Şimdi Ara

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
14
Favori
69.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygun fiyata ddr3 satan olsa rami 8gb yapıp kart sipariş edeceğim de millet 4gb rami 100den itelemeye çalışıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yeni sistem kurdum. Bu kartı alıp taktım işlemci olarak ta athlon x4 950 taktım. Sistem ssd ye kurulu. Şuan yanlış olan bir şeyler var ama anlayamıyorum sıkıntı neyde. Cs go düşük ayarlarda 60 fps sabit alamıyorum 40 larda geziyor. Dota 2 en yüksek ayarlarda 60 ın altında. Apex en düşükte bile kasıyor. Bu kart böyle olmamalı işlemcim de darboğaz yapacak bir işlemci değil sorun neyde anlamadım. Hadi apex'i oynatmaz tamam da cs go da kasmak nedir arkadaş.

Bu arada ekran kartı kullanımına bakıyorum sürekli %0 ile %100 arası dengesiz bir şekilde gidip geliyor. Sıkça %0 ve %70 görüyorum. Tam %100 olmuyor genelde ama sabit değil hiçbir zaman 3 saniyede bir 0 a düşüyor. Neden böyle?
  • buroigil B kullanıcısına yanıt
    Hocam bu GPU kullanımı 0 a düşüp geri çıkma olayı bende de var. İnternetten araştırdım ama genelde Msi afterburner yanlış okuyor deniliyor. Zira kullanım 0a düşünce FPS çakılması yaşamamız lazım ama olmuyor fps aynı. Darboğaz var desem işlemci %70lerde geziyor Overlock yapmadım bile.. Ekran kartı 99 98 arası. Darboğaz olduğunu sanmıyorm ama Bu 0-100 olayı canımı sıkıyor eski ekran kartımda yapmıyordu .

EDİT : Darboğaz her konuda olabilir belki kuzey köprüsü anakart bile yapabilir. Bakalım bugün Anakartı değiştiricem ve Ramlere +4 gb ekleme yapıcam. Yine o GPU kullanım düşüşü olursa yada çözebilirsem haber veririm. Bu olay birçoğumuzda var sanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medyanet60 -- 18 Şubat 2019; 8:24:0 >
  • HDMI to VGA dönüştürücü mü dvi to dvi kablosumu daha iyi sonuç verir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ustalar bu kartı almak mı yoksa 40-50tl verip 2.el garantili 4gb ocli versiyonunu mu almak daha mantıklı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    40 50 tl farkla 4gb temiz varsa garantili onu al derim şahsi fikrim tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: mzatalar

40 50 tl farkla 4gb temiz varsa garantili onu al derim şahsi fikrim tabii
    bende oyle dusunuyorum ama kararsiz kaldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delikli Nane

ustalar bu kartı almak mı yoksa 40-50tl verip 2.el garantili 4gb ocli versiyonunu mu almak daha mantıklı?
    Aynısını bende düşündüm

Çift fanlı buldum 360 dedi ama baya eski 2gb

Diğerleri 400 o fiyatlara mining yapılmış yada garanti bitmişler var

Garantililer 450 den başlıyor indirim de yapmayınca az önce sipariş verdim bkm express indirimlyle 359 tlye geldi
    Gelince q8200 ile olan performansı söyleceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black_67 -- 18 Şubat 2019; 12:27:24 >
  • lil_draxy L kullanıcısına yanıt
    Bir tane kalsın diğerini sil normalde indirdiğin zipli dosyayı masaüstünde klasöre çıkarttığında içinden bir tane MSIRX4602GBunlocked.t1 dosyası çıkıyor.
  • medyanet60 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

• black_67 kullanıcısına yanıt
    merakla bekliyorun bende 9550 sistem var x5460a gecirip bu ekran kartini almayi planliyorum normalde gtx750ti gtx960 vs takmayi planlıyordum bu kart baya beni cezb etti :) benim buldugunda 4gb oc tek fanlı garantili bakalim sizde nasil performans vericek ona gore bende almayi planliyorum

• medyanet60 kullanıcısına yanıt
    Oyun takılıyorsa örneğin 35 FPS'den birden 5FPS'ye düşüyorsa o zaman drop olur. MSI Afterburner'ın gösterdiği bir inip bir çıkma olayı yazılımsal bir hata farklı bir overlay programı deneyin örneğin NZXT CAM yazılımını öneririm onda böyle bir durum yaşanmıyor.
  • karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Yapılabiliyor ve yaklaşık 2x performans veriyor CrossFire destekli oyunlarda ayrıca GTX 1060 3GB performansına da yakın sonuç alıyor bazı oyunlarda. Linkleri aşağıya ekledim.

RX 460 4GB CrossFire vs 3GB GTX 1060
    XFX AMD RX 460's - Crossfire On The Cheap!
    AMD RX 460 Crossfire FPS Testi (2K 165 Hertz) TR'de İlk!

• Acanbulat kullanıcısına yanıt
    Uygun anakart bulursam stoklar bitmeden bir adet daha alırım teşekkürler

• HWS kullanıcısına yanıt
    Destekleyen oyunlarda 2x performans veriyormuş harbiden :) kirpilmis kart gelirse bios güncellemesinden sonra kartlari tanitmada sıkıntı olur mu acaba

• karakaya_o kullanıcısına yanıt
    Olmaz ben karta unlock bios atıp 1024/64 yapınca ve en son AMD sürücüsünü yükleyince yüklendi ancak AMD Radeon arayüzüne bir türlü girmiyordu ben de format atıp tekrar yükledim sorun düzeldi. En kötü ihtimalle bir formata bakar.
  • HWS kullanıcısına yanıt
    İyi oldu bu hocam teşekkürler :)

• Depopark Sorumlusunu aradım bugun 1024 ve 896 shaderlılar baya sıkıntı çıkardı diye bizde ayırmaya başladık alırken seçeneklerde 1024 ve 896 diye ayırıcaz arkadaşlarımız sabahtan beri ayırma işlemine başladı akşama doğru güncellenecek tabiki fiyat farkı azda olsa olacak bilginize.
  • arkadaşlar gtx 670 yerine bu kartı alsam fark görür müyüm? sonra 670i satsam fln? mantıklı olur mu?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.