Şimdi Ara

OFFICE 2016 Sistem belirtilen yolu bulamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni sistem topladım windows 10 kurdum bilgisayarı jilet gibi bir hale getirdim. OFFICE 2016 yükledikten sonra ekrana sürekli sistem belirtilen yolu bulamıyor diye hata gelmeye başladı. Daha herşey sıfır, pc yi kullanabilir hale yeni getirdim sabah 12 den beri uğraşıyorum tekrar format atmak istemiyorum. Ne yaptıysam düzelmedi restart yapınca sürekli geliyor kullanılamaz hale getirdi pc yi. Office silip tekrar yükledim, sildim kurmadan denedim hatta microsoft'un sitesinden office 2016 uninstaller bile yükledim regedit dosyalarını falan da silsin diye. Hala hatayı alıyorum karşılaşan yada yardımcı olabilecek var mı?
     OFFICE 2016 Sistem belirtilen yolu bulamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zagor88 -- 5 Eylül 2016; 20:13:29 >

• Zagor88 kullanıcısına yanıt
    görev yöneticisi > başlangıç > etkin olan gereksizleri devre dışı bırak
  • Saatlerdir reg edit düzenleyicilerle uğraştım. Oraları falan baya kurcaladım. Zaten 5-6 tane şey var onlar da bilindik programlar. İşin içinden çıkamıyorum gerçekten çıldırttı. Windows kullanılamaz hale geldi sonunda.
    En güncel Türkçe Windows 10 nereden indirebilirim? Birkaç yerden indirdim ama Türkçe yazsa da Türkçe çıkmıyor. En son July2016 güncellemeli eng indirip Dil kısmından türkçeye çevirdim ama bazı yerler yarım yamalak ingilizce kaldı.
  • Zagor88 kullanıcısına yanıt
    Microsoft yükleme aracı
  • çözemediysen teamviewer ile bakayım tabiki bir kere restart et hata mesajı ekranda dursun
  • Teşekkür ederim. Sorunu çözemedim ama kaynağını buldum. Regeditten de silsem belgelerim klasörüne her restartta setup.exe yaratıyor office programının setubu bu virüs değil yani ve silsem de geliyor. Açtığımda da aynı hatayı veriyor. Şuan o kadar çok reg düzenleyici program ile uğraştım ki pc açar açmaz sürekli mouse simgesi kum saati oluyor arka planda neler yapıyorsa windows çıldırdı. 1607 son sürüm türkçe windows 10 buldum indiğinde baştan format atıcam. Yol yakınken temiz yapayım. Bu hata %90 düzelmez, düzelse de başıma başka işler çıkarır.
  • ofisin öyle birşey yapacağını sanmıyorum dediklerinizden yine virüs gibi duruyor neyse silecekseniz mesele yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 5 Eylül 2016; 22:21:14 >
  • onun nedeni kısayolun geçersiz olması.

çözümü office'yi kurulu olduğu yerdeki exe den başlatmak.

• Kısayolun geçersiz olduğunu zaten daha ilk saniyeden "istem belirtilen yolu bulamıyor" dediğinde anlamıştık. Çözümü malesef o değil hatta olay zaten o değil. Office olsa da olmasa da yapıyor zaten bunu ki, uyumluluk modlarında yönetici olarak hepsini çalıştırdım. Office'i belgelerimdeki setubun arasına bile kopyalayıp denedim. Mesleğim IT zaten anlamadığım işler değil fakat çıldırınca buraya foruma yazmak istedim. Tahminen o hatayı hiç bir şey çözemezdi çünkü 6-7 reg düzenleyicisi falan çalıştırdım. Daha format atılalı 4-5 saat olmuş pc de 1000 bilmemkaç hatalı reg falan buldu. Bastım formatı kendine geldi şuan canavar gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.