Şimdi Ara

Ödüllü addon kullanımı anketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
1
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yüksek lisans tezim için WoW oyuncularının addon kullanımı üzerine bir anket hazırladım. Ödül olarak katılanlar arasından 3 kişiye 2 aylık WoW süresi vereceğim. Yardımlarınızı bekliyorum. Katılmak istemeyenler sosyal ağlardan anket linkini paylaşırlarsa da çok büyük yardım etmiş olurlar. Anket link'i aşağıdadır.

Ödüllü World of Warcraft Kullanıcı Arayüz Eklentisi Anketi

• "oyunu addonsuz oynamak, mobilyalı eve taşınıp eşyaların yerini değiştirmemeye, evde ekstradan ihtiyacın olan eşyaları almadan o evdekilerle yetinmeye benzer."

yaz bunu, güzel söz oldu.
  • Ahh, tam da game time aradığım zamana denk geldi bu anket . Her türlü bilgi paylaşabilirim
  • aynen, ne para ne de gold kalmıştı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katıldım.
    Hangi bölümü okuyorsunuz?
  • Bir tanıdığına çıkmaz değil mi bu oyun süresi?
    Şaka bir yana, ödülsüz olsaydı da katılırdım zaten
  • Katılımlarınız için teşekkürler.
    Endüstriyel tasarım bölümünde yüksek lisans yapıyorum. Başta ödül koymayacaktım ama daha sonra "Ben bu anketi dolduruyor olsam ne düşünürdüm" dedim kendi kendime. En güzel ve tadında ödülün, oyun süresi olmasına karar verdim. Hali hazırda oynayanlar için 2 aylık ferahlama, uzun süredir oynamayanlar içinse ufak bir kaçamak olacağını düşündüm. Yakınlarıma çıkması olasılığı çok düşük. Ailemden yalnızca kardeşim oynuyor. Adil bir kura olması için çekilişi youtube üzerinden canlı yayınla yapacağım. Yapacağım yayının gerçekten canlı olduğuna inandırmak için yayın sırasında herhangi bir haber sitesini açıp oradaki tarihi, saati, haberleri göstereceğim. Bütün mail adreslerine birer numara verip, rastgele numara veren (random number generator) sitelerden birinden numara isteyeceğim ve karşılık gelen numarayı herkese göstereceğim. (Tabi diğer numaralardaki mail adreslerinin gizliliğini bozmadan.) Listenin tamamen gerçek ve içinde aynı mail adreslerinin tekrar etmediğini de ilk 3 harflerini açarak göstereceğim. Böylece takip edenlerin arada kendi maillerinin geçtiğini görebilecek ama geri kalanlar anlamayacaktır. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Eğer sizlerinde bu konuda önerileri, iyi ya da kötü eleştirileri varsa iletebilirsiniz. Anketin ilk sayfasında oluşturduğum facebook sayfasının linki vardır. Sayfa içinde kendi facebook sayfamında linkini bulabilirsiniz. İster buradan isterseniz facebook üzerinden önerilerinizi gönderebilirsiniz.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Arş.Gör. Utku Kocaman
    İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü
    Endüstriyel Tasarım Bölümü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende yaptım bakalım hadi hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer arkadaşların verdiği cevapları da görme şansımız var mı merak ettim de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anketi doldurdum umarım faydalı olur
  • Nuke General kullanıcısına yanıt
    Anket bitiminde "genel olarak verilen cevapları" paylaşacağım. Kimin ne cevap verdiğini tek tek göremeyeceksiniz ama genel olarak kaç kişi neye ne cevap verdiğini görebileceksiniz.
  • Teşekkür ederim. Faydalı olacağından hiç şüphem yok.
  • Cevapladım ama çalışmanın amacını çözemedim?Oyunlar için arayüz tasarımı üzerinde mi çalışıyorsunuz?
  • Anketi tamamladım.
  • Bende katıldım enteresan bir anket olmuş, yani zevkli geldi oyunla ilgili olunca.
  • celades kullanıcısına yanıt
    Oyuncuların değiştirdikleri arayüz ile oyun oynarkenki performanslarını test edeceğim bir deney için yapıyorum bu anketi. Buradan çıkacak veriler ile deneyden elde edeceğim verileri tezimde kullanacağım.
  • Teşekkür ederim.
  • Doldurdum :) mailide yazdım bakalım :)
  • Gayet güzel bir anketti daha uzun olsaydı cevaplardım umarım faydalı olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.