Şimdi Ara

Office 2010 Yazım ve Denetim Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Microsoft Office 2010 katılımsız programını PC'me kurdum. Program türkçe. Yalnız En aşağısında yani durum çubuğunda dil seçeneği görünmemekte. Ve yazım denetimleri aktif hale getirememekteyim. Önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbg -- 15 Mart 2015; 13:41:28 >

• yanlış yazım da yazının altını işaretlemesini Microsoft Office 2010 Proofing Tools Kit dosyayı kurarak çözdüm ama imla hatalarına yarar sağlamadı.
    Aşagıdaki fotografta yazarken dilbilgisi hatalarını işaretle kutucuğu aktif değil!

Yardım arkadaşlar sabahtan beri ugrasıyorum bir yolunu bulamadım.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurbg -- 15 Mart 2015; 16:00:49 >
  • Ben bu foruma ne zaman bir şey yazsam kimse bir cevap veremiyor. Benim bilmediğimi başkasınında bilmemesi sevindirici günümüzün işsizlik çağında ....
  • Merhaba,

katılımsız programlarda, kurularak kullanılan programlara göre bazı bölümler eksik kalabiliyor; probleminiz bundan da kaynaklanıyor olabilir.

Özel Sözlüklere tıkladığınızda karşınıza seçili bir sözlük geliyor mu?
  • teşekkür ederim cevabın için. Böyle bir şey var özel sözlüklere tıkladığımda ama anlayamadım tam olarak ne olacagını buradan :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.