Şimdi Ara

Office 2007'yi kaldıramıyorum..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
40.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba internetten indirdiğim 60 günlük office 2007'yi bi takım sitelerde yazılan tekniklerle aktive ettiğimi sandığım, halbuki registery ayarlarıyla oynayıp bazı girdileri silip, süresini durduran ve aktif olmuş gibi gözüken office 2007'yi kaldıramıyorum...vista home pre.32 kullanıyorum..program ekle/kaldırdan kaldırmak istediğimde "kurulum, yüklenabilecek herhangi bir ürün bulunamadı" gibi bir uyarı geliyor ve kapanıyor..anlıyacağınız göz göre yaptığım bir hatadan geri dönemedim..fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim....

saygılar...

• Tek sorum var...

Ne zorun vardı neden kurdun?

Ne aceleniz var Vista veya Office 2007 kurmak için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Tek sorum var...

sistemin yada office'in kararsızlığıyla ilgili bi problemim yok. yukarıda belirttiğim gibi yapılan bi yanlıştan dolayı geri dönemiyorum. elimde uygun office mevcut. bunu kurmadan önce eskisini tamamen kaldırmak istiyorum."bu konuyla" ilgili yorumlarınızı paylaşalım lütfen.

saygılar..
  • Aslında kesin küfretmiştir diyerek tekrar girdim ama beni utandırdın...

Bence sistem kaldırılacak bazı bileşenleri bulamadığı için hata veriyor olabilir. Tekrar kurup kaldırmayı denedin mi? O zaman eksik olan dosyalar veya bileşenler tamamlanacağı için kaldırlırken belki sorun olmaz...
  • dediğin aslında en son düşündüğüm yöntem. daha farklı bi yöntem varsa çok daha temiz olur.geride kalıntı bırakmak istemiyorum..
  • Az önce Office 2003 ün üzerine kurdum burayı okumadım TÜRKÇE 2007 OFFİCE dosyanın adıda Enterprise

registerdan değilde başka bir yerden bir ayar çaktım serial istemiyor Görsel olarak herhangi bir sorun da yok

Sana tavsiyem yeniden kur , kurarken sordu bende yeni kurulum yap yada yükselt diye sendede sanırım kaldır - onar vb

şeklinde bir seçenek gelir oradan yapamazsan bırak yeniden kur üstüne ondan sonra kaldırmayı dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemall

Tek sorum var...

neden böyle diyosunuz...office 2007 yi anladık veya gerek yok diyelim ama vista hakkında bekleyelimmi veya ne kadar bekleyelim..neden?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarım --- C: --- Program Files --- Common Files --- Microsoft Shared --- Office 12 --- içindeki Proof.en ve Proof.tr klasörlerinin içindeki XML belgelerini not defteri ile aç metni tamamiyle sil ve aşağıdaki metni oraya kopyalayıp kaydet. sorunun çözülecektir, şimdi kaldırmayı tekrar deneyebillirsin...

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <!--_SIG=o6qjGNt0P98N1PiQH9LsdM+Qxxa1LCTungnlKXKQoI5nvd6KPOCpdGSjKqZWUT3QX4ujQaKWPsv+xPdzxq7T/m3qICTZI7PQLxERc//iRCuf3cebwwnQpV8g65Edqv0KqNPn/pTBBIx8i38l1WMw23Wpo7oOwICsJy2BF2dx2n8=-->
    <Package Id="Proof.en-us" Type="MSI" Path="Proof.MSI" Version="1.0" ProductCode="{90120000-001F-0409-0000-0000000FF1CE}" MSIVersion="12.0.4518.1014" Platform="x86">
    <Feature Id="FindAllWordFormsFiles_1033" Cost="500643">
    <OptionRef Id="FindAllWordFormsFiles_1033"/>
    </Feature>
    <Feature Id="Gimme_OnDemandData" Cost="0">
    <OptionRef Id="Gimme_OnDemandData"/>
    </Feature>
    <Feature Id="SpellingAndGrammarFiles_1033" Cost="39828097">
    <OptionRef Id="SpellingAndGrammarFiles_1033"/>
    </Feature>
    <Feature Id="ThesaurusFiles_1033" Cost="2754660">
    <OptionRef Id="ThesaurusFiles_1033"/>
    </Feature>
    <Feature Id="MsoInstalledPackagesScopedIntl_1033" Cost="0">
    <OptionRef Id="AlwaysInstalled"/>
    </Feature>
    <Feature Id="HyphenationFiles_1033" Cost="232281">
    <OptionRef Id="HyphenationFiles_1033"/>
    </Feature>
    <Feature Id="OCR_1033" Cost="9112900">
    <OptionRef Id="OCR_1033"/>
    </Feature>
    <Feature Id="SetupControllerFiles" Cost="1248">
    </Feature>
    <Feature Id="SetupXmlFiles" Cost="1248">
    </Feature>
    </Package>

• tekrar üzerine kurup uninstall etmek istedim ama artık program ekle/kaldırda iki tane office gözüküyor ve ikiside kalkmıyo..şansa bak..
    brave5213 arkadaşımızın dediğinide daha önceden yapmıştım.. zaten ne geldiyse başıma ordaki alwaysinstall'i neverinstall yaptıktan sonra geldi..
  • Crap clener den tek tek uninstall edebilirsin
  • tamam arkadaşlar ilginize teşekkür ederim..
  • brave5213

çok saol.. Senin çözümün işe yaradı. Sonunda office i kaldırdım. Çok saol
  • Ben yaptım aynısını işe yaramadı malesef. Full yapmak için bu dosyayı değiştirdim birde regedit/hkey local machine/software/microsoft/office/office 12/registiration/911200.... yı tamamen sildim. hem full yapamadım hem de kaldıramıyorum . Yardım ederseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnel -- 2 Nisan 2007; 2:33:20 >
  • Tr yama çıktı mı , haberi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bilgin

Tr yama çıktı mı , haberi olan var mı?

Türkçe yamasını bilmiyorum da, benim yüklediğim sürüm kendiliğinden Türkçe...

Bu arada Vista + Office 2007 tam bir hezimet olacak gibi ama, haftasonu XP'ye döneceğim için bir denemek istedim

Office 2007'yi kaldıramıyorum..!

• office için beklemek yada beklememk farketmezde... vista için çok çok erken.. ofice enterprise ın çok büyük bir eksikiliği yada açığı yok. vista allaha emanet.. Yok yok.. bilgates e emanet o. allaha kalacak yakında işi giderse böyle
  • Vista İçin Servis Pace 1 Çıkıcak Diyorlar, Bilgisi Olan Var mı Bu Konuda...
  • Bu linkteki programla Office 2007 yi kaldırabilirsin.

http://support.microsoft.com/kb/290301
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bu linkteki programla Office 2007 yi kaldırabilirsin.

http://support.microsoft.com/kb/290301

sağol...
  • office2007' de evet gariplikler var. excel sapıtıyor mesela. vista bence kötü durumda değil. lakin xp şu anki durumuyla vistadan daha iyi. sonuç olarak xp ve office2003 ile devam eden var ise hiç maceraya girmesin servicepack' ler ve ne bileyim en azından vista destekli oyunlar çıkana kadar xp kullanmaya devam edin.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.