Şimdi Ara

off oyuna 85 lvl gelmiş ama....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar,abyss gracia gecti ama nasıl bilmiyorum,85 lvl mi ne gelmiş galiba ama 81 olunca hp 440 mp ise 140 filan yani 1 lvl haline gidiyor ama neden anlayamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodsoul -- 13 Nisan 2009; 19:49:03 >

• ciddimisin?inanılmaz bi bug var o zaman.abyss foruma yaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

ciddimisin?inanılmaz bi bug var o zaman.abyss foruma yaz bence
    ya herkes biliyor ztn,millet kasıyor 81 oluyor sonra gidip guard lara ölüp lvl düşüyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodsoul

ya herkes biliyor ztn,millet kasıyor 81 oluyor sonra gidip guard lara ölüp lvl düşüyorlar

Alıntıları Göster
    ben luxury shopa b grade silah ve armorlar ne zaman gelecek onu merak ediyorum.bilgin varmı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x264

ben luxury shopa b grade silah ve armorlar ne zaman gelecek onu merak ediyorum.bilgin varmı bu konuda?

Alıntıları Göster
    Abyss epic fail
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirv

Abyss epic fail

Alıntıları Göster
    Valal biz halimizden memnunuz farmer olarak heleki draco glovesti tutturmusikki isterse 0lvl dussun baglamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

Valal biz halimizden memnunuz farmer olarak heleki draco glovesti tutturmusikki isterse 0lvl dussun baglamaz

Alıntıları Göster
    morfeus ne diyon ya hp 400 oluyor diyorum nasıl farm yapacan hemen yatıyoruz ztn
  • quote:

morfeus ne diyon ya hp 400 oluyor diyorum nasıl farm yapacan hemen yatıyoruz ztn

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bloodsoul

ya neden boyle dert ediyon anlamis degilim sin eater questi yap petle beraber gez lvl almazsin.
    Hem pk olursan karma da fazla olmaz. Veya dwarwen villagede 2gunde 1 lvl duseceksin, 76ya bizim gibi

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bloodsoul

ya neden boyle dert ediyon anlamis degilim sin eater questi yap petle beraber gez lvl almazsin.
    Hem pk olursan karma da fazla olmaz. Veya dwarwen villagede 2gunde 1 lvl duseceksin, 76ya bizim gibi

Alıntıları Göster
    de lvl icin oren daha uygun. hem cok kucuk hemde hemen kapi yanlarinda cikartiyor. ayrica death penalty vermiyor guardlari. yunus o hp ile de lvl yapman uzun surmez zaten. sonra da gurolun dedigi gibi level dusersin. serverın clienti su anda cok yeni. adamlarin daha tonla isi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 14 Nisan 2009; 6:08:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nephiss

de lvl icin oren daha uygun. hem cok kucuk hemde hemen kapi yanlarinda cikartiyor. ayrica death penalty vermiyor guardlari. yunus o hp ile de lvl yapman uzun surmez zaten. sonra da gurolun dedigi gibi level dusersin. serverın clienti su anda cok yeni. adamlarin daha tonla isi var.

Alıntıları Göster
    iyide biz dlvl işimiz yok ki:)böyle aksilikler olunca hero yapamıyoruz çünkü kimse oly e katılmıyor,onu bırakın oyuna bile girmiyorlar
  • quote:

iyide biz dlvl işimiz yok ki:)böyle aksilikler olunca hero yapamıyoruz çünkü kimse oly e katılmıyor,onu bırakın oyuna bile girmiyorlar

Alıntıları Göster
    Yaw kardeşim lvl 81den lvl 80 e inicen. bugsuz devam edicen. dene bi bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 14 Nisan 2009; 11:35:11 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Gecende baska serverlara laf edenler vardi aha sizin cok guvendiginiz abbys asasin serverinde bile bole bug yoktu ( bu kisim saka asasin actigina server demk gelmiyo icimden ^^)
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeYsHeLL

Gecende baska serverlara laf edenler vardi aha sizin cok guvendiginiz abbys asasin serverinde bile bole bug yoktu ( bu kisim saka asasin actigina server demk gelmiyo icimden ^^)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: VeYsHeLL

adamlar bugsuz gecis yapicaz die iddia etmiyorlar zaten. yeni cliente gecirdiler adamlar serveri ve zamanla oturacak hersey dediler. abyss iyi adamlar calistigi icin iyi. su anda bircok sey buglu, hemde baya buglu, ama ilk defa client gecisi yapmiyorlar, illaki duzeltecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 14 Nisan 2009; 15:04:16 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Emyn

ya sen anlamadın galiba oyunda böyle aksilikler olunca adamlar oyuna girmiyor bu yüzden sıkıcı oluyor ben onu anlatmak istiyorum size yemişim lvl ini:D
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Emyn

ya sen anlamadın galiba oyunda böyle aksilikler olunca adamlar oyuna girmiyor bu yüzden sıkıcı oluyor ben onu anlatmak istiyorum size yemişim lvl ini:D

Alıntıları Göster
    Oyuna girmemezlik yapan yok Gracia 2 clienti elde edemeyenler var.Zamanla Elbette doneceklerdir.
    Ama elbette o yuzden girmeyen 1kac kisi vardir.

• quote:

Oyuna girmemezlik yapan yok Gracia 2 clienti elde edemeyenler var.Zamanla Elbette doneceklerdir.
    Ama elbette o yuzden girmeyen 1kac kisi vardir.

Alıntıları Göster
    abi nekadar güzel birşey sunuyorlar size hala anlamamışsınız :D

kaç levelsin 20
    skilleri acabilecek kadar mana olsun yeter
    Gidin 20 level bosstan başlıyarak tek dest ile bütün bossları kesin :D
    Birde iyi yönünden bakmak lazım olaya ( Tabi adamın tek dest i varsa sorun olur bende 4 tane olunca birini seve seve veririm :D )

skill lere bak
    zealot 3
    frenzy 3
    rage 2
    Battle Roar 6
    Vicious Stance 20
    Heavy Armor Mastery 50
    Sword/Blunt Weapon Mastery 45
    Two-handed Weapon Mastery 20
    Polearm Mastery 45

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih1978

kaç levelsin 20
    Birde iyi yönünden bakmak lazım olaya ( Tabi adamın tek dest i varsa sorun olur bende 4 tane olunca birini seve seve veririm :D )

skill lere bak
    zealot 3
    frenzy 3
    rage 2
    Battle Roar 6
    Vicious Stance 20
    Heavy Armor Mastery 50
    Polearm Mastery 45

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fatih1978

kaç levelsin 20

skill lere bak
    zealot 3
    frenzy 3
    rage 2
    Battle Roar 6
    Vicious Stance 20
    Heavy Armor Mastery 50
    Polearm Mastery 45

ne söylemek istedigini anlamadım acıkcası

• quote:

kaç levelsin 20

skill lere bak
    zealot 3
    frenzy 3
    rage 2
    Battle Roar 6
    Vicious Stance 20
    Heavy Armor Mastery 50
    Polearm Mastery 45

Alıntıları Göster
    kısacası abyss de dier serverlar gibi başka cliente geçiyorken

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirana Killswitch

kısacası abyss de dier serverlar gibi başka cliente geçiyorken

Alıntıları Göster
    bloodsoul

demek istediğim 1 level sin ama üzerindeki skiller 80 level de gelen skill ler.

• quote:

bloodsoul

demek istediğim 1 level sin ama üzerindeki skiller 80 level de gelen skill ler.

Alıntıları Göster
    ewt ama full buffsin ustunde ic set elimde health weapon hp 400,en ezik boss bile tek atar sana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.