Şimdi Ara

Offf Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar bundan 1 ay önce 512 mb hafıza kartı aldım.Markası kingston ama hafıza kartı iş görmüyor.Öyle dondu.Ne bi şey silinebiliyor nede ekleyenebiliyor...Ne de biçimlendiriliyor.Garantiye götürdüm adam virüs var dedi.Pc de hafıza okuyucuyla virüsü tarattım ama bi şey olmadı.Telede anti virüs attım olda olmadı.Şu anda hafıza kartım donmuş durumda.Kamera çekmiyor.Sistem hatası diyor.

Telefonum markası Nokia 6630

Ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen yardımcı olun..?

• kardeş kingstonlar bildiğim kadarıyla ömür boyu garantili at telefoncunun önüne ya çalıştır yada değiştir de
  • bendede aynı sorun olmuştu attım bi köşeye 1-2 ay sonra kendiliğinden düzeldi
  • Hafıza kartını kart okuyucun varsa eğer pc ye tak ordan hepsini sil ancak bu şekilde düzelir. Ama içindeki verilerin hepsine veda etmek zorunda kalırsın.
  • Kart okuyucu ile bilgisayara baglayıp format atmalısın.Eger düzelmez ise virüsle vs. alakası yoktur.Sorun kartta demektir.Garantiye gönderip durumu acıklamalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan. -- 16 Nisan 2007; 23:21:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazycelal

Ya arkadaşlar bundan 1 ay önce 512 mb hafıza kartı aldım.Markası kingston ama hafıza kartı iş görmüyor.Öyle dondu.Ne bi şey silinebiliyor nede ekleyenebiliyor...Ne de biçimlendiriliyor.Garantiye götürdüm adam virüs var dedi.Pc de hafıza okuyucuyla virüsü tarattım ama bi şey olmadı.Telede anti virüs attım olda olmadı.Şu anda hafıza kartım donmuş durumda.Kamera çekmiyor.Sistem hatası diyor.

Telefonum markası Nokia 6630

Ne yapmalıyım arkadaşlar lütfen yardımcı olun..?

Al birini vur ötekine.
    Aynı sorun benimde başıma geldi.Hepsiburada'dan Kingston 512 Rs/MMC aldım.Dediğin aynı sorunları yaşadım.İçine yüklediğim dosyalar ne silinebiliyor ne de bir şekilde format atılabiliyor.
    Kart bozulmuş senin yapacak birşeyin yok.Ben ürün değişimi için Hepsiburada'ya geri yolladım sende aldığın yere götür değiştirme imkanları varsa değiştirsinler.
    Virüsle falan kesinlikle alakası yok.Garantiye götürdüğün adam hemen bahane üretmiş.

Bazen böyle bedevi şansı olabiliyor.Normalde Kingston kaliteli bir markadır.Ama denk geliyor işte

• -Hmmm çok sağolun gösteririm ben o telefoncuya
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vay be adam değiştirmedi gördünüz mü yaptığına....
  • bende gecen 6630ma micro muydu neydi hafıza kartı aldım menüye girmiyor telefon garantiye götürdüm yenisini aldım yine kart acayip şeyler yapıyor bende anlamadım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.