Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
271
Favori
284.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MehmetNurD

Bilkent ünv. ile deneyen oldumu? Bir yakının E-Posta adresi ile denedim kabul etmedi.

kabul etmiyor Bilkent mail adresini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaky

Office 365 ile 1 T alanın kullanım süresi 1 yıl mı? 1 yıl sonra uzatmak mı gerekiyor? Bilgisi olan var mı?

arkadaş önemli bir soru sormuş, eğer 1 yıl süreli ise hiç uğraşmaya değmez...
  • kosopt K kullanıcısına yanıt
    hocam konuda yazılanlara bakarsanız bazı universitelerin mail veritabanı hotmail yani microsoft olmadıgı için bu kampanyaya katılamıyordu. aof hariç mail veritabanı microsoft olup kampanyaya katılamayan universite yok diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofistike38 -- 30 Mart 2015; 0:31:46 >
  • M@rKSm@N kullanıcısına yanıt
    Microsoft Education
    Okullar ve Öğrenciler için Ücretsiz Microsoft Office 365 | Microsoft Eğitim
    http://products.office.com/tr-TR/student/office-in-education
    buradan sss'ye bakarsanız şöyle bir cevap görürsünüz:

Bu planı ne süreyle kullanabilirim?
    Uygun şartlara sahipseniz, mezun olana ya da uygun okuldaki kaydınız sona erene kadar planı kullanabilirsiniz. Öğrenci uygunluğu herhangi bir zamanda yeniden doğrulanabilir. Süre sonunda, Office uygulamaları, belgelerin görüntülenebileceği ancak yeni belgelerin düzenlenemeyeceği veya oluşturulamayacağı anlamına gelen sınırlı işlevsellik moduna girer. Ek olarak, Office Online ve OneDrive gibi okul e-posta adresi ile ilişkili olan çevrimiçi hizmetler artık çalışmaz.

• teşekkürler, okulu uzatmaya devam...
  • bu okulu seviyorum ya, teşekkürler UniBo ve konuyu açan arkadaşa da teşekkürler
  • sofistike38 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaky kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • arkadaşalar pamukkale üniversitesinde olup da bunu uygulayabilen oldu mu ? eğer yapabildiyseniz benimle irtibata geçer misiniz ?
  • tüm cloud adreslerini bir yerden yönetme sitesi vardı bilen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

tüm cloud adreslerini bir yerden yönetme sitesi vardı bilen?

Zeropc

• biri bana bu 1 tb alan hakkında bilgi verebilir mi? ve alımı hakkında şimdi başka birinin okul e-posta adresi ile ben kendi outlook adresime bu 1 tb alanı ekleyebilir miyim yoksa okul e-mailine sahip kişinin okula kayıtlı outlook adresine mi gidiyor? bir de bu alan süreli mi? bir noktadan sonra alacaklar mı elimizden? teşekkür ederim
  • Aof sorunu çözüldü mü

• Gmail alt yapisi var bu okul size ne etti microsoft :/

• quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

biri bana bu 1 tb alan hakkında bilgi verebilir mi? ve alımı hakkında şimdi başka birinin okul e-posta adresi ile ben kendi outlook adresime bu 1 tb alanı ekleyebilir miyim yoksa okul e-mailine sahip kişinin okula kayıtlı outlook adresine mi gidiyor? bir de bu alan süreli mi? bir noktadan sonra alacaklar mı elimizden? teşekkür ederim

soru güncel
  • Hacettepe'de okuyan arkadaşlar bidb@hacettepe.edu.tr adresine kısa bir email yazarsanız bununla uğraşma ihtimalleri artar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

Aof sorunu çözüldü mü

bende merak ediyorum aof ne oldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: LootMyBoot

Hacettepe'de okuyan arkadaşlar bidb@hacettepe.edu.tr adresine kısa bir email yazarsanız bununla uğraşma ihtimalleri artar.

evet bende yazıcam. bakalım ne yapacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuCh

Başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim. Mezun olsakta bu e-posta adresleri iyi işe yarıyor :)
    Benim hesabım açıldı indirme aktif :)

Ne yazık ki yeni öğrenci olduğumdan gmail uzantılı e posta verildi bana.

Bilgi işlem ile görüşüp bilgi alacağım bakalım.

• Hacettepenin cevabı

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/29305/12553f7d-c4c0-4177-8f1e-9ea9c7d2112d.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ethan -- 8 Nisan 2015; 15:55:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.