konudısı kız meselerıyle dolu bende magdurum beyler . dersi sunu bunu hayatımı mahvettım kac gundur . kızla tanıstırıldık 2-3 gun dolastık falan mesajlasmaya basladık . 5 dk umıt verıyo 15 dk vermıyo . bazen kendı birsey yapıyo sonra bır anda gerı cekılıyo . ulan ne bıcım bır ınsanlık bu . aptal degılız yaptıgnı anlıyoruz ama karsısındakını ne hale dusurdugunu dusunmuyo . sımdı dıyorum olm bırak işine bak bu kızdan hayır yok . sonrada diyorum ya aradıgım kısıyse pes etmesem zamana bıraksam dıyorum . kız yavastan almak ıstedıgını ve hazır olmadıgını solemıstı.nıyetımı bılıyor hıc ıstemese sohbetıde keser onuda yapmıyo . ne dusunuyo anlamıyorum.uzatsam olay kankaya baglanırsa daha beter olur hersey . valla baskasına akıl vermek kolay oluyomus da kendım napcam bılemedım .
yanlış anlamada kız ıcın sadece zaman gecırmelık gıbı gorunuyorsun arada soguk davranmalar fılan,kankaya baglama kanka ayagana yolar
takma kafana takma bir tarafına bak bakalım neler yapıyor
klasik kızlar her zaman daha iyisinin karşısına çıkacağını düşünerek ellerinde olduğunu düşündükleri erkeklere ne soğuk dawranır ne çok yakın yani bi nevii bekletir onuda kaybetmek istemez ama tamamen bağlı olmasına ister kendine hep onu istemesini ister böylece egosunu şişirir şişirirrr..ve sonra bu kızlar dayanamazlar bu egolarıyla beraber biyerleride patlarr.sonra kullanılan bir mal olmaktan öteye gitmezler.. aman ha dikkatli yaklaş bağlanma sakın soğukkanlı ol wurdumduymaz ol.yoksa kafanı duvarlara vurursun demedi deme.
valla beyler haklısınız bende farkındayım ama bu gonul olayı yokmu adama yapmıcam dedıgı seylerı yaptırıyo . sonu ne olursa olsun ugrasıcam artık gururumuz ayaklar altında ama taktım kafaya