Şimdi Ara

Ofansif Orta Saha (OOS, AMC, Playmaker,Oyun Kurucu) LAZIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 senedir aynı şeyleri söylüyorum.Bugün gerek yok salih var diye konu açıldı .Net söylüyorum bir 10 numara almadan zevkli futbol,atak futbol,organize futbol izleyemezsiniz.Baroni nin oynadığı kadar oynayalım diyorsanız tamam ama.
  • Baroni Meireles Salih bunlar CM adamlar. Verim almak istiyorsan Mehmet Topali kadrodan cikarip 433 oynayacaksin. Ama Topal defansif, Meireles harici diger orta sahalar bal yapmayan ari olunca kisir bir futbol cikiyor ortaya, elimizde ki kadro ile anca 433 oynanir, on liberolu kadrodan birsey beklemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mastergame

quote:

Orijinalden alıntı: CAVUSm

Doğru sistem bulunsa niye alacaksın? isteyerek oynasan 50.000€ luk adamda yeter sana. Alperin var Meirelesin var Salihin var ama hepsi maç seçer işte! Yeni adam gelsin Kaka sı Hondası hatta Ronaldinhosu İniestası gelse de bu sistemde ne yapacak amaç yok amaç! Hepsi zekasını soyunma odasında dolabına kitliyor öyle çıkıyor maça. Hocam top geldi ne yapayım? oyna geri oyna yana!

Oyun kurucu isin merkezi ama , beyni. Rakiplerimizde Sneijder,Fernandes bizde Baroni var. Futbol kaliteli oyuncular ile oynanir. Nasil gsde drogba ve sneijder varsa. Tam bir winnerlar her maca etkileri aşikar

Futbol kaliteli oyuncularla oynanır doğru bu oyuncular bize gelmeden önce iyiydiler ama nasıl oluyorsa bizde etkisiz oluyorlar. Meireles Chelsea'de, Alper Eskişehirde çok iyiydi, Emre iyiydi ki Atletico Madride gitti, Salih süper yetenek ama bizdeki hocalar bu oyunculara güven mi vermiyor nedir.

Ayrıca dikkat ettiğim bişey var. Yobo ilk geldiğinde Lugano ile yanyana oynuyordu müthişti hiç riske girmeden topu uzaklaştırırdı. Meireles sakatlanana kadar koşar topu dışarı çıkarmazdı. Kuyt ilk maçlarında ne yapar eder golü bulurdu. Sonra ne oluyorsa hepsi sönüyor, çalıştırmıyor muyuz antrenmanlarda ya da eksik yaptığımız bişey mi var anlayamıyorum. Şimdi bir oyuncu alırsak yine aynı sonuç çıkacak diye korkuyorum.

• Kısacası Alex LAZIM.
  • Maalesef bunu bazıları göremediği için öyle bi oyuncu alınmıyor. Aynı tip oyuncularla ne kadar ofansif bir orta saha olacağı merak konusu. Bu sene muhtemelen Topal - Meireles - Emre orta sahası olacaktır. Bu orta sahanın ne kadar üretken olacağı belli..
  • Valbuena olabilir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak BEŞİKTAŞ1903

Valbuena olabilir bence

Piyasada halen bir cok adam var valbuena da dahul. Recepin kendini kanitlamis, fransa milli takiminda 11 cikan adam sonucta. Gecen sene herkes belhanda diyordu bu adamin yerine

• bu vizyonsuz yönetimle honda,kaka,diego,valbuena vb. birini almak hayal en iyisi 4-4-2 oynatmak yoksa çok gol yiycez

volkan(mert)
    gg-bruno-egemen(yobo)-hak
    kuyt(topuz)-meireles-alper(emre)-caner(krasic)
    sow-emenike

• dünkü maçtan sonra bence çare
     Ofansif Orta Saha (OOS, AMC, Playmaker,Oyun Kurucu) LAZIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelepir26

Ofansif Orta Saha (OOS, AMC, Playmaker,Oyun Kurucu) LAZIM

nick mesaj uyumu, bir Alex olamadılar.
  • GS'daki Hagi sendromunu sizin taraftarlarda da görüyorum. Hagi'den sonra felipe'ler, lincoln'ler, revivolar geldi.. Hiç biri bir Hagi olamadı, olamazdı da..
  • Baslikta oos istemissin mesajda box-to-box. Hem bizim taraftar degil miydi alex doneminde 'modern futbolda oos diye bi sey kalmadi yeaaa' diyen. Allahtan kulupler taraftar zihniyetiyle yonetilmiyor. Yani mevcut zihniyetten bile sakat bi dusunce tarzimiz var. O derece, dusun.

• Bu takımda en az 7-8 tane gereksiz adam var.

Bir tane oyun kurucu yok bir tane düzgün sol bek yok. Adam gibi kanat oyuncusu yok.

Bizim aldğımız oyuncular iyi takımların yan aktörleri yardımcı oyuncuları. daha da üst seviyeye çıkamıyorlar. iyi takımlarda iyiler. bize gelince biz onlardan başrol bekliyoruz ama olmuyor.
    mesela meirelles. chelsea deki gibi beklyoruz ama adamın sağında solunda önünde kim oynuyor. mesela alper. erkan solunda veysel sagında bu adamlarla oynamaya alışmış. bize gelince
    topu alıp saçmalayan bir adama dönüştü. ama suçu yok çünkü pas vercek koşana adam yok ileriye.

Olay bundan ibaret yardımcı oyunculardan başrol beklersen sonuç alamazsın. takımda ciddi anlamda maç kurtaracak çok üst düzey yıldız eksikliği var.en son alex kalmıştı o da gitti.
  • Valbuena yada Honda ilaç olur bize.
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    o zaman 6 ayda bir 24 transfer gerekirdi zaten mevcut koşullarda bizim futbolun buralarda olmasını bile mucize olarak görüyorum ama yine de standart on numaralar kalmadı artık yada hepsi kanatlara itildi.10 numamara diyebileceklerin bile orta sahaya daha yakın oynuyor ve box to box a daha çok uyuyorlar artık.
  • isterseniz arsenal'dan istediğiniz 6 oyuncuyu alın bu takıma seneye gene karşılaşsın bu 2 takım gene arsenal eler. o yüzden ne kadar transfer yapsak boş.önce bir sistemin olacak, sonra buna uygun oyuncular alacaksın,çok koşup mücadele edeceksin, başarı zaten kendiliğinden gelir.
  • cok uzakta aramayın fernandes yada batalla yı alalım takım cossun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Baslikta oos istemissin mesajda box-to-box. Hem bizim taraftar degil miydi alex doneminde 'modern futbolda oos diye bi sey kalmadi yeaaa' diyen. Allahtan kulupler taraftar zihniyetiyle yonetilmiyor. Yani mevcut zihniyetten bile sakat bi dusunce tarzimiz var. O derece, dusun.

Ben oos kalmadi demedim her zaman. Box-to-Box sart degil illa ki. Honda tam bir box to box oyuncusu lakin Milan kapti onu. Yeterki su oyunu yonlendiren bir adam lazim. Modern futbolda oos kalmadi diyen kimmis, asil box-to-box 10 numara kalmadi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.