Şimdi Ara

Ofansif Orta Saha (OOS, AMC, Playmaker,Oyun Kurucu) LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her sey başlıkta. Cok belli ofansif orta saha eksikligi var. Duzgun pozisyona giremedik ikinci yari. Cristianin yerine butun transfer donemlerinde HONDA, KEİSUKE'yi istiyorum ben. Tam bir box-to-box ve ocakta sozlesmesi bitiyor. Ya da ardaya gercekten 25 milyon verilecekse gidelim Dembele, Boateng , Hernanes,Eriksen gibi adamlara yonelelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kıliztiyan var
  • Bu maç 2-0 bitseydi bu konulardan bir tanesi açılmazdı. Maç kaybedelimde Amc konuları acalımda diye pusuya yatıyorsunuz resmen anlamamak imkansız sizi.Bir baroni gidecek topal gelecek
    Topal
    Emre(Salih)-Alper(Meireles) gelecek sorun bitecek. Hondaymış Falan hikaye bunlar

• Takımda neredeyse 8-9 tane aynı tip orta saha oyuncusu var.Ne yollar ayrılıyor , ne de olanlardan faydalanılabiliyor.Bir tek Alper var dikine oynayan onu da 65-70 de çıkardı sağolsun hoca.
  • alex in ölüsüyle oynardı ama sizin zeki başganınız gönderdi onu , şimdi ağlamanın manası yok tepkinizi o zaman ciddi bir şekilde koycaktınız

nasıl 35 lik drogba baskı hissettiriyorsa sahada alex de öyle , her frikikte gol olmasın diye kaç kez yalvardığımı bilirim

şimdi kim var yerinde kimse yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

Bu maç 2-0 bitseydi bu konulardan bir tanesi açılmazdı. Maç kaybedelimde Amc konuları acalımda diye pusuya yatıyorsunuz resmen anlamamak imkansız sizi.Bir baroni gidecek topal gelecek
    Topal
    Emre(Salih)-Alper(Meireles) gelecek sorun bitecek. Hondaymış Falan hikaye bunlar

Katılıyorum skor taraftarları çıktı yine,baroni uzaktan bir gol atsaydı tüm konularda baroni baroni diye yazarlardı
  • Yahu köylü müsünüz 5 yaşında mısınız? OOS ne AMC ne CAM ne oyunlardan öğrendiğinizi şuraya yazıp durmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arda
    Honda
    Kaka
    Diego
    Willian(kıy paraya)

Şu yukarıda saydığım herhangi bir topçu işimizi görebilir.Parası,bonservisi ilgilendirmiyor beni.

Tabii Baroni de gitmeli ve Holmen'e lisans çıkartılmalı.
  • fernandesi alin

• quote:

Bu maç 2-0 bitseydi bu konulardan bir tanesi açılmazdı. Maç kaybedelimde Amc konuları acalımda diye pusuya yatıyorsunuz resmen anlamamak imkansız sizi.Bir baroni gidecek topal gelecek
    Topal

Takimda duzgun amc yok, baroniyi gonderip amc almak zor mu? Kanat oyuncusu da lazim gerci, 3 tane forvet ile oynuyoruz. Dertler bitecek falan degil ama lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Brotherhood

alex in ölüsüyle oynardı ama sizin zeki başganınız gönderdi onu , şimdi ağlamanın manası yok tepkinizi o zaman ciddi bir şekilde koycaktınız

nasıl 35 lik drogba baskı hissettiriyorsa sahada alex de öyle , her frikikte gol olmasın diye kaç kez yalvardığımı bilirim

şimdi kim var yerinde kimse yok

Alex'in yaptıklarından sonra kimse onu takımda bırakmazdı merak etme.Çok ayıp etti kimse kendini kral zannetmesin.35 lik alex fenerbahçede her maç 90 dakika oynayamazdı o bunu kabul etmedi üzerine de fenerbahçenin efsanesi olmuş bir oyuncuya onu bırak kendi teknik direktörüne twitterdan bir sürü şeyler yazdı.Aynı durumda Ünal aysal ve fatih terimde aynısını hatta daha kötüsünü yapardı

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Yahu köylü müsünüz 5 yaşında mısınız? OOS ne AMC ne CAM ne oyunlardan öğrendiğinizi şuraya yazıp durmayın.

Basliga her turlu varyasyonu yazdim, hadi amc desem sadece tamam ama butun terimleri yazdiktan sonra ne yapayim artik? Sizce ne olabilir baska onerinize acigim

• lmadı kagawayı alın tam olsun yada lucası
  • quote:

Topal

İşler iyi gidiyorsa neden şikayetçi olunsun hocam ? maç kazandıktan sonra tartışmanın ne gereği var ?

Görmüyormusun ortasaha medet umduğumuz adamları ? Alper dışında kim topu alıp ileri gidiyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

Yahu köylü müsünüz 5 yaşında mısınız? OOS ne AMC ne CAM ne oyunlardan öğrendiğinizi şuraya yazıp durmayın.

Basliga her turlu varyasyonu yazdim, hadi amc desem sadece tamam ama butun terimleri yazdiktan sonra ne yapayim artik? Sizce ne olabilir baska onerinize acigim

Ofansif orta saha yazmışsın bırak işte orada ya yemin ediyorum 13-15 yaşnıdaki çocuklarla tartışmaya giriyorum diye düşündürüyorsunuz tek sana demiyorum böyle yazan çok adam var hatta birisi emenike iyi değil peste 66 yazmıştı Allahım yarabbim gelde çıldırma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

Ofansif orta saha yazmışsın bırak işte orada ya yemin ediyorum 13-15 yaşnıdaki çocuklarla tartışmaya giriyorum diye düşündürüyorsunuz tek sana demiyorum böyle yazan çok adam var hatta birisi emenike iyi değil peste 66 yazmıştı Allahım yarabbim gelde çıldırma

Dunyada cam , amc diye kullaniliyor (kisaltma). Peste gucu 66 ayri bir konu ama baslik biraz daha ilgi cekici olsun diye yazdim. Anlatilmak istenen ayni sonucta.

• Doğru sistem bulunsa niye alacaksın? isteyerek oynasan 50.000€ luk adamda yeter sana. Alperin var Meirelesin var Salihin var ama hepsi maç seçer işte! Yeni adam gelsin Kaka sı Hondası hatta Ronaldinhosu İniestası gelse de bu sistemde ne yapacak amaç yok amaç! Hepsi zekasını soyunma odasında dolabına kitliyor öyle çıkıyor maça. Hocam top geldi ne yapayım? oyna geri oyna yana!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAVUSm

Doğru sistem bulunsa niye alacaksın? isteyerek oynasan 50.000€ luk adamda yeter sana. Alperin var Meirelesin var Salihin var ama hepsi maç seçer işte! Yeni adam gelsin Kaka sı Hondası hatta Ronaldinhosu İniestası gelse de bu sistemde ne yapacak amaç yok amaç! Hepsi zekasını soyunma odasında dolabına kitliyor öyle çıkıyor maça. Hocam top geldi ne yapayım? oyna geri oyna yana!

Oyun kurucu isin merkezi ama , beyni. Rakiplerimizde Sneijder,Fernandes bizde Baroni var. Futbol kaliteli oyuncular ile oynanir. Nasil gsde drogba ve sneijder varsa. Tam bir winnerlar her maca etkileri aşikar

• quote:

Topal

Ya bırak bas bas bağrıyor takım oos lazım diye. Aziz bi yerinin keyfine transfer yapmaya çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Arda
    Honda
    Kaka
    Diego
    Willian(kıy paraya)

Şu yukarıda saydığım herhangi bir topçu işimizi görebilir.Parası,bonservisi ilgilendirmiyor beni.

Tabii Baroni de gitmeli ve Holmen'e lisans çıkartılmalı.

Fernandes'i de ekleyin.Muhahaa gelmez filan çekmeyin konu o değil.Konu bu tarz isimlere ya isimlerden birine ihtiyaç duymamız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.