Şimdi Ara

OFF OFFF OFFFF OFFF !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU NE YAV ALLAH AŞKINA OYUNDA 2 DK DURAMIYORUM GİRER GİRMEZ DC SİZDEDE VARMI BANAMI MAHSUS BU YAVV !!!!!!!!!!!!

• bende de var, oyuna giriyor 1 dk yürüdükten sonra dc.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 26 Şubat 2009; 19:36:24 >
  • bendede aynı sorun var 1 dk bile sürmüyor 10 saniye icinde dc yiyorum
  • bugünde platinium almıstım kasmayı bırak oyunda duramıyorum :D
  • Aynı sorun bendede var
  • arkadaşlar bunu tek yolu şudur bu gunlerde kospcular olduğundan oluyor knight dosyasına girin fx dosyasında sağa tıklayın ara diyin ve arrow yazın çıkanları sılın geri donuşum kutusunda kalsın oyundan çıkınca isteyinize gore geri yukleyin yanlız okcular için bunu yapmanın tek yolu kospu kurun oyle silin isterseniz pm atın yardımcı olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nanlan34

arkadaşlar bunu tek yolu şudur bu gunlerde kospcular olduğundan oluyor knight dosyasına girin fx dosyasında sağa tıklayın ara diyin ve arrow yazın çıkanları sılın geri donuşum kutusunda kalsın oyundan çıkınca isteyinize gore geri yukleyin yanlız okcular için bunu yapmanın tek yolu kospu kurun oyle silin isterseniz pm atın yardımcı olurum

kusura bakma ama bugun olanların bunla hicbir ilgisi yok..
  • kusura bakıorum çunku bunla alakası var kospcuların yaymış olduğu ok renklerinden dolayı olmaktadır bu sitedehttp://forum.donanimhaber.com/m_29990813/tm.htm aynı forumda başka bir arkadaş aynı bir konuda yardımını yazmış kesinlikle doğrudur bende o şekilde oynamaktayım

gir bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeeP_CHiLD

quote:

Orjinalden alıntı: nanlan34

arkadaşlar bunu tek yolu şudur bu gunlerde kospcular olduğundan oluyor knight dosyasına girin fx dosyasında sağa tıklayın ara diyin ve arrow yazın çıkanları sılın geri donuşum kutusunda kalsın oyundan çıkınca isteyinize gore geri yukleyin yanlız okcular için bunu yapmanın tek yolu kospu kurun oyle silin isterseniz pm atın yardımcı olurum

kusura bakma ama bugun olanların bunla hicbir ilgisi yok..

+1907 alakası yok sabahdan beri böyle bi sorun yasamıyordum simdimi sorun olucak ayrıca fxde arattım tekrar arrow diye ama hiçbi dosya yoktu ve hala dc yiyorum... serverlarda gelen bi sorun var sanırım...

• arkadaşım benimki oyle yaw
    fx gir arrow de bunu oyun kapalıyken yap ara diosun aranacak yeri fx dosyası diosun arrow yazıosun şakır şakır çıkıo onu sıl bi daha dc yersen soyle
    benimki oyle abicim yaw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.