Şimdi Ara

Of Of,Çok dertliyim,KIZ KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kızın kalbini kırdım,saygısızlık yaptığımı söyledi,evet saygısızlık yaptım herneyse kızın gönlünü almam gerek,kız şuan işte,gıda işine girmiş,Ben de bugün saat 6 gibi sokağın başında pusu kurucam ve yakalayıp,konuşacağım çünkü buluşalım dediğim de istemiyor,böyle birşey yapmaya karar verdim,çok seviyorum,sabah uyandığımda aklıma gelen tek kişi O,bazen gözyaşına boğuluyorum,seviyorum Abi seviyorum ya,sevdiğimizn peşinden koşmayalımda kimin peşinden koşalım

• liseli misin? pusu kurmalar falan?
  • Silver avatarındaki kadının adı ne

cidden önceden hoşlandığım bi kıza çok benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

liseli misin? pusu kurmalar falan?

Ne alâkası la,pusu kurmak demek onun haberi olmadan karsısına cıkmaktır,diğer bi anlamı ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: polat1

Arkadaşlar kızın kalbini kırdım,saygısızlık yaptığımı söyledi,evet saygısızlık yaptım herneyse kızın gönlünü almam gerek,kız şuan işte,gıda işine girmiş,Ben de bugün saat 6 gibi sokağın başında pusu kurucam ve yakalayıp,konuşacağım çünkü buluşalım dediğim de istemiyor,böyle birşey yapmaya karar verdim,çok seviyorum,sabah uyandığımda aklıma gelen tek kişi O,bazen gözyaşına boğuluyorum,seviyorum Abi seviyorum ya,sevdiğimizn peşinden koşmayalımda kimin peşinden koşalım

nick + mesaj uyumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Arkadaşlar kızın kalbini kırdım,saygısızlık yaptığımı söyledi,evet saygısızlık yaptım herneyse kızın gönlünü almam gerek,kız şuan işte,gıda işine girmiş,Ben de bugün saat 6 gibi sokağın başında pusu kurucam ve yakalayıp,konuşacağım çünkü buluşalım dediğim de istemiyor,böyle birşey yapmaya karar verdim,çok seviyorum,sabah uyandığımda aklıma gelen tek kişi O,bazen gözyaşına boğuluyorum,seviyorum Abi seviyorum ya,sevdiğimizn peşinden koşmayalımda kimin peşinden koşalım

nick + mesaj uyumu

ALLAH'ını seversen bi git ya
  • quote:

GöLgenın peşinden koşşşşş. GöLgelerın gucu adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmmd.savaser -- 22 Mart 2011; 15:35:52 >

• Konu dışı özele açsaydın dalga geçer burdaki bebeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Satriykon

Konu dışı özele açsaydın dalga geçer burdaki bebeler.

Hmm,Eyvallah Kardeş
  •  Of Of,Çok dertliyim,KIZ KONUSU

Bunu izlemeden hareket etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefalonely

Of Of,Çok dertliyim,KIZ KONUSU

Bunu izlemeden hareket etme

Kardeşim iyi misin ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.