Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.533
Cevap
273
Favori
283.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversiteden maili alabilsem bakacağım ama ortada mail yok.Üniversitenin sayfasında öğrenci mail yönlendirme linki yanlış bu kadar rezillik olur.Mail sayfasının linki tahmin ederek buldum. Tc baba adı doğum tarihi istiyor yazıyorum açılmıyor yarım kalıyor.Necmettin Erbakan'dan deneyen varsa bir haber versin
  • BU DURUMU YAŞAYAN VAR MI?

Bende hala kuruluyor... Yazıyor. Bilgisayarıma indirdim office'i ve kullanabiliyorum. Siteye login olduğumda ise aşağıdaki görüntü var
    Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile

MAC kullandığım için oluyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 26 Şubat 2015; 22:22:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Setup.X86.tr-TR_O365ProPlusRetail_8411bb00-c1a3-463d-bf57-c02aa3e971de_TX_PR_b_0_

şu isimli bir dosya indirdim ama açılmıyor
  • Hacettepe
  • Medipol Universitesi'nin mail adresi de su an icin kabul edilmiyormus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

Orijinalden alıntı: teoska

İTÜ'deyim.

Evet, bizim üniversitenin yazılım ağında lisanslı yazılımlar mevcut ve içlerinde Windows, Office, Visual Studio gibi Microsoft ürünleri de var. Şimdiye dek Windows 8.1 hariç tüm lisanslı Microsoft ürünlerimi oradan temin ettim.

Bu sene mezun oluyorum; ama mezunlar olarak da bu yazılımlardan edinme hakkımız devam ediyor. Yeni Office, Visual Studio ve Visio sürümlerini buradan ücretsiz alırım. (Windows 10'a zaten ücretsiz yükseltme hakkım var.)

Keşke Azure hesabı da verse okul.

Fakat haberde bahsi geçen ücretsiz Office 365 paketinde 1 TB'lık OneDrive alanı gibi güzel bir olanak da sunuluyor. Maalesef bunu ücretsiz alamıyorum işte. Şu an 30 GB'lık OneDrive alanı kullanıyorum. Ama ayda 3 TL'ye Office 356'in öğrenci paketini İTÜ e-posta adresimle alabilirim, 1 TB OneDrive alanı dahil.

Yani şimdi ne dememiz gerekiyor?

Bilmem. Keyfin bilir.

• 1 uyelıge 5 cıhaz hakkı tanınıyor yokmu paylasacak ? tablet ıcın word lazım,
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: ssj

quote:

Kayıt işleminizi tamamlayamadık.

BT departmanınız Office 365 Eğitim için kayıt işlemini devre dışı bırakmış. Kaydı tamamlamak için onlarla iletişime geçin.

@pau.edu.tr
    @posta.pau.edu.tr

hiçbirini kabul etmiyor... Alanlar nasıl aldı hayret?

@posta.pau.edu.tr oluyor sıkıntı yok. Pusula kullanıcı adınızı girin başına

uyarıyı aynen yazıyorum..

BT departmanınız Office 365 Eğitim için kayıt işlemini devre dışı bırakmış. Kaydı tamamlamak için onlarla iletişime geçin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

quote:

@pau.edu.tr
    @posta.pau.edu.tr

hiçbirini kabul etmiyor... Alanlar nasıl aldı hayret?

@posta.pau.edu.tr oluyor sıkıntı yok. Pusula kullanıcı adınızı girin başına

uyarıyı aynen yazıyorum..

Ne yazıyorsunuz? Çoğu kişiye söyledim sıkıntı olmadı kimsede.

• Meslek Yüksek okulları üvey evlet galiba. Plato Meslek Yüksek okulu uzantılı adresi girdim ama ( @stu.plato.edu.tr )
    BT departmanınız Office 365 Eğitim için kayıt işlemini devre dışı bırakmış. Şeklinde yazı çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vendetta29 -- 26 Şubat 2015; 22:55:24 >
  • pamukkale üni

• Sakarya üni de olmuyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bilgisayarınızda 64bit ofis yüklü ise ondan olabilir. Bende de 32Bitte sıkıntı çıktı. 64 Bit office 365 indirdim onda sorun olmadı.

Bu arada ondokuz mayıs üniversitesi için detay vereyim. Her ne kadar mezun olsam da mail adreslerinin ömür boyu bizde kalacak olması güzel :)
    Bu sene yenilenen mail adresi (gmail altyapılı mailler): .....@stu.omu.edu.tr şeklinde. Bu mail adresi ile olmuyor.
    Eskiden verilen hotmail altyapılı mailler: isim.soyisim@oposta.omu.edu.tr Bu mail adresi ile oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Setup.X86.tr-TR_O365ProPlusRetail_8411bb00-c1a3-463d-bf57-c02aa3e971de_TX_PR_b_0_

şu isimli bir dosya indirdim ama açılmıyor

KArşıdan yükleme dosyasıdır indirdiğiniz.Açılıp yüklenmesi biraz zaman alır. Bir 10 15 dakika bekleyin. Ayrıca ayarlar kısmında 64bit seçeneği de var. Sisteminiz 64 bit ise onu da indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

pamukkale üni

Şimdi bir tane daha denedim, oldu. Ne yazıyorsunuz e-posta olarak?
  • Şöyle bi sıkıntıyla karsılastım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kriger -- 26 Şubat 2015; 23:19:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Şöyle bi sıkıntıyla karsılastım

Bilgisayarınızda şuan kurulu olan Office'yi kaldırırsanız sorun çözülür.
  • Başkent Üniversitesi'ni kabul etmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Office i sallayında 1 TB depolama iyiymiş. Olmazsa bilgideki kuzenden isteyeceğiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Şöyle bi sıkıntıyla karsılastım

bende 32 bit indirirken kapattım 64 bit indiriyim dedim bende de böyle dedi
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.