Şimdi Ara

Off Road Oyun Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
9.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler jeeplerle dağ bayır çıkabileceğim bir oyun arıyorum güzel grafikleri olan var mı bilen biri?

• Motorm4x oyna pişman olmıyacaksın kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: magicans

Motorm4x oyna pişman olmıyacaksın kardeşim

Tam benim istediğim tarzda bir oyun indiriyorum sağol.

• Rica ederim kardeşim birsürü off road oyunu oynadım grafikleri daha iyi olanlarda mevcut ama hiç biri bana bu oyundaki eğlenceyi vermedi nedense onun için sadece bunu önerdim biraderim şimdiden iyi oyunlar
  • quote:

Rica ederim kardeşim birsürü off road oyunu oynadım grafikleri daha iyi olanlarda mevcut ama hiç biri bana bu oyundaki eğlenceyi vermedi nedense onun için sadece bunu önerdim biraderim şimdiden iyi oyunlar

bende küçükken cabelas off road drive oynardım saatlerce sonra hiç bir oyunda o tadı alamadım ama bu oyun ona çok benziyor.
  • evet o oyuna benziyor misal bunda arazi vitesine falan aldıgında aracı resmen aracın tırmandıgını hissedebiliyorsun ayrıca oyunda hasar ve aracın kirlenme durumuda mevcut yani aracını modifiyede edebiliyorsun bilgin olsun kardeşim...
  • Vay çok güzel oyun yav.

Sistem gereksinimleri nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

Vay çok güzel oyun yav.

Windows XP/Wısta/Wın 7
    Pentium 4
    256 Mb Ram
    Sabit diskte 1,4 Gb boş alan
    128 MB Ekran Kartı
    DirectX destekli ses kartı
    DirectX 9.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaintMTF

quote:

Orijinalden alıntı: Lil-W-Tunechi

Vay çok güzel oyun yav.

Windows XP/Wısta/Wın 7
    Pentium 4
    256 Mb Ram
    Sabit diskte 1,4 Gb boş alan
    128 MB Ekran Kartı
    DirectX destekli ses kartı
    DirectX 9.0

Harbiden mi Çok güzel gözüküyor.
  • oynayabileceğiniz en iyi grafikli off road oyunu Off Road Drive'dır.Fizikleri de yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

oynayabileceğiniz en iyi grafikli off road oyunu Off Road Drive'dır.Fizikleri de yeterli

Biraderim bu oyunda evet güzel ama motorm4x açık dünya oyunu avantajı orda zaten senin paylaştıgın oyun pist parkur oyunu ayrıca motorm4x da benzin bitme özleligi var yani bu özellik bile çok çok iyi bence.. ayrıca ofroad drive da oynamıştım begenmeyip silmiştim diye hatırlıyorum..kısacası motorm4x simuşasyona yakın türde bir oyun yani aracı kendiniz yıkatmak zorundasınız nebileyim benzinini kendiniz dolddurmak zorundasınız parkur ve etap yarışarına dağ bayır tırmanarak kendniz ulaşma zorundasınız araç hasarve modifiye işleri ile garajınızda kendiniz zaman harcamlısınız ve daha fazlası ha şunuda belirteyim offroad drvedeki gibi grafik yapısı motorm4xda yok zaten ofroad drive birkaçsene sonrasında cıktı diye hatırlıorum kardeşim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 16 Mayıs 2013; 13:23:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozan_26

oynayabileceğiniz en iyi grafikli off road oyunu Off Road Drive'dır.Fizikleri de yeterli

Biraderim bu oyunda evet güzel ama motorm4x açık dünya oyunu avantajı orda zaten senin paylaştıgın oyun pist parkur oyunu ayrıca motorm4x da benzin bitme özleligi var yani bu özellik bile çok çok iyi bence.. ayrıca ofroad drive da oynamıştım begenmeyip silmiştim diye hatırlıyorum..kısacası motorm4x simuşasyona yakın türde bir oyun yani aracı kendiniz yıkatmak zorundasınız nebileyim benzinini kendiniz dolddurmak zorundasınız parkur ve etap yarışarına dağ bayır tırmanarak kendniz ulaşma zorundasınız araç hasarve modifiye işleri ile garajınızda kendiniz zaman harcamlısınız ve daha fazlası ha şunuda belirteyim offroad drvedeki gibi grafik yapısı motorm4xda yok zaten ofroad drive birkaçsene sonrasında cıktı diye hatırlıorum kardeşim..

grafikleri güzel,dağ bayır çıkabileceğim dediği için tavsiye ettim

yoksa Motormax i bilmiyorum,Off Road Drive ı da az oynadım

• ha kardeşim yanlış anladın beni sanırım amacım seni kırmak incitmek degildi yanlış bişi söylediysem seni kırdıysam özür dilerim yani sadece belirtmek istedim biliosun forumlarda insnalar birbirini yüz yüze görmediği için konuşmalar yanlış anlaşılabilio tekrardan kusura bakma biraderim
  • quote:

ha kardeşim yanlış anladın beni sanırım amacım seni kırmak incitmek degildi yanlış bişi söylediysem seni kırdıysam özür dilerim yani sadece belirtmek istedim biliosun forumlarda insnalar birbirini yüz yüze görmediği için konuşmalar yanlış anlaşılabilio tekrardan kusura bakma biraderim

hayır niye alınayım

sadece bildiğim bir oyunu yazdım hepsi bu

sizin yazdıklarınız veya benim yazdıklarımda kırıcı birşey yok zaten
  • ozaman sorun yok kardeşim
  • Off road ile alakası yok ama bu oyunuda tavsiye ederim gözden kaçmış olabilir eğlence hatsafhada..

• quote:

Off road ile alakası yok ama bu oyunuda tavsiye ederim gözden kaçmış olabilir eğlence hatsafhada..

basit ama eğlenceliymiş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.