Şimdi Ara

office 2007 acill yardım???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar office 2007 kitlendi hiç bir şey yapamıyorum. serial buluyorum onaylıyor kodu sonra tekrar aynı hatayı veriyor ne yapmalıyım acil yardım öğrencilerin sınavları var şimdiden tskler..

• sılıp tekrar kur ustad .. neden ugrasıyorsun .. komple kaldır kur .. serıal gırmeden once sorun yokken serıalden sonra mı boyle oldu ? ..
  • yok hocam deneme sürümünü kurudum süresimi gecti artık şimdi kilitlendi hiç bir işlem yapılamıyor. serial buluyorum dogru diyor sonra gene kilitleniyor acil yardım tskler
  • tamam ıste o yuzden dıyorum ..zaten guvenlıge yakalnmıssın ..sılmeden bısı yapamamssın ..komple kaldır .. kur .. guvenlıge yakalanmadan serıal vs .. girmen gereklı yakalandıkdan sonra degıl..
  • Portable versiyonu bulmuştum biryerlerden. 500mb gayet de güzel çalışıyor. Kurulum vs gerektirmiyor.
  • tamm hocam kaldırıp yeniden kurayım inslh olur
  • sorunun halledilmesi için silip tekrar yüklemek yeterli aynı olay 3 gün önce başıma geldi. şuan bi sıkıntı yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaldırdım tekrar kurdum aynı sorun devam ediyor lisansı başta girdim onayladı sonra gene aynı gene aynı
  • Baska bir setup bulsaniz daha iyi olur, portable gibi mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: gakgosss23

kaldırdım tekrar kurdum aynı sorun devam ediyor lisansı başta girdim onayladı sonra gene aynı gene aynı

pm
  • pm için tskler ama net meb neti die site erişime engelli:(
  • başka bi siteden indirebilirmiyim acaba yardımcı olurmusunz tsklr..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.