Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
272
Favori
283.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Atatürk üniversitesi destekliyor. 365 ve onedrive aldım sıkıntı çıkmadı
  • Microsoftu aradım hiç bişi yapmıyorlar boşuna aramayın üniversitenizi arayın diyip duruyorlar Ögrenci oldugumu belirteyim siz ayarlayın dıyorum yok bole bişi
  • Suç Microsoft'ta değil okulunuzda, Microsoft böyle bir imkan sağlamış okullara gelin yararlanın demiş, tek tek öğrenci kaydı yapacak hali yok.
  • ycp322 kullanıcısına yanıt
    okulun verdiği mail ile 1 tb alan aldım ama 8.1'de kullandığım microsoft hesabım başka bir mail adresi. bu 1tb alanı microsoft hesabımdaki maille birleştirme imkanım yok mu ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

Microsoftu aradım hiç bişi yapmıyorlar boşuna aramayın üniversitenizi arayın diyip duruyorlar Ögrenci oldugumu belirteyim siz ayarlayın dıyorum yok bole bişi

Aynen bende görüştüm hatta konuşurken az önce siz mi aradınız aynı şeyleri söylüyorsunuz dediler.Durum şu arkadaşlar en son aktarıldığım 3. kişi bana dedi ki okulunuz Office 365'e üye olacak size hesaplar yaratacak ve sizin maillerinize hesap bilgileriniz gelecek bu şekilde ürünü temin edebilirsiniz.

Diğer yandan Dreamspark'tan bahsettim bende o sistemin bununla bir ilgisi olmadığını söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Orijinalden alıntı: Radyoaktifmadde

Hocam eger edu uzantili mailiniz varsa mutlaka deneyin. Hic belli olmaz birde baktin olmus.

anadolu.edu.tr'leri kabul ediyorlar

aof.anadolu.edu.tr'leri kabul etmiyorlar

Aöf ün bi faydasını görecektik oda olmadı

Üniversiteye topluca mail atıp baskı yapalım.
  • dreamspark başka office 365 farklı birşey.

Üniversitenin üye olup MS ile anlaşması lazım. Şu anda olan şey ise okulunuzun zaten anlaşması var ise eskiden gidip onaylatmak gerekiyordu okula MS anca öyle kabul ediyordu şimdi onu kaldırdı. Okulunuzun anlaşması varsa onay gerektirmeden üye olabiliyorsunuz. Bu 365 tek başına bir office gibi değil, kurumsal iş yazılımı gibi çalışıyor. Hangi üniversiteden üye olduysanız onun local ağında gibi oluyorsunuz online olduğunuzda.
  • Şimdi baktım 1 tb depolamamda gelmiş.Pc ye onedrive iş kurdum tekrardan tarayıcıda da açıktı one drive kendisi veri yolunu tanıdı ve eşitledi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Essentiel

quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

Microsoftu aradım hiç bişi yapmıyorlar boşuna aramayın üniversitenizi arayın diyip duruyorlar Ögrenci oldugumu belirteyim siz ayarlayın dıyorum yok bole bişi

Aynen bende görüştüm hatta konuşurken az önce siz mi aradınız aynı şeyleri söylüyorsunuz dediler.Durum şu arkadaşlar en son aktarıldığım 3. kişi bana dedi ki okulunuz Office 365'e üye olacak size hesaplar yaratacak ve sizin maillerinize hesap bilgileriniz gelecek bu şekilde ürünü temin edebilirsiniz.

Diğer yandan Dreamspark'tan bahsettim bende o sistemin bununla bir ilgisi olmadığını söylediler.

Dostum aynen hiç ilgilenmiyorlar mail atmak lazım bilgi işlem denen bişi yok üniversitede hiç bir işlem yapmıyorlar yani bu danışma hattındakilerin bilgisi yok pek bizim üst makamlara cıkmamız lazım bunlar çözemeyecek anlasılan

• Arkadaşın adresi ile almamız mümkün mü tam olarak nasıl çalışıyor bu sistem okul mail adresi ile mi yoksa bir defa aktivasyon sonra @outlook ile devam mı? 1 tb alan için uğraşıyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar okulu arayıp ya da mail yoluyla şikayette bulunun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 27 Şubat 2015; 16:17:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArwenSChild

okulun verdiği mail ile 1 tb alan aldım ama 8.1'de kullandığım microsoft hesabım başka bir mail adresi. bu 1tb alanı microsoft hesabımdaki maille birleştirme imkanım yok mu ki

maalesef yok. Yukarı da yazdım bu hesaplar kurumsal hesap niteliğinde ve ayrı bir hesap.

One drive ile one drive iş arasında da farklar var.

Düz one drive 'da herkes ile dosya paylaşır davet atabilirsiniz. Fakat one drive iş 'de sadece kayıtlı olduğunuz kurumsal hesaptakilerle paylaşırsınız. Global bir depolama alanı değil yani. Ya da kendiniz için kullanırsınız. Oraya 1tb dosya atayım herkesle paylaşayım olmuyor yani. :)
  • pamukkale üniversitesi akademisyen maillerini kabul etmiyor...
  • Okan üni Dreamspark üyeliğinden sadece Bilgisayar Mühendisi öğrencileri yararlanıyormuş. Komedi gibi üniversite gelmeyin abi sakın buraya bursluda olsa gelmeyin amatörce bi üniversite.
  • pesaction kullanıcısına yanıt
    yuh diyorum ayrimcilaga bakarmisin kimse tercih etmesin su universiteyi

• İyte olmuyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pesaction kullanıcısına yanıt
    Benim okulumda da o şekilde erciyes ünv öğrencisiyim..ama dreamspark için onla uğraşma kolay bi şekilde hesabını verified yapabilirsin öğrenci olman bile gerekmiyo yöntemleri var

• Hacettepe uzantılı mail adresimi kabul etmedi.
  • afedersin hocam küçümsemek değil ama uludağ yapamıyorsa kaldır at yani okulu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArwenSChild kullanıcısına yanıt
    Bende denicem birazdan. Umarım sorunsuz alırız.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.