Şimdi Ara

Office 16 Tamamen Kaldırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden Windows 10 yüklü bir bilgisayar almıştım hala yanımda duruyor. ofisle birlikte gelmişti bir haftalık deneme mi ne sonra etkinleştirin falan dedi. sanırsam office 2016ydı. onu görev yöneticisinden sildim bayağı bir oldu ama tekrar yüklediğimde bilgilerim hala durmuş oluyor. "windows/program files(x86)/Microsoft Office/root/Office 16" klasörünü silsem ve tekrar kursam bilgiler gider mi? şimdi diyeceksiniz niye bilgilerin gitmesini istiyorum diye... tabi o zamanlar çok karıştırıyordum ofis vbyi. bazı wordle ilgili dosyaları silmişim (sanırsam). ve sonra da word açılırken "sanırsam word bozuldu tamir etmek için görev yöneticisini açın" felan gibi bişi diyodu yaptım onara bastım iki şekilde de ama her açışım da aynı mesajı alıp durdum. şimdi de tamamen kaldırıp şu mesajı almamayı umuyorum sonra tekrar yükleyeceğim.

• Merhaba,

Tekrar deneme sürümü kurulumu indirin, kurma aşamasında tamir etmeyi seçin.
    Eğer bu da işe yaramaz ise yeni kurulumu sıfırdan yapıp, sonrasında silebilirsiniz.
  • Dostum aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım

Şu şekilde halloldu bende
    Bilgisayar Borsasıyoutube
    Office 365 Kaldırma 2019 | Office 365 Bilgisayardan Kaldırma | Office 2016 Kaldırma
    https://www.youtube.com/watch?v=SAw1CaY44lA

• quote:

Orijinalden alıntı: wkrM

Dostum aynı sıkıntıyı bende yaşamıştım

Şu şekilde halloldu bende https://www.youtube.com/watch?v=SAw1CaY44lA
    Bende ofis 2016/365 yüklü gözükmüyor ama indirdiğimde tekrar aynı hatayı alıyor(dum). şimdi tekrar indirmeyi deneyeceğim
  • Office 2019 indirdim ama şablonlara bakınca wordde sorun oluşuyor gidip gelip duruyor sonuna bişey çıkmıyor. ppoint excel ve diğerlerinde hiç şablon çıkmıyor. ama neyse en azından uyarı mesajını almıyorum. ama masaüstüne yeni xls veya xlsx dosyası oluşturduğumda açarsam dosya bozuk diyip duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.