Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
271
Favori
284.007
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: huso60

Benim okulumda da o şekilde erciyes ünv öğrencisiyim..ama dreamspark için onla uğraşma kolay bi şekilde hesabını verified yapabilirsin öğrenci olman bile gerekmiyo yöntemleri var

Nasıl yaptın bende Erciyes liyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

quote:

Konu dışı

Lütfen Yardım

Arkadaşlar bilgisayarımda lisanslı office professional plus 2013 var. Windows8.1 pro da lisanslı.

Uygulamalar bölümünde böyle bir uygulama var.

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile

Onu tıkladığımda ;

böyle bir pencere açılıyor.

Buraya C:\Users\Sinan\Documents gibi birçok şey yazıyorum ama hep aşağıdaki hata geliyor ;

Bu hata gelmemesi için ne yapmam lazım?

Acaba lisanslı yazılımlarla ücretsiz onedrive business da edinmiş olabilirmiyim?

Yoksa sadece trial sürümmüdür?

Bu kadar kişi arasından şunu bilen bir kişi bile yok mu?

kitaplık urlsi pc den değil internet url'si olacak. Yani onedrive iş hesbaınıza gireceksiniz ve oranın urlsini yazacaksınız. Zaten office programlarına iş mailiniz ile giriş yaparsanız otomatik alır urlyi.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.

Ben Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığı personeliyim. Bakanlığın Microsoft ile anlaşması sayesinde bakanlık sunucularından Windows 8.1 pro ve Office Professional Plus 2013 ü lisanslı bir şekilde kullanıyorum. Bu uygulamayı ben yüklemedim. Kendiliğinden yüklü. Ama anladığım kadarıyla bu bizim gibi taşrada çalışanların değil de bakanlıktaki personelin kullanabileceği bir şey herhalde. Yanlış anlamış da olabilirim. İş maili olarak da bakanlığın verdiği mail ile @gthb.gov.tr olduğu için onedrive a bağlanamıyorum.
  • ben geçen sene 120 lira verip 4 senelik satın almıştım bu öğrenci maili üzerinden, şimdi bu kampanyaya geçmeme izin vermiyor. ama benim hesabımda aynı anda 2 bilgisayara izin var bunda 5 bilgisayara. bari 5 bilgisayara çıkarsaydı hakkımı.
  • cheem kullanıcısına yanıt
    forumda bunun için açılmış konular var dreamspark diye aratırsanız bulabilirsiniz. yaptığımız şey sadece microsoft u kandırıyoruz microsoft bizden 5 farklı yöntemden biriyle öğrenci oldugunuzu kanıtlayın diyor. sahte bir resim ve belge hazırlıyor gönderiyorsunuz ve 24 saat sonra hesap 1 seneliğine dreamspark onaylı hale geliyor
  • candzh kullanıcısına yanıt
    kardeşim ben her türlü kombinasyonu denedim mail adresi için ev deki ve işdeki pcden denedim herdefdasında BT ile görüşün diyor TC ile başlayan mail adreside kabul etmiyor
  • bu kadar insanı mağdur edeceklerine hiç böyle bir işe kalkışmasınlar daha iyi. çok istersem zibilyon yerden bulurum benim için sıkıntı yok.ama milleti de aciz yerine koymasınlar, yazık yazık.
  • Ankara Üniversiteli olduğum için şanslıyım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • süleyman demirel olmuyormuş
  • Büyük üniversiteler yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alabildim.. Turgut Özal Üniversitesi
  • Bilkent hala yok, bcc ye mail attım cevap bekliyorum bakalım.

Dreamspark premium var office yok, microsoft un saçmalığı tamamen. Okulu uğraştırmasına bile gerek yok, adam akıllı direk vermesi lazım
  • Odtü'de yokmuş , gördüğümde de hiç düşünmemiştim olmayacağını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Engineer -- 28 Şubat 2015; 15:15:04 >
  • quote:

Cevabınız için teşekkür ederim.

Ben Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanlığı personeliyim. Bakanlığın Microsoft ile anlaşması sayesinde bakanlık sunucularından Windows 8.1 pro ve Office Professional Plus 2013 ü lisanslı bir şekilde kullanıyorum. Bu uygulamayı ben yüklemedim. Kendiliğinden yüklü. Ama anladığım kadarıyla bu bizim gibi taşrada çalışanların değil de bakanlıktaki personelin kullanabileceği bir şey herhalde. Yanlış anlamış da olabilirim. İş maili olarak da bakanlığın verdiği mail ile @gthb.gov.tr olduğu için onedrive a bağlanamıyorum.

Olabilir hocam. Dediğiniz gibi siz bakanlığın sunucularından indirdiyseniz MS sistemine kayıt olmamış olabilirsiniz o yüzden one drive iş çalışmıyordur.

Office 365 daha çok kurumsal bir yapıda olduğu için üniversitelerin anlaşması gerekiyor. Çoğu kişi normal office ile karıştırıyor bunu. Office 2013 ve office 365 çok farklı yapılar çalışma ortamı açısından. Yoksa ikisi de bildiğimiz office araçları.

Office 2013 eskiden olduğu gibi olan tekil bir office programıdır lisansı ömür boyudur. Satın alırsınız, MSDN kaydınız vardır iş ya da okul dolayısı ile oradan indirirsiniz ya da illegal yollardan yükler kullanırsınız. Bunlara hotmail hesabınız ile kayıt olursunuz. One drive da zaten herkese ücretsiz 15GB alan verir. Burada bütün belge ve dökümanları fotoları herkes ile paylaşırsınız diğer bulut depolamalar gibi.

Office 365 ise sürelidir. 1 senelik alırsınız ya da bağlı olduğunuz kurum MS ile anlaşıp bu hakkı tanımış ise sizin kurumsal hesabınız ya da okulunuzun hesabı ile kayıt olursunuz sisteme ve indirme hakkı kazanırsınız, online sisteme de zaten okulunuzun hesabı üzerinden girersiniz aşağıdaki fotoda olduğu gibi. Her sene de yenilenir bu. Burada verilen one drive iş ise diğer one drive gibi kapsamlı değil kısıtlıdır. Sadece o kurumdaki ya da üniversitedeki kişiler ile paylaşımda bulunur, haber kısmından sadece üniversitenizden ya da kurumunuzdan kişileri takip edebilirsiniz. Yani anadolu üniversitesindeki ahmet one drive iş hesabındaki bir dökümanı, anakra üniversitesindeki mehmet ile paylaşamaz.

Anadolu üniversitesinin uzun zamandır MS ile anlaşması bulunmakta. Bütün öğrencileri sorunsuzca dreamspark 'a üye olup windows 8 ve diğer geliştirici araçlarını ücretsiz bir şekilde indirebiliyorlar. Fakat office yoktur burada, dreamspark biraz kısıtlıdır. Okuldaki bölümlere özel kullanılabilen programlar vardır. Bilgi işlem bölümündeyseniz mesela daha fazla program indirebilirsiniz gibi.
    Eskiden onay gerektiren bir işlem olan office uygulamasını ise anlaşması bulunan üniversitelerdeki öğrenciler için onaylama sürecini iptal edip, MS her öğrenci edu maili ile alabilir dedi.

Ben öncen dreamspark üyesi olduğum için edu hesabımla office 365 sorgusunda zaten üyesiniz dedi ve beni direk anadolu hesabımla office 365 için girişe yönlendirdi.

Uzun lafın kısası, eğer okulunuzun anlaşması varsa indirebilirsiniz. İndiremiyorsanız suç microsoft'un değil ona kızmanın bir faydası olmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 28 Şubat 2015; 20:36:04 >

• Tüm üniversiteler olsaydı çok daha mükemmel bir kampanya olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 28 Şubat 2015; 21:50:48 >
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir cevap gayet aydınlatıcı oldu. Teşekkür ederim.
  • ege yok Karamanoğlu Mehmetbey Üni. var, o nerde lan
  • bilgisayarda kaçak göçek ofis yüklü ise bunu indirmeden onu silelim mi? silmeden elimizdekini aktive ediyor mu? bu başlıktaki çoğu kişi bu durumdadır diye sormak istedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi komplo teorisi atayimda ortaya da gorun!
    MS bunu yaparak akademik calismalarin takibini kolaylastirmak, denk gelirse gizli calismalari elde etmek icin yapiyor. Ne diye milyar dolarlik veri saklama yatirimi yaptigi altyapiyi bedava akademisyen ve ogrencilere versin yoksa ;) ???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Aydın Üni. sorunsuz. Bu arada bu OneDrive'ı nasıl uygulama içinde kullacağız?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.