80 skilleri olan bir titan 20 level e düşerse 20 level bosslarından kesmeye başlarsa Sadece dmcryr buffları ile Tek başına 45 level e kadar boss ları kesebileceğini düşünüyorum 45 level den sonra dancer ve songer a ihtiyaç duyulabilir. sonrada bir bishop ihtiyacı olacktır.
yaw aga lvl 20 bossun dropundan ne olacak. adam ona kasacagina gider farm yapar daha iyi.
bende gitsin 20 level kessin demiyorum zaten tek başına 1 tane 20 level boss keserse kafadan 35 level olur, level atlaması fazla uzun sürmez tek başına boss kesecek nede olsa
Zaken 60 level bir dest i 61 level e sabitler sadece zaken keser 80 level skilleri ile benim demek istediğim buydu.
ben hala cok gereksiz bi secim oldugunu dusunuyorum :D lvl dusurmek daha mantikli :)
ya kardeşim ne 20 lvl li ne 35 ,80 son deilmi artık 85 son ne anlatmaya çalışıyorsun sen,konuyu okumadan anlamadan yorum yapma lütfen,
Sorun şu delevel oluyorsun yani 1 level e düşüyorsun ( ben böyle anladım, birçok kişininde böyle anladığını sanıyorum c4 ten interlude ye geçen server larda böyle bir sorun olmuştu c4 maxlevel78 interlude maxlevel80 )
Yoksa level 81 oluyorda hp ile mp mi düşüyor ? böyle bir sorun var ise PC_parameter.txt dosyasına ekleme yapmaları gerekecek çünkü burada level 80 e kadar kayıtlar vardır
slm arkadaşlar,abyss gracia gecti ama nasıl bilmiyorum,85 lvl mi ne gelmiş galiba ama 81 olunca hp 440 mp ise 140 filan yani 1 lvl haline gidiyor ama neden anlayamadım
bak fatih kardeşim ben konunun başında böyle yazdım eğer okumuş olsaydın bu kadar karıştırmazdın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme