Vista İçin Servis Pace 1 Çıkıcak Diyorlar, Bilgisi Olan Var mı Bu Konuda...
Windows Vista'ya Service Pack geleceğini bekleyenler, firmanın yaptığı açıklamadan sonra hayal kırıklığına uğradılar. İşte Microsoft'un Vista planları.
Windows Vista’ya geçmek için Service Pack 1'in çıkmasını ve böylece beklediğiniz değişikliklerin gerçekleşmesini mı bekliyorsunuz? Planlarınız biraz değişebilir. Microsoft, XP'de yaptıkları bu uygulamayı, Vista için planlamadıklarını belirtti. Microsoft'un resmi sözcüsü, Vista'nın buna ihtiyaç duymadığını belirtirken, servis paketlerin devamının gelip gelmeyeceği sorulduğunda "Gelecek, fakat XP deki kadar acil ve önemli bir beklenti yok" diye ekledi.
Büyük boyutlarda SP yüklemiştik
Geri dönüp baktığımızda, XP için Service Pack-1 boyutları 34-134 Mb civarında değişiyordu. Service Pack-2 için ise bu rakam 75-266 Mb arasındaydı. SP1, bazı güvenlik açıklarını kapatmanın yanı sıra, USB 2.0 desteği gibi bazı yeni fonksiyonel özellikler de getirmişti. Servis paketleri ile Microsoft, Java Virtual Machine'i de bilgisayarlarımızdan silmişti.
Vista ile ilgili en önemli farklardan biri ise kullanıcıların güncellemeleri nasıl aldığı. Microsoft, Windows Updates ile gereken güncellemelerin yavaşça yapıldığından dolayı, aslında Service Pack gibi büyük bir güncellemeye pek de gerek kalmıyor.
Çok Acele Etmişin Bea Kardeşim Zamanı Var...Biraz Daha Beqleseydin
Arkadaşlar ben hala kurtulamadım bu office2007 den başka formüller varmı
quote:
Orjinalden alıntı: Tarantula34
Arkadaşlar ben hala kurtulamadım bu office2007 den başka formüller varmı
newer ı always yaptıysan kalkması lazım, her ikisi de always olacak
ne yapışkan şey bu yahu... temizlemeye çalıştıkça, yeni dosyalar türetiyor.
gel de macintoshu arama...
Arkadaşlar ben format attım kurtuldum darısı kurtulamayanların başına ben sildikce bilgisayar sapıtmaya başladı ben de bastım formatı
Arkadaşlar, formatın dışında bir çözüm yolu olması lazım. Ayrıca O Always ne yazık Never olarak değiştirilemiyor, hata veriyor ve üzerine kaydedemiyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: Shadow1243
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Bu linkteki programla Office 2007 yi kaldırabilirsin.
Bu programla kalkıyor gerçekten. Yanlız bir zararı var mıdır böyle uninstall etmenin?
Ya kardeş, olmamış, kusura bakma. Bir arkadaş özel bir uninstall programı ile kaldırdı, yani Program ekle/kaldır da gözükmüyor, fakat Program files'in içerisindeki dosyayı silemiyor, Windows izin vermiyor.
bilgisayarım --- C: --- Program Files --- Common Files --- Microsoft Shared --- Office 12 --- içindeki Proof.en ve Proof.tr klasörlerinin içindeki XML belgelerini not defteri ile aç metni tamamiyle sil ve aşağıdaki metni oraya kopyalayıp kaydet. sorunun çözülecektir, şimdi kaldırmayı tekrar deneyebillirsin...
sayesinde kaldırdım o kadar aramalarıma ve değişik programlar dememe rağmen kaldıramamıştım. teşekkürler.
ben de biraz yardım ediyimn vista kullanan arkadaşlar never ı always olarak değiştiremeyeceklerdir.bunu düzeltmek içn brave5213 arkadaşımızın verdiği kodları kopyalayıp yeni bir metin belgesine kopyalayın adını proof uzantısını XML olarak değiştirin ve proof.en klasörünün içindeki proof dosyası ile değiştirin sorun hallolur.bu kadar
quote:
Orjinalden alıntı: TuVNeRa
Bu linkteki programla Office 2007 yi kaldırabilirsin.
Bilgisayarım --- C: --- Program Files --- Common Files --- Microsoft Shared --- Office 12 --- içindeki Proof.en ve Proof.tr klasörlerinin içindeki XML belgelerini not defteri ile aç metni tamamiyle sil ve aşağıdaki metni oraya kopyalayıp kaydet. sorunun çözülecektir, şimdi kaldırmayı tekrar deneyebillirsin...
teşekkürler senin söylediğin gii yaptım ve sonunda kaldırabildim.
brave5213 arkadaşım çok sağol eline sağlık.Sayende kaldırabildim fakat yolu eksik yazmışsın sanırım.Dediğin proof dosyaları bende şu dizinde.
arkadslar benım de sorunum office 2007 ile,şirket notebook'unda office 2007 yuklu idi,fakat bir sekilde notebook'u kullanamaz oldum,ama son anda belgelerımı harici belleğe kopyaladım,ancak offıce 2003 yuklu olan kendi notebook'umda bu belgelerin bazılarını açamıyorum,belge derken bazı excel ve word dosyalarını
uyumlu olmayan bir version ile açamaya çalışıyorsunuz gibi bir ikaz veriyor,
office 2007'de kayıtlı olup office 2003'de bunları nasıl açarım lütfen yardım,notebook sevisten 15gunden once gelmez,ozaman kadar o excellere ihtiyacım var
tesekkurler bilen vasa paylaşsın lutfen
quote:
Orjinalden alıntı: b_sevki office 2007'de kayıtlı olup office 2003'de bunları nasıl açarım