Bn hiç bi görevi alamıyorum görevi almak için yeterince exp falan her şey war görevler acılmış ama hiç birini alamıyorum.. Daha once bş görev aldın daha alamazsın dio ama bn görevfalan almadım Şimdi git moradona solucan kes cocuk cıksın muhabbetine girmeyin görev iptal etmeyi biliom cocuk war cocuğu tıklıyom görev yok görünüyo ama görrev alırken başka görev almışsın onu bitir soora gel dio Ya bole giderse charı bırakırım walla lwl 63 oldum bitane bile exp görevi yapamadım doomsldiers, brahman,gargoyle falan hepsi duruo dandik görevleri saymıom bile BN GÖREV YAPAMAICAM MI?? Offf OFfff
quote:
Orjinalden alıntı: pH
Bn hiç bi görevi alamıyorum görevi almak için yeterince exp falan her şey war görevler acılmış ama hiç birini alamıyorum.. Daha once bş görev aldın daha alamazsın dio ama bn görevfalan almadım Şimdi git moradona solucan kes cocuk cıksın muhabbetine girmeyin görev iptal etmeyi biliom cocuk war cocuğu tıklıyom görev yok görünüyo ama görrev alırken başka görev almışsın onu bitir soora gel dio Ya bole giderse charı bırakırım walla lwl 63 oldum bitane bile exp görevi yapamadım doomsldiers, brahman,gargoyle falan hepsi duruo dandik görevleri saymıom bile BN GÖREV YAPAMAICAM MI?? Offf OFfff
kardeş görev iptal ederken "give up" a bastın mı
çünkü zaten beş görevden fazla alamıon dier önceden aldıın göervleri bitir
Ya anlamıomusunuz diyorumki görev falan almadım adam yazmış onceden aldığın görevi bitir diğeri yazmış give up a bastınmı pffffffff Görev aldığım yok diyorum ama görev almaya gittimde almış gibi görünüorum
quote:
Ya anlamıomusunuz diyorumki görev falan almadım adam yazmış onceden aldığın görevi bitir diğeri yazmış give up a bastınmı pffffffff Görev aldığım yok diyorum ama görev almaya gittimde almış gibi görünüorum
bence sen başta söylediğin gibi oyunu bırak ve doğru düzgün cvp ver ayrdımcı olmaya çalışıyoruz
kardeş sanırım bu bi bug banada oldu bi görevimi iptal ettim başka görev alcaktım görevlerin hiçbirini alamdım gitti güzel shell parçalarım relog yaptım düzelmedi shell parçaları k2 networke kaldı
Nation transfer yaptıysan gider bütün questler
quote:
Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_
Nation transfer yaptıysan gider bütün questler
Ya ne netion transferi diom görevler duruo bi yere gittiği yok görev almadıım halde almış gibi görünüom Onun için hiç bi görev alamıom np transferi nereden cıktı yazıyı okumadan yorum yapacaksan susman daha hayırlı
74 lvl bir arkadaşım var Dies de (denizimnet) o da aynı bug da siteden hangi birime ticket attıysa başka birime müracaat edin diye cevap geldi hep sende at istersen ama hepsine sırayla at hem ingilizce hem türkçe çözerlerse onların çözeceği bir iş
quote:
Orjinalden alıntı: akortsuzgitar
74 lvl bir arkadaşım var Dies de (denizimnet) o da aynı bug da siteden hangi birime ticket attıysa başka birime müracaat edin diye cevap geldi hep sende at istersen ama hepsine sırayla at hem ingilizce hem türkçe çözerlerse onların çözeceği bir iş
ya valla işiniz zor allah kolaylık versin ama geçio beaa bana da oldu 30 lwlde 30 lwl görevini yapıom ex vermio yapıom vermio 5 kere yaptım olmadı ertesi gün bi girdim 34 lwl im ko bu belli olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: akortsuzgitar
Saol bnde gold pre de war bugun ticket atcam inş. çözerler bnden daha az exp kasanlar 65 bn 63
quote:
Orjinalden alıntı: buff_tuff_cuff
quote:
bence sen başta söylediğin gibi oyunu bırak ve doğru düzgün cvp ver ayrdımcı olmaya çalışıyoruz
+1
Ticket attım gold pre war ama bni sallayan yok parayı almayı biliolar ama bug ları düzeltmiolar Şerefsiz, düzenbaz, adi k2network
[Deleted by Admins]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme