Şimdi Ara

OFF YARDIM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Knight ı cd den yüklüyorm datalar eksik diyo.İnt. cafeden çektirmiştim knight ı.İnt. cafeye gittim dedim böle böle datalar eksik dedim.Adam bizde bunu kullanıyoruz.Bize böle demiyo yazdı.Şimdi bu dosyaları msn veya upload edebilir misiniz

edit:Resmi koymayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustYouAndMe -- 14 Haziran 2007; 19:14:35 >

• bi arkadasina sole msn den atsin datalari deistir bi daha dene
  • Sevgili Arkadasım Bunlarla Uğraşıcana Siteden indirmen 2-3 saatini alır bide siteden indir sorunsuz olur hem
  • quote:

Orjinalden alıntı: anexdet

Sevgili Arkadasım Bunlarla Uğraşıcana Siteden indirmen 2-3 saatini alır bide siteden indir sorunsuz olur hem

ya kota sıkıntısı warsa bide o yonden dusun
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeShTeR

quote:

Sevgili Arkadasım Bunlarla Uğraşıcana Siteden indirmen 2-3 saatini alır bide siteden indir sorunsuz olur hem

Sevgili arkadaşım..

Knight ı cd den yüklüyorm datalar eksik diyo.İnt. cafeden çektirmiştim knight ı.İnt. cafeye gittim dedim böle böle datalar eksik dedim.Adam bizde bunu kullanıyoruz.Bize böle demiyo yazdı.Şimdi bu dosyaları msn veya upload edebilir misiniz

biz upload etsek o nasıl indirecek kota sorunu var ise mantıklı değilmi sence

neyse düşüncen için teşekkür ederim yinede siteden indirmeyi öneriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anexdet -- 14 Haziran 2007; 19:34:41 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NeShTeR

quote:

Sevgili arkadaşım..

Knight ı cd den yüklüyorm datalar eksik diyo.İnt. cafeden çektirmiştim knight ı.İnt. cafeye gittim dedim böle böle datalar eksik dedim.Adam bizde bunu kullanıyoruz.Bize böle demiyo yazdı.Şimdi bu dosyaları msn veya upload edebilir misiniz biz upload etsek o nasıl indirecek kora sorunu var ise mantıklı değilmi sence

neyse düşüncen için teşekkür ederim yinede siteden indirmeyi öneriyorum

bak kardesim bide su yonden dusun sen butun oyunu (400mb) indirmesini soluorsun bu fazla gelebilr ama sadece datalari 400mb tan kat kat daha dusuk bide bu yonden dusun

• quote:

Orjinalden alıntı: _MurdereR_

Knight ı cd den yüklüyorm datalar eksik diyo.İnt. cafeden çektirmiştim knight ı.İnt. cafeye gittim dedim böle böle datalar eksik dedim.Adam bizde bunu kullanıyoruz.Bize böle demiyo yazdı.Şimdi bu dosyaları msn veya upload edebilir misiniz

edit:Resmi koymayı unutmuşum

başlığa bakıp 'neyi yardın' die kötü bi espri yapacaktım ama konuyu okuyunca vazgeçtim. derdin büyük Allah kolaylık versin

• bende de ayni hata
  • Bu hata bilgisayarızda Myko veya Jpko yüklü ise ortaya çıkar.
    Eğer bunlardan biri yüklüyse silin ve deneyin olacaktır.

Eğer yükle değilse Üst konuda ''Knight Online Dosyaları !'' adlı konudan data dosyasını indirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.