beni de ağız tamircisi olarak alın madem hocam ya |
ÖDÜLLÜ ANKLET ( KİŞİ BAŞI 600 TL YEMEK ) (10. sayfa)
ÖDÜLLÜ ANKLET ( KİŞİ BAŞI 600 TL YEMEK )
(En Son Oy Tarihi: 1.10.2024)
-
-
bu zekanın en aşağı mühendislik veya ybs okuması lazımdı.. aile baskısından zorla tıp diş yazdırıyorlar bide sana. ya da sen çok garanticisin ah ah.. hayırlısı :D
-
hocam ben 26 yaşındayım çok arştırdım mühendislik ama benim yaşım geçmiş dediler bir kaç şirketin ik departmanı ile görüştüm 30 yaşında yeni mezun müh zor iş bulur dediler ben de çalışma temposunu azalttım hamda 25082 oldum ama obp 29a attı sanırım ağız kokusu çekesim varmış şu avukatım o yüzden her türlü kurtuluş benim için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slash702 -- 29 Temmuz 2024; 17:33:29 > -
olsun hocam yapcak bişi yok ozaman :D
-
iyi gelmez mi bir kars havası bence gelir ya
-
siz ne mezunusunuz hocam bu arada
-
gelir inş hocam "ybs" US'e gelirseniz bi gün ugrayın bi cay kahve ıcerız :)
-
inşallah gelir hocam da siz biraz önce gelmez dediniz zaten az olan umudum daha da kırıldı en kötü US'e işsiz avukat olarak iltica ederim
-
sonucta bi şeyler gelcek hocam okur bitirirsin :D
-
en kötü dişin üstüne bir de tıp cilası çekerim avukat diş hekimi dr olurum 10/10 aktvite
-
Maraş gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kafkas tıp
Kars gelirse 12bin hazır olsun battin sen puhaaaha
Valla tıp gelsin de kıdemle öderiz
Öyleyse sorun yok.
Sbü hamidiye diş gelir gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SBÜ Hamidiye Diş hayırlı olsun bildiğim bir mekan var fena iskender yapıyor hocam gömeriz
Hahahjaa ayıpsın hocam ama bakalım sbü mü gelecek 100 kişiden 70i tıp 30u diş diyor siz istisna kısımdasınız
Küçükk upppllaaaar
-
Kafkas tıp
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X