Şimdi Ara

Ofansif Orta Saha (OOS, AMC, Playmaker,Oyun Kurucu) LAZIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 m euroya Honda var CSK da nasıl göremiyor Fener bunu anlamıyorum. Milan para vermiyor tek Milan ilgileniyor CSK parayı verene satacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

5 m euroya Honda var CSK da nasıl göremiyor Fener bunu anlamıyorum. Milan para vermiyor tek Milan ilgileniyor CSK parayı verene satacak.

Bilmiyorum artik ilginc gercekten. 5 milyon euroya bu kalite

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurel

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

alex in ölüsüyle oynardı ama sizin zeki başganınız gönderdi onu , şimdi ağlamanın manası yok tepkinizi o zaman ciddi bir şekilde koycaktınız

nasıl 35 lik drogba baskı hissettiriyorsa sahada alex de öyle , her frikikte gol olmasın diye kaç kez yalvardığımı bilirim

şimdi kim var yerinde kimse yok

Alex'in yaptıklarından sonra kimse onu takımda bırakmazdı merak etme.Çok ayıp etti kimse kendini kral zannetmesin.35 lik alex fenerbahçede her maç 90 dakika oynayamazdı o bunu kabul etmedi üzerine de fenerbahçenin efsanesi olmuş bir oyuncuya onu bırak kendi teknik direktörüne twitterdan bir sürü şeyler yazdı.Aynı durumda Ünal aysal ve fatih terimde aynısını hatta daha kötüsünü yapardı

Şuan takımın bu durumda olmasının tek nedeni yönetim,sen ve senin gibi vizyonsuz taraftar topluluğudur ayrıca senin haddine değil bu takımı yıllarca sırtlayan birine mok atmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

5 m euroya Honda var CSK da nasıl göremiyor Fener bunu anlamıyorum. Milan para vermiyor tek Milan ilgileniyor CSK parayı verene satacak.

01.01.2014 de bitiyor kontratı Hondanın sözleşme uzatmayacak Milandan 7m euro istedi CSK sonra pazarlıklarla 5 e kadar düştü ama Milan vermedi bu parayı bekliyorlar kontratı bitmesini FB bu parayı verse satar CSK.
  • quote:

quote:

quote:

01.01.2014 de bitiyor kontratı Hondanın sözleşme uzatmayacak Milandan 7m euro istedi CSK sonra pazarlıklarla 5 e kadar düştü ama Milan vermedi bu parayı bekliyorlar kontratı bitmesini FB bu parayı verse satar CSK.

Milan ilgisini biliyorum ama kacmayacak firsat. Konf kupasinda da cok iyidi maalesrf alexden sonra duzgun bir 10 numara goremedil

•  Ofansif Orta Saha (OOS, AMC, Playmaker,Oyun Kurucu) LAZIM
  • honda 25 milyon du ne ara 5 milyona düştü 5 milyon euro ysa gelsin bizim semtte oynasın lan sercan yıldırım 5 milyon euro
  • Alexi satiyorsan baska bir alex alman lazim. Varlik icinde yokluk takimi fenerbahce sow kanatta oynatiliyor :(

• 4-5 ay sonra sözleşmesi bitecek kontrat yenilemedi CSK 5 e kadar indirdi bonservisini. 20.08.13 de CSK ile tekrar buluşacak Milan anlaşma zemini için 5 bile vermiyor şuan Milan. 5 vereni reddedeceğini sanmam kabul etmezlerse beleşe gidecek.
  • Olm Stoch'u yolladı lan bu Ersun, bundaki kafanın Aykut'tan hiçbir farkı yok uyanın..Takımda orjinal kanat adamı yolladı, Ribery gibi adamı yolladı, Sow'dan kanat yaptı..Bu adamın takımının kimse kusura bakmasın şampiyon olmasını bile kendi takımım da olsa sindiremem, hakedilmiş bir şampiyonluk olmaz ki zaten Gs de bize bunu bırakmaz..
  • quote:

4-5 ay sonra sözleşmesi bitecek kontrat yenilemedi CSK 5 e kadar indirdi bonservisini. 20.08.13 de CSK ile tekrar buluşacak Milan anlaşma zemini için 5 bile vermiyor şuan Milan. 5 vereni reddedeceğini sanmam kabul etmezlerse beleşe gidecek.

gelmesin türkiyeye şu güne kadar almadılarsa zaten almasınlar avrupada oynasın benim nacizhane keşifimdir honda 2005 u 20 de izlemiştim sonra bir ara kaybettim 2007 de venloda izledim dedim avrupada çok büyük kulübe gider cska o ara iyi para harcıyordu almıştı

5 milyon euroya honda nın kramponunu alamamak lazım hele arap sermayesi işin içine girince en az 404-5 milyon dur piyasası
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Onurel

quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

alex in ölüsüyle oynardı ama sizin zeki başganınız gönderdi onu , şimdi ağlamanın manası yok tepkinizi o zaman ciddi bir şekilde koycaktınız

nasıl 35 lik drogba baskı hissettiriyorsa sahada alex de öyle , her frikikte gol olmasın diye kaç kez yalvardığımı bilirim

şimdi kim var yerinde kimse yok

Alex'in yaptıklarından sonra kimse onu takımda bırakmazdı merak etme.Çok ayıp etti kimse kendini kral zannetmesin.35 lik alex fenerbahçede her maç 90 dakika oynayamazdı o bunu kabul etmedi üzerine de fenerbahçenin efsanesi olmuş bir oyuncuya onu bırak kendi teknik direktörüne twitterdan bir sürü şeyler yazdı.Aynı durumda Ünal aysal ve fatih terimde aynısını hatta daha kötüsünü yapardı

Ulan zaten maçtan dolayı sinirliyiz, bas gitte tepemizin tasını iyice attırma. 35lik Alex bu ligin anasını bellerdi

Ligin anasını bellicek diye,kendini kral ilan eden oyuncuyu hiç bir teknik direktör oynatmaz arkadaşım,sen git pes mi oynucaksın football manager mı orda alırsın alex i

• quote:

Orijinalden alıntı: kelepir26

quote:

4-5 ay sonra sözleşmesi bitecek kontrat yenilemedi CSK 5 e kadar indirdi bonservisini. 20.08.13 de CSK ile tekrar buluşacak Milan anlaşma zemini için 5 bile vermiyor şuan Milan. 5 vereni reddedeceğini sanmam kabul etmezlerse beleşe gidecek.

gelmesin türkiyeye şu güne kadar almadılarsa zaten almasınlar avrupada oynasın benim nacizhane keşifimdir honda 2005 u 20 de izlemiştim sonra bir ara kaybettim 2007 de venloda izledim dedim avrupada çok büyük kulübe gider cska o ara iyi para harcıyordu almıştı

5 milyon euroya honda nın kramponunu alamamak lazım hele arap sermayesi işin içine girince en az 404-5 milyon dur piyasası

Piyasasi su anda 5 milyon gercekten. Yarin bir gun milanda basarilar yakalarsa bu mesajimi alintilayin. Uygun fiyata muthis bir 10 numara ama elden gidecek

• quote:

quote:

Nickin ile Hondanın fiyatı cidden çok uyumlu yalnız.

• Fenerbahçe yeni Alex'ini bulmalı.Sahada rakip takıma baskı hissettirecek biri olmalı.
  • quote:

quote:

quote:

Piyasasi su anda 5 milyon gercekten. Yarin bir gun milanda basarilar yakalarsa bu mesajimi alintilayin. Uygun fiyata muthis bir 10 numara ama elden gidecek

Şuan üzüldüm yahu çünkü kendi keşfiniz olan futbolculara karşı duygusal oluyorsunuz , yahu bu aziz yıldırım bu fenerbahçenin scout ekibi bir cacıktan anlamıyor milan boateng i satsın 15-20 liraya 5 milyona 30 milyonluk adam alsın gelmesin türkiyeye şu dakikadan sonra

• evet oda kelepir

ama cidden üzüldüm şimdi demek cska ilede imzalamıyor 2010 yılında psg city kapışmıştı cska vermedi psg pastore yi city silva yı aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

quote:

Arda
    Honda
    Kaka
    Diego
    Willian(kıy paraya)

Şu yukarıda saydığım herhangi bir topçu işimizi görebilir.Parası,bonservisi ilgilendirmiyor beni.

Tabii Baroni de gitmeli ve Holmen'e lisans çıkartılmalı.

Fernandes'i de ekleyin.Muhahaa gelmez filan çekmeyin konu o değil.Konu bu tarz isimlere ya isimlerden birine ihtiyaç duymamız.

ben mi yanlış gördüm hocam yoksa tuttuğu takımda fenerbahçe sembolü mü var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

quote:

quote:

Arda
    Honda
    Kaka
    Diego
    Willian(kıy paraya)

Şu yukarıda saydığım herhangi bir topçu işimizi görebilir.Parası,bonservisi ilgilendirmiyor beni.

Fernandes'i de ekleyin.Muhahaa gelmez filan çekmeyin konu o değil.Konu bu tarz isimlere ya isimlerden birine ihtiyaç duymamız.

İddiada kaybetti

• quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

quote:

quote:

Arda
    Honda
    Kaka
    Diego
    Willian(kıy paraya)

Aynen hocam var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.