soruyorum, hangi liseden mezunsun, hangi üniversiteye gidiyorsun ve ne iş yapıyorsun. Bilkent'i küçük görmen başlı başına saçmalık ancak bunu yapan adamın nasıl biri olduğunu merak ediyorum açıkçası.

• quote:

quote:

quote:

Sizin ev, ev değil o zaman hurdalık heralde, 1000'inin üzerinde satış başlığı açmışsın, daha kendinle ve ne olduğunla bile barışık değilsin bir de o aklında bilkent'e laf ediyorsun :) İnsan kompleksli olmayı versin, umarım bir gün sende 2.000 tl'nin üzerinde kazanabilirsin de parası olan insanlara karşı duyduğun kin bir nebze azalır :) ODTU'de okuduğunu bile zannetmiyorum senin :)

Sınavı da ölçücü olarak gören biri olarak seviyeni tam olarak belli etmiş oldun, hadi daha fazla küçük düşürme kendini.

Şu başlıklarımı ve açtığım tarihleri tek tek buraya koyar mısınız? Çok salladınız, bari ispatlayın.

Benim kimseye kinim yok. Sadece "tam burslu" okuyan biri ile "paralı" okuyan biri eşdeğer değildir. Bunu inkar eden, ancak kendini kandırır. Sınav ölçücü değil, tamam kendini kandırmaya devam et.

Ek: Yaranızı kaşıdım galiba, kusura bakmayın.

ODTU yerine Bilkent seçen birine yaranı kaşıdım diyebiliyorsun, çok pis laf koydun, helal :)

Bu resimden SADECE ikinci el forumlarında açtığın KONULARIN listesi... Yani buna attığın mesajlar dahil değil sadece açtığın konular var, ve arama sonuçlarına göre 750den fazla konu açmışsın. Sistem daha fazlasını göstermez zaten. Dileyenler arama kısmından aratıp bakabilir, hepsi satış başlığı.

Hayatını DH'de satış yapan biri olarak çok büyük referanssın gerçekten, üstelik yalanların da cabası, sen bilkent'in kapısının önünden geçebilir misin ki böyle beylik beylik laflar ediyorsun. ben gerçekleri anlattım, asıl siz kendinizi kandırmaya devam edin. Ayrıca okuduğun üniversiteyi de gerçekten merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 27 Temmuz 2012; 3:18:48 >

• quote:

quote:

quote:

Daha forumu kullanmayı bilmeden, sallıyorsunuz. Oradaki sayı açılan konu sayısı değil. Ayrıca "sıcak fırsatlar" ile "ikinci el"in ne alakası var?

Hadi güle güle.

Oradaki liste açtığın konu listesi değilse, neden tıkladığım tüm konuları sen açmış olarak gözüküyorsun? Asıl forumu kullanmasını bilmeyen sensin...

Hayatın burada geçiyor, ya satış yapıyorsun ya mal alıyorsun, gittigidiyor satıcıları gibi. Bu adamı ve bunun gibi adamları kaale almaya, dinlemeye hiç gerek yok. Uzanamadıkları ciğere mundar diyen gereksiz insanlar :)

Tekrar soruyorum, hangi liseden mezunsun, hangi üniversiteye gidiyorsun ve ne iş yapıyorsun. Bilkent'i küçük görmen başlı başına saçmalık ancak bunu yapan adamın nasıl biri olduğunu merak ediyorum açıkçası.

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 27 Temmuz 2012; 3:18:36 >

• quote:

quote:

...

Hangi yalanı mı gördün, beni yalancılıkla itham eden sevgili yalancı?

İkinci elde topu topu kaç yıldan beri topu topu 10-15 tane referansım var.(Hepsi de tertemiz, aç da kim yalancıymış gör.) Benim okuduğum okulun kapısına bile giremezsin. İkinci okul olarak da İTÜ Makina Müh. düşünüyorum.

Herşeyden önce oradaki 750 + sayısı konu sayısı değil diye ahkam kestin, arama sonuçlarında sayfa başı 60 sonuç görüntülenir ve senin ikinci el forumlarında açtığın konuları arattığımızda tam 14 sayfa arama sonucu çıkıyor. Yani 60.14=840 tane konu açmışsın :) Bariz bir şekilde hayatın ikinci el forumlarında geçiyor, neredeyse bütün gün buradasın, buna rağmen ITU makine filan diyorsun, o üniversiteyi bile kazanabileceğinden şüpheliyim ben :)

İkinci olarak ben ITU'ye gitmeyi tenezzül bile etmem zaten, Bilkent gibi bir okulu sadece boğaziçi'yle genel olarak karşılaştırabilirsiniz, asıl senin bilkent kapısından girmen mümkün değil puan hesabı açısından, kimin neyin ezikliğini yaşadığı belli. Fakirlik sendromu yaşamasaydın ilk tercihlerini doldururdun eminim bilkentin burssuz bölümleriyle :)

Bu arada ITU'de de yaklaşık 6-7 adet mühendisliğe girebiliyorum, ama asla girmem bilkent varken :) Hadi yol al seninle harcayamam daha fazla vaktimi, tek ricam burayı okuyan arkadaşlar şu tarz basit insanların yorumlarını dikkate almasınlar, hepsi yalan yanlış bilgiler, kişisel eziklikten dolayı yazılmış mesajlar :)

• quote:

quote:

quote:

...

Hangi yalanı mı gördün, beni yalancılıkla itham eden sevgili yalancı?

İkinci elde topu topu kaç yıldan beri topu topu 10-15 tane referansım var.(Hepsi de tertemiz, aç da kim yalancıymış gör.) Benim okuduğum okulun kapısına bile giremezsin. İkinci okul olarak da İTÜ Makina Müh. düşünüyorum.

Herşeyden önce oradaki 750 + sayısı konu sayısı değil diye ahkam kestin, arama sonuçlarında sayfa başı 60 sonuç görüntülenir ve senin ikinci el forumlarında açtığın konuları arattığımızda tam 14 sayfa arama sonucu çıkıyor. Yani 60.14=840 tane konu açmışsın :) Bariz bir şekilde hayatın ikinci el forumlarında geçiyor, neredeyse bütün gün buradasın, buna rağmen ITU makine filan diyorsun, o üniversiteyi bile kazanabileceğinden şüpheliyim ben :)

İkinci olarak ben ITU'ye gitmeyi tenezzül bile etmem zaten, Bilkent gibi bir okulu sadece boğaziçi'yle genel olarak karşılaştırabilirsiniz, asıl senin bilkent kapısından girmen mümkün değil puan hesabı açısından, kimin neyin ezikliğini yaşadığı belli. Fakirlik sendromu yaşamasaydın ilk tercihlerini doldururdun eminim bilkentin burssuz bölümleriyle :)

Bu arada ITU'de de yaklaşık 6-7 adet mühendisliğe girebiliyorum, ama asla girmem bilkent varken :) Hadi yol al seninle harcayamam daha fazla vaktimi, tek ricam burayı okuyan arkadaşlar şu tarz basit insanların yorumlarını dikkate almasınlar, hepsi yalan yanlış bilgiler, kişisel eziklikten dolayı yazılmış mesajlar :)

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 27 Temmuz 2012; 3:18:24 >

• quote:

quote:

Daha 18 yaşını anca yeni doldurmuş olan veletlerle uğraşıp duruyoruz.

Al buraya referans listemi de koyuyorum. Herşey tarihleriyle birlikte açık ve net. Hepsi de kullanmış olup, eskittiğim ve artık kullanmayacağım mallar:

ODTÜ vs BİLKENT

Harbiden çok gereksiz insansın, ben sana açtığın listenin konu listesini koyuyorum ve 800den fazla konu açtığını kanıtlıyorum (burada aksini iddia ederek kapak oluyorsun tabi, içinize işlemiş bilip bilmeden konuşmak) ve bunların yarısının satış ile ilgili olduğunu söylüyorum, sen ise gelmiş referans listeni koyuyorsun. Eskiden referans listesi yapmadıysan veya mallarını satarken referans alamadıysan, o senin beceriksizliğindir, sunduğum kesin argümana karşı bununla gelmen gerçekten çok komik! Ki birkaç sene öncesine kadar millet imzalarına yazardı referanslarını öyle sistem filan yoktu, senin taa 2006'den beri bir sürü konun var, referanslarının açtığın konulara göre az olması gayet normal.

Senin aksine ben daha kaliteli olarak yurt dışında yetiştiğimden 18 yaşından büyüğüm, çok derdin varsa adresimi de vereyim çok dayı gördüm seni klavyeyle kalmasın bu, sistem farklılığından dolayı sene kaybı yaşadım. Sana ITU de mutluluklar, tabi girebilirsen... Yeter ki o kadarcık bilginle kapısından geçemeyeceğin yerlere bok atma, bok atacaksan bile yalan yanlış olmasın bunlar. Söylediğin şeylerin hiçbiri gerçek değil, tekrar ediyorum sadece senin kişisel ezikliğin. Yok burssuzlar malmış bilmem neymiş, adama gülerler... Sen kendini ITUde okuyacak biri olarak bilkentliyle sakın aynı kefeye koyayım deme, hadi odtü neyse de itü baya komik olur...

Edit olarak yazdığın yeri de yeni okudum, baba parasıyla artistlik yapan mı var, burslu okuyacağım zaten... Harbiden anlama kıtlığı var, ösym sınavları işte bu yüzden berbat, böyle gereksiz adamlar ilk 20000'e girebiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 27 Temmuz 2012; 2:59:05 >

• quote:

quote:

quote:

Daha 18 yaşını anca yeni doldurmuş olan veletlerle uğraşıp duruyoruz.

Al buraya referans listemi de koyuyorum. Herşey tarihleriyle birlikte açık ve net. Hepsi de kullanmış olup, eskittiğim ve artık kullanmayacağım mallar:

Harbiden çok gereksiz insansın, ben sana açtığın listenin konu listesini koyuyorum ve 800den fazla konu açtığını kanıtlıyorum (burada aksini iddia ederek kapak oluyorsun tabi, içinize işlemiş bilip bilmeden konuşmak) ve bunların yarısının satış ile ilgili olduğunu söylüyorum, sen ise gelmiş referans listeni koyuyorsun. Eskiden referans listesi yapmadıysan veya mallarını satarken referans alamadıysan, o senin beceriksizliğindir, sunduğum kesin argümana karşı bununla gelmen gerçekten çok komik! Ki birkaç sene öncesine kadar millet imzalarına yazardı referanslarını öyle sistem filan yoktu, senin taa 2006'den beri bir sürü konun var, referanslarının açtığın konulara göre az olması gayet normal.

Senin aksine ben daha kaliteli olarak yurt dışında yetiştiğimden 18 yaşından büyüğüm, çok derdin varsa adresimi de vereyim çok dayı gördüm seni klavyeyle kalmasın bu, sistem farklılığından dolayı sene kaybı yaşadım. Sana ITU de mutluluklar, tabi girebilirsen... Yeter ki o kadarcık bilginle kapısından geçemeyeceğin yerlere bok atma, bok atacaksan bile yalan yanlış olmasın bunlar. Söylediğin şeylerin hiçbiri gerçek değil, tekrar ediyorum sadece senin kişisel ezikliğin. Yok burssuzlar malmış bilmem neymiş, adama gülerler... Sen kendini ITUde okuyacak biri olarak bilkentliyle sakın aynı kefeye koyayım deme, hadi odtü neyse de itü baya komik olur...

Edit olarak yazdığın yeri de yeni okudum, baba parasıyla artistlik yapan mı var, burslu okuyacağım zaten... Harbiden anlama kıtlığı var, ösym sınavları işte bu yüzden berbat, böyle gereksiz adamlar ilk 20000'e girebiliyor...

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 27 Temmuz 2012; 3:18:06 >

• quote:

parası olmayan ve bunun ezikliğini çekenler hep kendilerinden üst seviyede üniversitede parayla okuyanlara çemkirmiştir normal böyle şeyler. parası olsaydı o çemkirdiği insanlardan biri olmak için 1 sn bile düşünmezdi.

puanın tutuyorsa bilkent yaz, odtü yanına bile yaklaşamaz bilkentin. hadi etiket olacak diye boğaziçi karşılaştırması olsa neyse, odtü ne lan?

Hayatımda gördüğüm sayılı boş adamlardan birisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abcdef_23

quote:

parası olmayan ve bunun ezikliğini çekenler hep kendilerinden üst seviyede üniversitede parayla okuyanlara çemkirmiştir normal böyle şeyler. parası olsaydı o çemkirdiği insanlardan biri olmak için 1 sn bile düşünmezdi.

puanın tutuyorsa bilkent yaz, odtü yanına bile yaklaşamaz bilkentin. hadi etiket olacak diye boğaziçi karşılaştırması olsa neyse, odtü ne lan?

Hayatımda gördüğüm sayılı boş adamlardan birisin.

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 27 Temmuz 2012; 3:16:28 >

• quote:

quote:

...Yeter ki o kadarcık bilginle kapısından geçemeyeceğin yerlere bok atma...

Ben de bundan bahsediyorum.

İyi Kapılardan geçmenin ölçüsünü bilgi ile belirledikten sonra, hiç bir şey bilmeyip de sadece para vererek kapısından geçilebilen bir üniversite, Ne Boğaziçi ile, ne ODTÜ ile, ne İTÜ ile kıyaslanabilir. Hatta YTÜ kadar bile değeri yoktur. Kendi yazdığını, ne güzel çürütüyorsun sen öyle.

Mesajları okuyan ne kadar sefil olduğunu anlamıştır zaten, söylediğim hiç bir şeye cevap veremeyecek kadar basit birisin. Son mesajına da aklı olan güler geçer zaten, daha fazla senle uğraşacak vaktim yok, hadi iyi geceler.

• quote:

quote:

quote:

...Yeter ki o kadarcık bilginle kapısından geçemeyeceğin yerlere bok atma...

Ben de bundan bahsediyorum.

İyi Kapılardan geçmenin ölçüsünü bilgi ile belirledikten sonra, hiç bir şey bilmeyip de sadece para vererek kapısından geçilebilen bir üniversite, Ne Boğaziçi ile, ne ODTÜ ile, ne İTÜ ile kıyaslanabilir. Hatta YTÜ kadar bile değeri yoktur. Kendi yazdığını, ne güzel çürütüyorsun sen öyle.

Mesajları okuyan ne kadar sefil olduğunu anlamıştır zaten, söylediğim hiç bir şeye cevap veremeyecek kadar basit birisin. Son mesajına da aklı olan güler geçer zaten, daha fazla senle uğraşacak vaktim yok, hadi iyi geceler.

Alıntıları Göster
    -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soğutucu -- 27 Temmuz 2012; 3:16:14 >

• quote:

quote:

quote:

Hadi güle güle.

Alıntıları Göster
    -

• ODTU kardesim,yillar boyunca kendini ispatlamis bir yer.Hic dusunmeden yaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

bilkent elektrik elektroniğin paralı puanı odtünün bi çok böülümünden yüksek. nasıl tokatlıyomuş odtünün öğrencileri onu da biri anlatsın bi zahmet. odtü resmen eziliyor bilkentin yanında. odtü öğrencilerinin çoğu bilkente burslu giremeyip odtüye gidenlerden oluşuyor. neyin kafasındasınız?

Bilkent paralı eem yani 90 kişinin girdiği kısım ODTÜ 55 kişilik çevre mühendisliğinden düşük neyin kafasındasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindfreak

Peki şunu açıklar mısınız? LYS sınavında yaşadığı bir takım şanssızlıklardan dolayı 13k sıralama alıyor. Parası var bilkent Elektrik-Elektronik yazıyor. Çalışıyor Bilkentte üstün başarı bursu kazanıyor. Şimdi bu insan odtülünün gözünde Baba parası yemiş biri mi? Evet . Hatta daha ileri giderek İQ'su düşük ilan edilmiş . LYS sınavının zeka ölçtüğünü bilmiyordum açıkçası. Zeka üzerinde bilim adamları bir çok araştırma yapıyor ve en geçerli araştırmalardan biri de zekanın belirli kişilerde farklı alanlara yoğunlaştığı. Yani sen Müzikle uğraşan birini ygs'de 200 bininci olmuş diye ezemezsin çünkü o adamın zekası daha sanatsal çalışır. Aynı şekilde matematiksel zekada farklıdır ve bu lys sınavında ölçülmez. Demem o'dur ki Burda ne bilkentli adamın odtülüyü ezmeye hakkı var ne odtülünün bilkenti. Böyle üniversiteleri yarıştırcağımıza ülkemize katkı sağlayaıp daha çok bilkent ve odtü olmasını sağlasak da her şehirde bir odtü bir bilkent olsa böylece kimse üniversite sıralamasını takmasa.

ÖSS tabii ki ideal ölçüt değil. Ama şu anki nüfus göz önüne alınınca sanırım olabilecek en adil yol ne yazık ki. 13k sıralamayla başka okullar da tercih edilebilir ama bu kişiye kalmış bir şey tabii belli başlı okullar olmuyor eemde. Olay şu; Bilkent eemnin asıl adamı yani aynı zamanda rektör gayet güzel bir özgeçmişe sahip, ODTÜ mezunu, üstüne Stanford, Türkiye için gayet iyi ki zaten çalışmaları da iyi, bir de Yale'li bir hanım var ve bir kaç yakın düzeyde eğitimi olan isim, gerisi ortalama. ODTÜ prof sayısı çok çok daha fazla ama bunları da geçtim. Dünyanın en iyi akademisyenleri de gelse bilgiyi alan kişi önemlidir. Kapasite ne kadarsa o kadar alır, vericinin güçlü veya kaliteli olması kapasiteyi arttırmaz. Bilkent'in tam burslu öğrencisi sayısı 50 ODTÜ 195, o 195i 50ye çektiğinde olacaklar çok değişir. Ama 195 öğrencinin arasında Bilkentteki 50 tam burslu ile 90 burssuz arasındaki gibi büyük bir fark yok. ÖSS ideal sınav olmasa da az çok bir şeyleri belirliyor ve şu anki sistem okul dersleriyle vs alakalı eskisi gibi de değil, lise dersleriyle ilgili çoktan seçmeli bir sınavda 35bin ve üzeri sıralama yapan öğrenci eemyi öyle yurtdışında iyi üniversitelerde yüksek eğitim yapacak kadar iyi şekilde biraz zor bitirir. Sonuçta burada yapılan genellemeyse genelleme küçük bir ihtimal değil daha kuvvetli olana göre düşünülür, mantıken.

• quote:

Bilkent eemnin asıl adamı yani aynı zamanda rektör gayet güzel bir özgeçmişe sahip, ODTÜ mezunu, üstüne Stanford, Türkiye için gayet iyi ki zaten çalışmaları da iyi, bir de Yale'li bir hanım var ve bir kaç yakın düzeyde eğitimi olan isim, gerisi ortalama.

Bakalım ortalama düzeyde eğitimi olan hocalar nerelerden mezun olmuşlar.

Hocaların doktora yaptıkları üniversiteler:

Nail Akar: Bilkent
    Defne Aktaş: Ohio State
    Ayhan Altıntaş: Ohio State
    Erdal Arıkan: MIT
    Orhan Arıkan: Illionis
    Abdullah Atalar: Stanford
    Ergin Atalar: Bilkent
    Orhan Aytür: Northwestern
    Billur Barshan: Yale
    A.Enis Çetin: Pennysylvania
    Hilmi Volkan Demir: Stanford
    Tolga Duman: Northeastern
    Vakur B. Ertürk: Ohio State
    Sinan Gezici: Princeton
    Levent Gürel: Illionis
    Y. Ziya İder: Northwestern
    Ezhan Karaşan: Rutgers
    Hayrettin Köymen: Birmingham
    Ömer Morgül: California
    Ali Kemal Okyay: Stanford
    Levent Onural: New York State
    Özay Oral: ODTÜ
    Haldun Özaktaş: Stanford
    Ekmel Özbay: Stanford
    Hitay Özbay: Minnesota
    A. Bülent Özgüler: Florida
    Tarık Reyhan: Birmingham

• Bilkent herşeyiyle önde. Eğitime büyük yatırım yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

quote:

Bilkent eemnin asıl adamı yani aynı zamanda rektör gayet güzel bir özgeçmişe sahip, ODTÜ mezunu, üstüne Stanford, Türkiye için gayet iyi ki zaten çalışmaları da iyi, bir de Yale'li bir hanım var ve bir kaç yakın düzeyde eğitimi olan isim, gerisi ortalama.

Bakalım ortalama düzeyde eğitimi olan hocalar nerelerden mezun olmuşlar.

Hocaların doktora yaptıkları üniversiteler:

Nail Akar: Bilkent
    Defne Aktaş: Ohio State
    Ayhan Altıntaş: Ohio State
    Erdal Arıkan: MIT
    Orhan Arıkan: Illionis
    Abdullah Atalar: Stanford
    Ergin Atalar: Bilkent
    Orhan Aytür: Northwestern
    Billur Barshan: Yale
    A.Enis Çetin: Pennysylvania
    Hilmi Volkan Demir: Stanford
    Tolga Duman: Northeastern
    Vakur B. Ertürk: Ohio State
    Sinan Gezici: Princeton
    Levent Gürel: Illionis
    Y. Ziya İder: Northwestern
    Ezhan Karaşan: Rutgers
    Hayrettin Köymen: Birmingham
    Ömer Morgül: California
    Ali Kemal Okyay: Stanford
    Levent Onural: New York State
    Özay Oral: ODTÜ
    Haldun Özaktaş: Stanford
    Ekmel Özbay: Stanford
    Hitay Özbay: Minnesota
    A. Bülent Özgüler: Florida
    Tarık Reyhan: Birmingham

1 MIT
    1 Yale
    5 Stanford
    1 Princeton, bunlardan 5i prof.

toplam prof sayısı 18, akademisyen sayısı 26. Herhalde o 5 prof 26 kişiyi de temsil ediyor.

ODTÜ'deki prof sayısı 35.

• Pennysylvania, Illionis, California, Minnesota, Northwestern'i mi orta düzey kabul ediyorsun yani?
  • mezunların da ne yaptığına,nerelerde olduklarına bakmak gerekir.özellikle son 10 yıl için
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.