Sunucumuz RunUO emülatörü üzerine kurulu olup web sayfamızdan alınan accountlar 30 dakika içinde otomatik olarak oyuna dahil edilmektedir. Sorunsuz ve Temiz bir ortamda kaliteli eğlenceyse aradığınız, Odyssey'e uğramadan geçmeyin.
Serverimizi kaliteli kılan birçok şeyden birkaçı:
- Ayrık loot sistemi. - Gerçekten çalışan bir luck sistemi. - Oyuncuya saygılı ve olgun staff kadrosu. - Lagsız sürekli bağlantı. - Serverimizin uzun ömür vaadetmesini sağlayan sponsorlarımız. - Günlük - Haftalık - Aylık Questler ve günaşırı yapılan eğlenceli yarışmalar.
Server makinası özellikleri; - AMD Sempron Processor - 1 GB DDR Ram - 80GB SATA Harddisk - 10 Mbit Bağlantı - Datacenter : İzmir / Türkiye
ultima onlinedan halen daha kopamamış biriyim, server aramıyorum fakat cevremde önerilen serverlarda az cok vakit geçirip skill kasarım.Şu anda kasmakta lduğum başka bir server var fakat lag yüzünden eğlence değil işkence oldu. umarım aynı sorunlarlar ve benzeri (hack,acc çalma,adam kayırma) sorunlarla karşılaşmam. ultimayı severek oynaan birisiyim.şu anda acc alıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: bluelion
ultima onlinedan halen daha kopamamış biriyim, server aramıyorum fakat cevremde önerilen serverlarda az cok vakit geçirip skill kasarım.Şu anda kasmakta lduğum başka bir server var fakat lag yüzünden eğlence değil işkence oldu. umarım aynı sorunlarlar ve benzeri (hack,acc çalma,adam kayırma) sorunlarla karşılaşmam. ultimayı severek oynaan birisiyim.şu anda acc alıyorum.
İnanın elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Türkiye'nin en temiz serveri olduğunu garanti edebilirim -editsizlik yönünden-. Çünkü staff kadromuzu belirlerken ince eleyip sık dokuyoruz. Bunun üstüne bir de anti-edit sistemi mevcut sunucuda. Herhangi item bir GM tarafından oyuna eklendiği yada bir itemın özellikleriyle oynandığı anda itema, bu "add" yada "props"u kimin yaptığını belirten bir etiket ekleniyor. Tüm Ultima severlari bekliyoruz.