Şimdi Ara

Offical RF Server %200 EXP Rate Event (21 Ekim - 18 Kasım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlgili açıklama ve ödüller hakkında bilgi için:http://www.playrf.com/news/event/event_notice_view.asp?idx=108

Bende bu event için yeniden kasmaya başlayacağım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 18 Ekim 2010; 12:38:26 >

• Offical Global serverlardan herhangi birine burada kasılan karakterler transfer edilebiliyormuş Burada bu rate le kasmak varken kimse TR serverda kasmaz o zaman.Burada 55 olup öyle geçer herkes TR ye.
  • Aynen bu saçma olmuş :S
  • anlamadım ben tam detay verse bırısı globalde kasıp karakteri TR serverıne transver edebılecekmıyız yani
  • Öyle görünüyorAma tam bilgi almak lazım bu konuda...
  • Esma'ya MSN'den sordum. Treth gelince o bir açıklama yapar herhalde. :)
  • panik yok bu eventin aynısı gecen sene oldu training server adı altında o serverda kastıgınız charları sadece playrf.com un serverlarına yani letorn ve crimsona aktarabilirsiniz ccrnin ingilizce cevirisine bitiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esclade

panik yok bu eventin aynısı gecen sene oldu training server adı altında o serverda kastıgınız charları sadece playrf.com un serverlarına yani letorn ve crimsona aktarabilirsiniz ccrnin ingilizce cevirisine bitiyorum :)

Herhangi bir global diyorTr serverına aktarılabiliyorsa hemen kasalım alalım 50 int seti
  • Ben Accretia kasarım. Benimle kasacak var mı? 21 Ekim - 18 Kasım arası kasıp 55 olmamız lazım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GARYOSAVAN -- 18 Ekim 2010; 21:11:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GARYOSAVAN

Ben Accretia kasarım. Benimle kasacak var mı? 21 Ekim - 18 Kasım arası kasıp 55 olmamız lazım. :)

Eğer bu etkinlik dahilinde kasılan charların Türkiye sunucusuna aktarılabileceği bir yetkili tarafından doğrulanırsa, ben ve arkadaşım geliriz.

Fakat bu etkinliğin Türkiye sunucusunu kapsadığını hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwrdms -- 18 Ekim 2010; 21:36:26 >
  • US serverının kendı ıcınde bu sıstem bızımle alakalı degıl.
  • Ben char açtım event için, Nick: Dagnu, Level:25, Class: Striker
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.