arkadaşlar bir köprü var ve bu köprüden karsıdan karsıya gececeksınız. yalnız köprunun tam ortasında bir bekçi var.bu bekçi 12 saat uyuyor 12 saat uyanık siz bu bekçiden kurtularak karşıya ne tür bir yöntemle geçersiniz?
(not doğru cevap ilerleyen günlerde açıklanacaktır. ve bilenler arasından yapılacak çekilşte bir kişiye süpriz hediye gönderilecektir)
uyurken geçmek mümkün değil mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: Ltn
uyurken geçmek mümkün değil mi ?
yani . sorunun doğru olduğuna eminsin değilmi?
quote:
Orjinalden alıntı: g_kalp
arkadaşlar bir köprü var ve bu köprüden karsıdan karsıya gececeksınız. yalnız köprunun tam ortasında bir bekçi var.bu bekçi 12 saat uyuyor 12 saat uyanık siz bu bekçiden kurtularak karşıya ne tür bir yöntemle geçersiniz?
(not doğru cevap ilerleyen günlerde açıklanacaktır. ve bilenler arasından yapılacak çekilşte bir kişiye süpriz hediye gönderilecektir)
bekçiden kurtularak demiş arkadaş!! sanırım bekçiyi de ortadan kaldırmamız isteniyor...ne kadar manyağım ya
yanından yürür giderim bekçinin neyin bekçiliği yapıldığı belirtilmemiş yada neden geçiyorum amacım nedir geçmekte? bana ne ya geçmiyom
quote:
Orjinalden alıntı: red a!ert
bekçiden kurtularak demiş arkadaş!! sanırım bekçiyi de ortadan kaldırmamız isteniyor...ne kadar manyağım ya
ehuehuehuehu yaw süper manyaksın hatta hipo manyaksın muhahahahha
ehuehuehuehu yaw süper manyaksın hatta hipo manyaksın muhahahahha
var bi psikopat yanım..her gördüğüm şeyi ortadan kaldırasım geliyor
bekçi uyurken köprüden aşşı atarım geçereim yada bekçi uyurken insan gibi yanından geçerim bence arkadaşım soruda eksik bilgi verdi ama...
bekçi uyuyosa zkrm uyanıksa o beni zkr her 2 şekilde de geçerim
hay senin mantığına , bu kadar çok bilinmeyenle ne cevabı istiyorsun ,dünya kadar ihtimal var , Tekne yada helikopter kiralarım ,Tüp geçit varsa alttan geçerim ,..........
Köprünün tam ortasındayken gideceğim taraftan geldiğimi söylerim bekçiye oda beni kendince geri yollar
(no smoke)FGT
quote:
Orjinalden alıntı: header_reloaded
bekçi uyuyosa zkrm uyanıksa o beni zkr her 2 şekilde de geçerim
Bekçiye rüşvet veririm
BEN Bİ ARKADAŞA BAKICAKTIM DERİM
Bekçi uyurken yola çıkarım tam onun hizasına geldiğimde geldiğim istikamete doğru dönerim. Bekçi bakar benim köprünün yarısını geçtiğimi zanneder. Beni durdurur ve geri dön der. Bende geri dönerim.ve işte sonuç köprüyü geçmiş olurum.
KÖPRÜ UZUNMU Kİ HEM KARŞIDA NE VAR??
bekçiye sigara ıkram ederim o zaman paşa gibi geçerim hatta sırtında goturur benii
NE SİGARASI İÇİYORSUN DOSTUM SEN.??
quote:
Orjinalden alıntı: NakkaSss
bekçiye sigara ıkram ederim o zaman paşa gibi geçerim hatta sırtında goturur benii