Herkese iyi akşamlar Yaklaşık 10-15 gün önce açtığım, karikatür içerikli facebook sayfamda TopFans ekletisi aracılığıyla ödüllü yarışma düzenleme fikri geldi aklıma. Şöyleki; bir zaman aralığı belirleyip o zaman aralığında en aktif kullanıcıya veya en aktif ilk 3 kullanıcıya hediye vermek. Sayfamın şuanda beğeni sayısı 550 civarında. addmefast gibi sitelerden gelen beğeniler daha sonra iptal ediliyor. Amaç organik capcanlı kalıcı beğeni kazanmak. Bu konularda uzman ve deneyimli arkadaşların yorum ve tavsiyeleri bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: hzktny
Herkese iyi akşamlar Yaklaşık 10-15 gün önce açtığım, karikatür içerikli facebook sayfamda TopFans ekletisi aracılığıyla ödüllü yarışma düzenleme fikri geldi aklıma. Şöyleki; bir zaman aralığı belirleyip o zaman aralığında en aktif kullanıcıya veya en aktif ilk 3 kullanıcıya hediye vermek. Sayfamın şuanda beğeni sayısı 550 civarında. addmefast gibi sitelerden gelen beğeniler daha sonra iptal ediliyor. Amaç organik capcanlı kalıcı beğeni kazanmak. Bu konularda uzman ve deneyimli arkadaşların yorum ve tavsiyeleri bekliyorum.
Daha erken derim. Biraz daha geliştir sayfanı. ondan sonra güzel yapabilirsin bunu. şahsi düşüncem bu yönde
quote:
Orijinalden alıntı: hzktny
Herkese hitap eden sayfa olmalı önce.Organik beğeni lazım,yani gerçek kullanıcı beğenisi.Programla yapılıyorsa hiçbir işe yaramaz.Normal kullanıcı toplamalısınız önce,daha saynız az bu yapacagınız ödül olayını 1000 e ulaşmadan yapmayın.
1000 az bi rakam hocam. bende 4 bin kişilik bir sayfa var bunda bile yapmaya değmez diye düşünüyorum 10-20 bin olması gerekiyor bence
quote:
Orijinalden alıntı: pcexpertt
1000 az bi rakam hocam. bende 4 bin kişilik bir sayfa var bunda bile yapmaya değmez diye düşünüyorum 10-20 bin olması gerekiyor bence
başlangıç için 1000 e ufak hediyeler verilebilir gibi gene ama 10 20 bin daha mantıklı
değerli yorum ve tavsiyeleriniz için çok teşekkürler evet şu an sayfanın beğeni sayısı çok az hediye vermemdeki maksat beğeni çekebilmek, haliyle aktif kullanıcı hediye alabilmek için paylaşım yorum vs yaptıkça sayfanın beğenisi artar diye düşünüyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme