Bildirim
office 2007 acill yardım???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sılıp tekrar kur ustad .. neden ugrasıyorsun .. komple kaldır kur .. serıal gırmeden once sorun yokken serıalden sonra mı boyle oldu ? .. -
yok hocam deneme sürümünü kurudum süresimi gecti artık şimdi kilitlendi hiç bir işlem yapılamıyor. serial buluyorum dogru diyor sonra gene kilitleniyor acil yardım tskler -
tamam ıste o yuzden dıyorum ..zaten guvenlıge yakalnmıssın ..sılmeden bısı yapamamssın ..komple kaldır .. kur .. guvenlıge yakalanmadan serıal vs .. girmen gereklı yakalandıkdan sonra degıl.. -
Portable versiyonu bulmuştum biryerlerden. 500mb gayet de güzel çalışıyor. Kurulum vs gerektirmiyor. -
tamm hocam kaldırıp yeniden kurayım inslh olur -
sorunun halledilmesi için silip tekrar yüklemek yeterli aynı olay 3 gün önce başıma geldi. şuan bi sıkıntı yok -
kaldırdım tekrar kurdum aynı sorun devam ediyor lisansı başta girdim onayladı sonra gene aynı gene aynı -
Baska bir setup bulsaniz daha iyi olur, portable gibi mesela -
quote:
Orijinalden alıntı: gakgosss23
kaldırdım tekrar kurdum aynı sorun devam ediyor lisansı başta girdim onayladı sonra gene aynı gene aynı
pm -
pm için tskler ama net meb neti die site erişime engelli:( -
başka bi siteden indirebilirmiyim acaba yardımcı olurmusunz tsklr..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X