hayat bitti hocam ne yazık ki |
ÖDÜLLÜ ANKLET ( KİŞİ BAŞI 600 TL YEMEK ) (11. sayfa)
ÖDÜLLÜ ANKLET ( KİŞİ BAŞI 600 TL YEMEK )
(En Son Oy Tarihi: 1.10.2024)
-
-
UPPPSSS UPPPSSS UPSPSSSSS
-
Deprem etkisini unutmayın, Maraş tıp biraz salabilir.
-
sosyal medyada v.s gördüğüm kadarıyla insanlar hala tedirgin yurtların güvensiz olması v.s sebepleri ile deprem bölgelerine hocam
-
evet adıyaman da varış görmemişim. Biraz acımasızca olacak ama deprem bölgesi tıp fakülteleri sıralamaları düşer gibi rahat girersiniz demek istiyorum. Ancak buralardan da yoğun akademisyen kaçışı vardır.
-
umarım dediğiniz gibi rahat girebilirim hocam düşünmekten bıktım usandım gerçekten daha da bir sürü vakit var. Ama akademisyen kaçışı vardır bu konuda da haklısınız aslında
-
bir yerlerden kapağı atın sonra tus'ta kastırır büyükşehirlerin iyi bir eğitim kliniği'nde plastik ihtisası yapar on mühendis parası kırarsınız. Herkese Allah sağlık versin gerisi gelir, ülkemin gençlerine güveniyorum.
not: sermaye gerekli yatırımları yapmadıkça on yıl zarar ederim sonra kazanırım diye orta-uzun vadede düşünmedikçe işsiz mühendis ordusu büyüyecektir. Zaten hindistan ve uzak asya'da seri üretim mühendis yetişiyor. Uluslararası da rekabet çetin. Bunları zeki çocukların tıp değil mühendislik okuması gerektiğini düşünen biri olarak görüyor ve ifade ediyorum, lütfen alınmasın bazı arkadaşlar.
-
hocam işin açığı beyaz önlük giyme hayalim hayat kurtarma insanların hayatına dokunma hayallerimin olması sebebi ile doktorluk istiyorum. ülkenin güncel durumunda tıp pek mantıklı bir seçenek değil aslında sırf 4 5 günde twiterda en az 3 tane doktora şiddet haberi gördük yakın zaman da ege üniversitesinde plastik cerrahi asistanının mobing yüzünden intihar ettiğini de. En azından mühendislik size derya deniz bir alanda kendini geliştirme bir şeyler üretme imkanı sunuyor. Mülteci sayısının bu kadar arttığı devlet hastanelerinin pislikten geçilmediği bir dönemde hayali tıp olmayan insanlar için çekilecek bir çile olmadığını düşünüyorum şahsen. Sizin fikriniz nedir ?
-
bu yönleriyle size katılıyorum. en kötü karar kararsızlıktan iyidir.
-
benim yaşsal sorunum olmasa gemi inşa isterdim önü çok açık gibi duruyor iş imkanları olanakları inanılmaz fazla
-
go go go ogo ogogoog yukarı
-
adıyaman tıp ho
-
bakalım hocam 12 13 gün sonra bedavadan yemek gelir belki de
-
-
Ağrı Tıp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beleeeeeş yemek çok kolay mantıklı oyunu ver geç
-
gelenekselleşmiş akşam upıı
-
Kafkas
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuh aw 217 yanıt var.kaç gündür yemek yemiyonuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
katılım berekettir hocam oyna devammm
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X