Bildirim
Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (19. sayfa)
Giriş
-
hacettepeyi de almadılar ilginçquote:
Orijinalden alıntı: Bilen Biri
"Office 365" ne? Ben Office 2013'ü biliyorum; bu başka bir şey mi? -
maşallah son bir kaç senedir orjinal microsoft ürünlerine bedava sahip olmaya doydum :) windows 8.1 pro, visual studio, sql server şimdi de office 365 :) ama maalesef ki daha yeni office 2013 satın almıştım, buda nazar olsun diyelim.. bir gün yarar elbet işime office 365..quote:
Orijinalden alıntı: Bilen Biri
"Office 365" ne? Ben Office 2013'ü biliyorum; bu başka bir şey mi?
microsoft'un öğrenci ve eğitim'e daha çok destek vermesi gerekiyor. bir çok öğrenci microsoft ürünleri ile program geliştirip, sistemler üzerinde çalışmakta. e birde korsan mı kullansın.. az bile.. -
microsoft'a dert yanacağınıza okulunuza dert yanın. okullar başvuruyor microsoft kafasına göre sen al, sen alma demiyor sonuçta.quote:
Orijinalden alıntı: f-network
maşallah son bir kaç senedir orjinal microsoft ürünlerine bedava sahip olmaya doydum :) windows 8.1 pro, visual studio, sql server şimdi de office 365 :) ama maalesef ki daha yeni office 2013 satın almıştım, buda nazar olsun diyelim.. bir gün yarar elbet işime office 365..
microsoft'un öğrenci ve eğitim'e daha çok destek vermesi gerekiyor. bir çok öğrenci microsoft ürünleri ile program geliştirip, sistemler üzerinde çalışmakta. e birde korsan mı kullansın.. az bile..
Alıntıları Göster
-
Var olan bir yanlısı düzeltmek isterim.
Okul epostaniz ile indirdiginiz setup'u kurduktan sonra, Office de istediğiniz Microsoft hesabınız (hotmail,outlook) ile oturum acabilirsiniz.
* 1 TB OneDrive kullanacaklar okul epostasi ile girmek durumunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycp322 -- 27 Şubat 2015; 0:41:11 > -
-
Indırdım ve kullanmaya basladım ama alışmak zaman alıcak =)quote:
Orijinalden alıntı: ycp322
Var olan bir yanlısı düzeltmek isterim.
Okul epostaniz ile indirdiginiz setup'u kurduktan sonra, Office de istediğiniz Microsoft hesabınız (hotmail,outlook) ile oturum acabilirsiniz.
* 1 TB OneDrive kullanacaklar okul epostasi ile girmek durumunda.
Word-excel-power point - publisher document var sadece 4 tane
birde office 365 in office 2010 dan ne farkı var tam olarak ? -
niğde üniversitesini kabul etmedi pfffquote:
Orijinalden alıntı: h_tunc
benimki olmadı nasıl yaptınız? -
-
-
Akdeniz üniversitesi nasıl olucak var mı bilgisi olan ? -
Dreamsparkla iliskilendirilmis bir durum değil sanırım . dreamsparktan onaylı emailimi girdim ama kabul etmedi. -
arkadaşlar ben öğrenci olarak kaydoldum fakat office 365 proplus sürümünü izin verdi yani bende bunu kurdu sistem, şimdi ben bütün office tam kapsamlı kullanabilecek miyim(word, excel vs hepsi)? Pamukkale Üni 2012 mezunuyum bu arada.quote:
Orijinalden alıntı: huso60
Dreamsparkla iliskilendirilmis bir durum değil sanırım . dreamsparktan onaylı emailimi girdim ama kabul etmedi.
sizde durumlar nasıl lisans türü felen veya bende mi var bu olay?
birde lisans geçerlilik süresini nasıl öğrenebilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemone_2 -- 27 Şubat 2015; 3:01:25 > -
verdiğin siteye kendi mailimi yazdım
bu siteye yönlendirdi office için yükleme için
atatürk üniversitesi
edit:mail adresimi ve şifremi yazdığım zaman giriş yapamıyorum ama bir sıkıntı mı var acaba yoksa bizim okul başvuru yapmamış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 27 Şubat 2015; 3:07:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas
verdiğin siteye kendi mailimi yazdım
https://portal.office.com/Home
bu siteye yönlendirdi office için yükleme için
atatürk üniversitesi
edit:mail adresimi ve şifremi yazdığım zaman giriş yapamıyorum ama bir sıkıntı mı var acaba yoksa bizim okul başvuru yapmamış
Merhaba, atauni.edu.tr'yi kabul etmedi bende, sizde nasıl kabul etti? -
Marmaradayim bende sans olsa... -
yahu oraya yazınca geliyor mail adresimi girdim o siteye ama indirdiğim uygulamada girince kullanıcı adı şifre yazınca kabul etmiyor
http://i.hizliresim.com/P5Daa7.png
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosunaokuma21karakter -- 27 Şubat 2015; 3:42:36 > -
* bu mesaj silindi *
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 20:27:48 > -
Ankara üniversitesinin böyle bir uygulaması 3-4 aydir var zaten.
Kim olmuyor demis. Bilmeden yazmayin lutfen
http://www.ankara.edu.tr/duyurular/ankara-universitesi-microsoft-office-365-aboneligi/ -
Yıldız uygun...quote:
Orijinalden alıntı: 7nbitirdin
Ankara üniversitesinin böyle bir uygulaması 3-4 aydir var zaten.
Kim olmuyor demis. Bilmeden yazmayin lutfen
http://www.ankara.edu.tr/duyurular/ankara-universitesi-microsoft-office-365-aboneligi/
.........@std.yildiz.edu.tr
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X