Şimdi Ara

Oem AMD Radeon 2GB RX460 910486-002 GDDR5 İNCELEME(**350 tl**) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.104
Cevap
14
Favori
69.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nl_ztrk

Hocam selamlar, h61 anakartta problem yaşadınız mı bu kartla?

Alıntıları Göster
    2 adet asrock anakart vardı.Versiyonu düşük olan h61 başta görüntü vermiyordu.Güncelleme yapınca düzeldi.
    YAni güncel bir h61 ile sorun yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWS

Karta BIOS attıktan ve PC 'yi yeniden başlattıktan monitör siyah ekranda kalıyorsa aşağıdaki adımları uygulayıp kartınızı geri döndürebilirsiniz.

1) Bilgisayarı kapatın ve güç kaynağının arkasındaki güç anahtarını kapalı konuma alın.
    2) Kasadaki gücün tamamen boşaldığından emin olmak için bir kaç kez açma/kapama tuşuna basıp bilgisayarı açmaya çalışın.
    3) Açılmıyorsa ekran kartını kasadan çıkarın ve monitörün HDMI, DVI-D veya DP kablosunu anakart üzerindeki görüntü çıkışına bağlayın.
    4) Güç kaynağını açıp bilgisayarı tekrar başlatın ve DEL tuşu ile BIOS'a giriş yapın.
    5) Ekran kartını CPU'nun içindeki dahili ekran kartı olarak ayarlayıp "Kaydet ve Yeniden Başlat" deyin.
    6) Bilgisayar dahili ekran kartından tekrar açılacak.
    7) Bilgisayarı tekrar kapatıp ekran kartını kasaya tekrar geri bağlayın ama HDMI, DVI-D veya DP kablosu anakart üzerindeki görüntü çıkışında bağlı kalsın ekran kartına şimdilik takmayın.
    8) Bilgisayarı tekrar açın.
    9) Buradan indirip masaüstüne klasör olarak çıkarttığımız klasörün içine önceden yedeklediğiniz "Baffin.rom" dosyasını kopyalayın.
    10) Yine önceden buradan indirip masaüstüne klasör olarak çıkarttığımız MSI RX 460 2GB OC Unlocked BIOS klasörünün içindeki "flash unlocked bios.bat" dosyasını da kopyalayıp az önce indirip masaüstüne klasör olarak çıkarttığımız atiflash_284 klasörü içine yapıştırın.
    11) atiflash_284 klasörünün içindeki "flash unlocked bios.bat" dosyasına sağ tıklayıp düzenleden içindeki AtiFlash yazan yeri ATIWinflash ve MSIRX4602GBunlocked.t1 yazan yeri de Baffin.rom yapıp kaydedip çıkın.
    12) Şimdi "flash unlocked bios.bat" dosyasına sağ tık yapıp "Yönetici olarak çalıştır" deyip yedek biosu karta geri yazın.
    13) İşlem tamamlanınca bilgisayarı yeniden başlatın.
    14) BIOS'a tekrar girip dahili ekran kartını harici ekran kartı olarak ayarlayıp "Kaydet ve Yeniden Başlat" deyin.
    15) Şimdi monitör kablosunu ekran kartına tekrar bağlayın.
    16) Windows 10 yeni ekran kartı bulundu deyip ayarlama yapacak bu sırada ekran 1-2 kere açılıp kapanacak.
    17) GPU-Z 'yi tekrar açıp kart bilgilerini tekrar kontrol edin.
    18) İşlem tamam kartınızı başarıyla geri getirdiniz.

Hayırlı olsun.
    msi'ın 2gblık biosunu yükledim ama 896 shader değişmedi şimdi geri eski biosuma dönmek istiyorum nasıl dönebilirim? Buradaki ilk adımları yapmadım 9.adımdan başladım 11. adımdaki

MSIRX4602GBunlocked.t1 'den 2 tane var hangisini Baffin.rom yapmam lazım anlayamadım ve kartı değiştirmeyi planlıyorum belki 1024 shader gelir eski biosu yüklediğimde kabul ederler değil mi?

Edit: Kartı pubg'i düşük ayarlarda oynatacak bi sistem kurmak için aldım ve tahminimce 896 shader 50/70 arası fps verir böyle bi durumda ortalamasını 5/10 fps arttımak bile o 60 fpsi geçmesine yardımcı olacağı düşündüğüm için 1024 shader kullanmamın mantıklı olacağını düşünüyorum ama değişim işlemi için bahane bulmam ve baya bi uğraşmam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lil_draxy -- 16 Şubat 2019; 18:43:50 >

• Babangida Babayaro kullanıcısına yanıt
    Size kalmış arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 16 Şubat 2019; 20:44:0 >
  • shoot5 kullanıcısına yanıt
    oem olmayan kartlarda da boyle bir cok tecrube okudum.hatta asus ve msi kartlarda iade kabul etmeyip hatta kartiniz tamir oldu diyip vidasini bile dokunmadan geri gelen kartlar olmuş.kartimiz bozulursa 2 sene garanti vermis firma ve vermekte zorunda.2 sene içinde bir sey olursa geri gondeririz .kabul etmezse tuketici mahkemeleri var.ben diger kutulu ürünlerle yasal olaram ayni haklara sahip oldumuzu düşünüyorum.

Garanti Belgesi Yönetmeliği
    13 Haziran 2014 Tarihli Resmi Gazete

Sayı: 29029

Gümrük ve Ticaret Bakanlığından:
    Garanti süresi

MADDE 6 – (1) Garanti süresi; malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar ve asgari iki yıl veya bu Yönetmeliğe ekli listedeki ölçü birimi ile tespit edilen değer kadardır.

(2) Garanti süresinin başka bir ölçü birimi ile belirlenmiş olması halinde, malın üzerinde bu ölçü biriminin tespitine yönelik bir düzeneğin bulunması veya yapısının bu değerin tespitine uygun olması gerekir. Aksi halde garanti süresinin asgari iki yıl olduğu kabul edilir.

(3) Malın arızalanması durumunda, tamirde geçen süre garanti süresine eklenir.

gordugunuz gibi fatura ile alinan mal en az 2 sene garantili olmak zorunda.bu fiyata alacagimiz hic bir 2.elde bu imkani bulamayiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,
    bu kartı görünce ve apex'de baya sarınca yeni bir sistem topladım;
    g4560
    h110m
    8gb ram
    240 gb ssd
    rx 460
    1850 lira harcadım toplam tüm parçaları sıfır olarak aldım ve performansına ağzım açık kaldı. apex'de 60 fps'nin altına düşmüyor, pubg'de 40-50'lere indiği oluyor lol gibi oyunlarda hiç bir sorunu yok. maks 76 derece gördüm 4-5 saat apex oynadıktan sonra. driver falan hiçbirşeye uğraşmadım win 10 kurdum kendi otomatik kurduğu driverla devam ediyorum. ekran kartı şansıma 1024 geldi bu arada. sorusu olan test yapmamı isteyen varsa cevaplayabilir.
  • Acanbulat kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam dediğiniz yani bu birçok ülkede zaten bu zorunlu amerika avrupada Türkiye de olduğunu biliyordum tekrar görünce hatırladım ama dediğim gibi belli olmaz 300 liralık mal için mahkeme mahkeme koşacağını kimsenin sanmam Bu arada o yazdığım yazıyı sildim tekrar düzenleyip yazarım belki unutmazsam

Yani dediğim gibi milletinde hayallerini suya düşürmek istemem Türkiye nin böyle ürünlere daha çok ihtiyacı var tabi ne yazık ki ama işte uzun ömürlü olmasıda önemli faktör bu saatten sonra gidip asus-msi-sapphire alabileceğini ortalama bir insanın ne yazık ki sanmıyorum aldıkdan sonra elektrik parası ödeyeceğini hiç sanmıyorum hele ne yazık ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shoot5 -- 16 Şubat 2019; 20:49:51 >

• turkmeneren T kullanıcısına yanıt
    hocam 700 tl idi sanirim limit,simdi kac lira bilmiyorum ama, urun bu fiyatin altinda ise sadece bir dilekçe ile tuketi heyetine(mahkeke degil) basvurmaniz yeterli.aldiklari karar mahkeme karari yerine geciyor.firma kabul etmek zorunda kaliyor.ve genelde tuketici lehine sonlaniyor.tarafimdan tecrube edilmiştir.5 dakikanizi aliyor.

• nl_ztrk kullanıcısına yanıt
    h61 anakartla son(hatta beta) biosla kullaniyorum.bir sorunum olmadi

• lil_draxy L kullanıcısına yanıt
    Her şey orada madde madde yazıyor aslında siz nasıl yapamadığınız ben de anlamadım.

bat dosyasına sağ tıklayıp düzenle deyince içinde MSIRX4602GBunlocked.t1 yazan yeri Baffin.rom olarak yazıp kaydedip çıkın. Baffin.rom sizin orjinal bios dosyanızın adı onu da bat dosyasının olduğu klasörün içine kopyalayın ve bat dosyasına sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır deyin orjinal bios karta geri yüklenecektir sonrasını artık anlatmıyorum.
  • Bu oem radeon rx460 4k Videoları KMplayer 64bit ile çatır çatır açıyor.Benim monitörümün çözünürlüğü 1600X900 ve takılma,kasma,donma olmadan her türlü 4k videoyu oynatıyor. Monitörünüzün 1080p veya daha üzeri çözünürlükte olmasına gerek yok.
  • Videolarda işlemci zayıf olduğundan kayıt yaparken donma oluyor. Fakat oynarken sorun yok.Fazla yüklenmeyeyim emektar işlemciye :))
    e7500 testlerim arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dubbah -- 18 Şubat 2019; 16:7:22 >

• Ürün Depopark'ta zaten dfsbilgisayara depopark tedarik ediyormuş 1024 shaderları ayırmışlar öyle gönderiyorlar aradım konuştum müşterilere 1024leri gönderiyoruz dedi hepsini denedik ayırdık dedi.
    Bilginize
  • HWS kullanıcısına yanıt

o bat dosyasında 2 tane MSIRX4602GBunlocked.t1 yazıyor hangisi değiştirmem gerektiğini soruyorum sanırım 2sini de değiştireceğim
  • dubbah kullanıcısına yanıt
    Hangi programla kayıt yaptınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartının kendi programıyla. Radeon relive ile

• dubbah kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -QAism-

Ürün Depopark'ta zaten dfsbilgisayara depopark tedarik ediyormuş 1024 shaderları ayırmışlar öyle gönderiyorlar aradım konuştum müşterilere 1024leri gönderiyoruz dedi hepsini denedik ayırdık dedi.
    Bilginize
    Merhaba lütfen burada yanlış bilgi vermeyin. Bahsettiğiniz tedarik konusu doğru değil. 1024 olayın gelince de yüzlerce adet satılmış bir üründe kalan çok az adet için ürünleri test edip 1024 diye satma gibi şey tamamen haksızlık olacağı için yapılmamaktadır. zaten stoklar da birkaç güne tükenir. stok bitinceye kadar yapılmayacak.
  • Crossfire yapılabiliyor mu bunda?

• quote:

Orijinalden alıntı: karakaya_o

Crossfire yapılabiliyor mu bunda?
    Yapılır.

• cafesnet kullanıcısına yanıt
    Sanami inanim aradigim depopark sorumlusunami

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.