Şimdi Ara

Office 2007-Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Office 2007 professional plus yükledim ama kullanmasını pek bilmiyorum.Office öğrenmeme rehberlik edecek bir kitap önerebilir misiniz?

• kitapçılara gidip bakmadın mı hiç onlar daha iyisini önerir bence...
  • hocam boşverin kitabı bence kitaptan öğrenilmez bilen bi arkadaşınız varsa biraz o göstersin birazda kurcalayın yakın zamanda aşina olursunuz zaten takıldığınız yerleri google nimetine sorunuz kolay gelsin
  • Kitapçılar gidip baktım ama her kitapçı elinde olanı(dogal olarak) öneriyor.

Birkaçını yazayım.
    Adım adım microsoft office 2007
    Cenk İLTİR'in office 2007
    Osman GÜRKAN'ın office 2007
    adlı kitaplarını tavsiye ettiler genel olarak.Ama hangisinin dhaa iyi olduğuna karar veremedim.

Office'in dili ingilizce olduğundan(benimki) tam olarak yapamıyorum istediklerimi.

Bu yüzden konuyu açtım ki belki bir kitap kullanmış ve beğenmiş veya yazarına güvenen birisi yardımcı olur diye.

Yorumlar için teşekkür ederim.
  • kurcalamakla ancak word-power point ögrenilebilir..ama excelli ögrenmek icin ya kitap ya kurs yada iyi bilen arkadas lazım..
  • kitap konusunda birsey diyemiyecegim artık sana kalmıs o..zaten bütün kitaplar bir bakıma aynı oluyor..ünide görev yapanların kitaplarını bulmaya çalış bence özellikle odtü,itü...
  • Teşekkür ediyorum.
    Dediğiniz gibi word'u 2003 ten kalma tecrubelerimle ve kurcalayarak biraz öğrenmeye başladım ama özellikle exceli ve accessi öğrenmek istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    office 2003 mu 2007 mi ?
    16 yıl önce açıldı
    The Office (2005-2013)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rica ederim..zaten bilgisayar dedigin mereti kurcalayarak çökerterek ögrenebilirsin..
  • Google'da biraz araştırırsan birçok kaynak bulabilirsin.Kitap almana gerek yok.İnternetten çok rahat öğrenebilirsin.Bunu resimli olarak anlatan siteler var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.