Arkadaşlar 3-4 senedir taanıdığım bi kız arkadaşım var.. İlk başlarda kanka diyordu, facebookta kardesm diye ekledi felan.. Sonradan ben bundan hoşlaştım.. Bu bana kanka demeyide kesti, bikere aşk şiiri yollamıştı :D Herneyse tam teklif edicem korkuyorum, 3-4 senedir kanka diyorum :D Neyse biraz zamana bırakayım dedim, kanka demeyi iyice keserse teklifi basarım dedim.. 2 ay felan geçti kanka demiyor, önceden kanka diyen kız bana kanka demiyor ismimle hitap ediyor.. Neyse fotolarını gösteriyor nasıl çıkmışm felan, tatlı çıkmşsn diyorm :d Sonracıma bugün tam teklif edcektim ki, kişisel iletisine sevdklerinin ismini yazmış işte, içinde benimde adım var, ama knkalarm diye yazmış of ya ben nasıl açılıcam buna tam teklf edicektim o iletiyi görünce vazgeçtim nasıl açılabilirim??
başka tatlı kız buluruz sana kafanı yorma yiğidim
quote:
Orijinalden alıntı: cool_style
başka tatlı kız buluruz sana kafanı yorma yiğidim
Bilmiyorum çok alıştım ya kanka demesi sanki bana küfür etmiş gibi vurdu.
kanka ayağı ... sonra çok üzülürsün salla gitsin.
Dünyada her erkeğe 3 kız düşüyor koçum.
Kabak yelleri durumu diyoruz biz buna.
Birinci ihtimal: Sallıyorsun.
İkinci ihtimal: Bir kız neden iletisine sevdiği kişileri yazsın. 9-10 yaşında birşey mi?
Benim hakkımı kim yiyorsa haram zehir zıkkım olsun
edwid 2
Bi an önce seni bandırmaları lazım adminler uyuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Cheesy
quote:
Orijinalden alıntı: sampiyon bilo
Dünyada her erkeğe 3 kız düşüyor koçum.
Benim hakkımı kim yiyorsa haram zehir zıkkım olsun
Burası Türkiye. Welcome to Turkey.
Fake.Konularında fake.Sende fake'sin.
quote:
Orijinalden alıntı: hardcrss
Birinci ihtimal: Sallıyorsun.
İkinci ihtimal: Bir kız neden iletisine sevdiği kişileri yazsın. 9-10 yaşında birşey mi?
+1905
senin yas kac kızın yas kac ergenlik oncesi kankaysa smdi gercekten senden hoslanıyor olabliri fakat ztn genclkte sana kanka dedmi ve 4 sene gectimi bu iş yaşşşş
Başlığı of ya çok feci iktidarsız kaldım olarak okudum.Hala gülüyorum.
sen bu değilmisin senin o rly ni yapmıştım
quote:
Orijinalden alıntı: LaNDeR
senin yas kac kızın yas kac ergenlik oncesi kankaysa smdi gercekten senden hoslanıyor olabliri fakat ztn genclkte sana kanka dedmi ve 4 sene gectimi bu iş yaşşşş
yok bunla 3-4 sene önce aynı sınıftaydık , hiç samimi değildik. Yani yolda görsem bile selam vermiyordum.. birazda utangaçlıçtan kaynaklanıyor .D Msn den çok haşır neşir olduk, 2-3 hafta kanka ayağı oldu, sonra ismimle hitap etti.. Sonra şimdi tekrar kanka yazmş
İmzandaki yazıları okuduktan sonra yorum yapmaktan vaz geçtim.