tesekkurler nihat, umarım halladebilirim çok zor durumdayım
aramadığım yer kalmadı saat 04:00 oldu neyseki hallettim. iyiki war donanımhaber..sağolun. proof.en ve proof.tr ye yukardakileri ekleyerek kaldırabildim..nihaytet!! ne illetyus bişeymiş be..
quote:
Orijinalden alıntı: brave5213
Bilgisayarım --- C: --- Program Files --- Common Files --- Microsoft Shared --- Office 12 --- içindeki Proof.en ve Proof.tr klasörlerinin içindeki XML belgelerini not defteri ile aç metni tamamiyle sil ve aşağıdaki metni oraya kopyalayıp kaydet. sorunun çözülecektir, şimdi kaldırmayı tekrar deneyebillirsin...
çook teşekkürler işime yaradı ve office 2007 yi kaldırdım
arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım var 3 gündür bu işle ugrasıyorum ve kanser olmama az kaldı:S makınema 4 kere format atıp 4 kere farklı wındows 7 kurdum, 3 ayrı kaynaktan farklı office 2007 ve 2010 yuklemeye calıstım nasıl olabılıyorsa hepsi yuklemenın hemen hemen yuzde 70lerınde tıkandı ve bır sure snr bılgısayar kendını çat diye kapadı belkı 10 kere bu ıslem aynı sekılde gerceklestı:S herseferınde yarım kalan kurulumu kaldırmak ztn baslıbasına bır olay yardım edebılecek fıkır verebılecek var mıdır?
Bilgisayarım --- C: --- Program Files --- Common Files --- Microsoft Shared --- Office 12 --- içindeki Proof.en ve Proof.tr klasörlerinin içindeki XML belgelerini not defteri ile aç metni tamamiyle sil ve aşağıdaki metni oraya kopyalayıp kaydet. sorunun çözülecektir, şimdi kaldırmayı tekrar deneyebillirsin...