Şimdi Ara

Office 2007'yi kaldıramıyorum..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
40.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: EmRaHSaRaL

Vista İçin Servis Pace 1 Çıkıcak Diyorlar, Bilgisi Olan Var mı Bu Konuda...

Windows Vista'ya Service Pack geleceğini bekleyenler, firmanın yaptığı açıklamadan sonra hayal kırıklığına uğradılar. İşte Microsoft'un Vista planları.

Windows Vista’ya geçmek için Service Pack 1'in çıkmasını ve böylece beklediğiniz değişikliklerin gerçekleşmesini mı bekliyorsunuz? Planlarınız biraz değişebilir. Microsoft, XP'de yaptıkları bu uygulamayı, Vista için planlamadıklarını belirtti. Microsoft'un resmi sözcüsü, Vista'nın buna ihtiyaç duymadığını belirtirken, servis paketlerin devamının gelip gelmeyeceği sorulduğunda "Gelecek, fakat XP deki kadar acil ve önemli bir beklenti yok" diye ekledi.

Büyük boyutlarda SP yüklemiştik

Geri dönüp baktığımızda, XP için Service Pack-1 boyutları 34-134 Mb civarında değişiyordu. Service Pack-2 için ise bu rakam 75-266 Mb arasındaydı. SP1, bazı güvenlik açıklarını kapatmanın yanı sıra, USB 2.0 desteği gibi bazı yeni fonksiyonel özellikler de getirmişti. Servis paketleri ile Microsoft, Java Virtual Machine'i de bilgisayarlarımızdan silmişti.

Vista ile ilgili en önemli farklardan biri ise kullanıcıların güncellemeleri nasıl aldığı. Microsoft, Windows Updates ile gereken güncellemelerin yavaşça yapıldığından dolayı, aslında Service Pack gibi büyük bir güncellemeye pek de gerek kalmıyor.

kaynak

• Çok Acele Etmişin Bea Kardeşim Zamanı Var...Biraz Daha Beqleseydin
  • Arkadaşlar ben hala kurtulamadım bu office2007 den başka formüller varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tarantula34

Arkadaşlar ben hala kurtulamadım bu office2007 den başka formüller varmı

newer ı always yaptıysan kalkması lazım, her ikisi de always olacak
  • ne yapışkan şey bu yahu... temizlemeye çalıştıkça, yeni dosyalar türetiyor.

gel de macintoshu arama...
  • Arkadaşlar ben format attım kurtuldum darısı kurtulamayanların başına
    ben sildikce bilgisayar sapıtmaya başladı ben de bastım formatı
  • Arkadaşlar, formatın dışında bir çözüm yolu olması lazım. Ayrıca O Always ne yazık Never olarak değiştirilemiyor, hata veriyor ve üzerine kaydedemiyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shadow1243

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bu linkteki programla Office 2007 yi kaldırabilirsin.

http://support.microsoft.com/kb/290301

sağol...

Bu programla kalkıyor gerçekten. Yanlız bir zararı var mıdır böyle uninstall etmenin?

• Ya kardeş, olmamış, kusura bakma. Bir arkadaş özel bir uninstall programı ile kaldırdı, yani Program ekle/kaldır da gözükmüyor, fakat Program files'in içerisindeki dosyayı silemiyor, Windows izin vermiyor.
  • brave5213

arkadaşım sağol verdiğin yöntemle cözdümm kaldıra bildimm 2007 yii
  • quote:

--------------------------------------------------------------------------------

bilgisayarım --- C: --- Program Files --- Common Files --- Microsoft Shared --- Office 12 --- içindeki Proof.en ve Proof.tr klasörlerinin içindeki XML belgelerini not defteri ile aç metni tamamiyle sil ve aşağıdaki metni oraya kopyalayıp kaydet. sorunun çözülecektir, şimdi kaldırmayı tekrar deneyebillirsin...

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <!--_SIG=o6qjGNt0P98N1PiQH9LsdM+Qxxa1LCTungnlKXKQoI5nvd6KPOCpdGSjKqZWUT3QX4ujQaKWPsv+xPdzxq7T/m3qICTZI7PQLxERc//iRCuf3cebwwnQpV8g65Edqv0KqNPn/pTBBIx8i38l1WMw23Wpo7oOwICsJy2BF2dx2n8=-->
    <Package Id="Proof.en-us" Type="MSI" Path="Proof.MSI" Version="1.0" ProductCode="{90120000-001F-0409-0000-0000000FF1CE}" MSIVersion="12.0.4518.1014" Platform="x86">
    <Feature Id="FindAllWordFormsFiles_1033" Cost="500643">
    <OptionRef Id="FindAllWordFormsFiles_1033"/>
    </Feature>
    <Feature Id="Gimme_OnDemandData" Cost="0">
    <OptionRef Id="Gimme_OnDemandData"/>
    </Feature>
    <Feature Id="SpellingAndGrammarFiles_1033" Cost="39828097">
    <OptionRef Id="SpellingAndGrammarFiles_1033"/>
    </Feature>
    <Feature Id="ThesaurusFiles_1033" Cost="2754660">
    <OptionRef Id="ThesaurusFiles_1033"/>
    </Feature>
    <Feature Id="MsoInstalledPackagesScopedIntl_1033" Cost="0">
    <OptionRef Id="AlwaysInstalled"/>
    </Feature>
    <Feature Id="HyphenationFiles_1033" Cost="232281">
    <OptionRef Id="HyphenationFiles_1033"/>
    </Feature>
    <Feature Id="OCR_1033" Cost="9112900">
    <OptionRef Id="OCR_1033"/>
    </Feature>
    <Feature Id="SetupControllerFiles" Cost="1248">
    </Feature>
    <Feature Id="SetupXmlFiles" Cost="1248">
    </Feature>
    </Package>

sayesinde kaldırdım
    o kadar aramalarıma ve değişik programlar dememe rağmen kaldıramamıştım.
    teşekkürler.

• ben de biraz yardım ediyimn vista kullanan arkadaşlar never ı always olarak değiştiremeyeceklerdir.bunu düzeltmek içn brave5213 arkadaşımızın verdiği kodları kopyalayıp yeni bir metin belgesine kopyalayın adını proof uzantısını XML olarak değiştirin ve proof.en klasörünün içindeki proof dosyası ile değiştirin sorun hallolur.bu kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bu linkteki programla Office 2007 yi kaldırabilirsin.

http://support.microsoft.com/kb/290301

Teşekkürü borç bildim.Çok Sağol sorunum çözüldü.
  • OFİS 2007 KURMUŞTUM EPEY Bİ KULANDIM AMA BANA ORJİNAL OFİS YAZILIMI EDİNİN DİYE BİR UYARI GELDİ SAG KÖŞEDE SAATİN OLDGU YERDE SUREKLİ RAHATSIZ EDİYO PRGRAMI KALDIRMAK İSTEDİM PRG EKLE KALDIRDAN KALDIRMAYA ÇALIŞTIM SETUP ERROR HATASI VERDİ ORADADA BU YUKLEME PAKETİNİN DİLİ SİSTEMİMİZDE DESTEKLEMİYO DİYE UYARI VERİYO NASIL KALDIRACAM KONUSUNDA BİLENLERDEN YARDIM BEKLİYOM TŞK........
  • HA BİRDE xlsm ARKADAŞIMIZIN DEDİYİNİ YAPTIM AMA OLMADI BU HATAYI YAPTIKTAN SONRA VERDİYİ HATA
  • Kaldırman için bir yöntem söyleyeyim.

http://www.lugatsoft.com/index.php?newsid=1709

Bu bağlantıyı izle.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brave5213

Bilgisayarım --- C: --- Program Files --- Common Files --- Microsoft Shared --- Office 12 --- içindeki Proof.en ve Proof.tr klasörlerinin içindeki XML belgelerini not defteri ile aç metni tamamiyle sil ve aşağıdaki metni oraya kopyalayıp kaydet. sorunun çözülecektir, şimdi kaldırmayı tekrar deneyebillirsin...

teşekkürler senin söylediğin gii yaptım ve sonunda kaldırabildim.
  • brave5213 arkadaşım çok sağol eline sağlık.Sayende kaldırabildim fakat yolu eksik yazmışsın sanırım.Dediğin proof dosyaları bende şu dizinde.

C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\OFFICE12\Office Setup Controller\Proof.tr

Tekrar tekrar teşekkürler..
  • arkadslar benım de sorunum office 2007 ile,şirket notebook'unda office 2007 yuklu idi,fakat bir sekilde notebook'u kullanamaz oldum,ama son anda belgelerımı harici belleğe kopyaladım,ancak offıce 2003 yuklu olan kendi notebook'umda bu belgelerin bazılarını açamıyorum,belge derken bazı excel ve word dosyalarını

uyumlu olmayan bir version ile açamaya çalışıyorsunuz gibi bir ikaz veriyor,

office 2007'de kayıtlı olup office 2003'de bunları nasıl açarım
    lütfen yardım,notebook sevisten 15gunden once gelmez,ozaman kadar o excellere ihtiyacım var

tesekkurler
    bilen vasa paylaşsın lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: b_sevki
    office 2007'de kayıtlı olup office 2003'de bunları nasıl açarım

Word, Excel ve PowerPoint 2007 Dosya Biçimleri İçin Microsoft Office Uyumluluk Paketi konuyu inceleyin; FileFormatConverters.exe dosyasın indirip kurduğunuzda, Microsoft Office XP ve 2003 programlarında; Microsoft Office 2007 dosya biçimlerini kullanan dosyaları açabilir, düzenleyebilir ve kaydedebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.