Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.535
Cevap
271
Favori
284.008
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnşallah bir gün Selçuk'a da gelir.
  • Univler kolay kolay edu uzantili e posta vermiyorlar. Akademisyenlere veya bazen master ogrencilerine veriyorlar. Benim var amaselcuk.edu.tr olunca devami kabul gormez buyuk ihtimal. Ama bu e postayi change etme sansimiz oluyor. Bir krre alindi mi denk bir unive basvuruldugunda oradan da alinabiliyor kisitli bir sure icin kutuphane v.s. kullanimlari icin. Bu bilgilendirmeyi herkes yapmazdi. Guzel paylasim ama bakalim olacak mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lecher.badboy kullanıcısına yanıt
    maili öğrenci sisteminde nasıl giriyorsan gir şifreyi de tc kimliğin son 6 hanesi olarak tuşlayabilirsin dostum. benimki öyle kabul etti
  • karadeniz teknik sorunsuz halloldu. teşekkür ederim bilgilendirme için
  • quote:

Orijinalden alıntı: AADUUKET

Arkadaşlar 12 Mayıs itibariyle yani bugun itibariyle Gaziantep Üniversitesindede kabul görmekte :) Hayırlı olsun.

ALINTI ;
    Sevgili öğrenciler 1. sınıflar için ÜCRETSİZ dağıtılan Office 365 programını, portalına bağlanarak adım adım kurabilirsiniz
    Döküman:http://gul6.bim.gantep.edu.tr/~bidb/images/office365.pdf
    Adres:https://login.microsoftonline.com/

hocam sadece 2014 girişliler alabiliyor şuan

• itü yok mu açıköğretim yok mu hala?

• süper valla. mezun olmama rağmen kullanıyorum. kapatmamış bizim okul maili...
  • son durumlar nedir arkadaşlar?
  • prensip olarak dokuz eylül hiçbiyerde kabul edilmez. bilmen lazımdı
    @darkd66 şu maili paylaş da bizde alalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerGiyotineBurnunuSokma -- 22 Haziran 2015; 12:50:50 >
  • arkdaşlar birisine yardım etmek isteyen varsa bana edebilir. mail, key, ürün anahtarı ne ise kabul edilir.
  • Koskoca aöf nasıl olmaz ya ülkenin yarısı aöf lü zaten elinde 5 lisans dan 1 adet verebilecek varmı

• Koskoca aöf nasıl olmaz ya ülkenin yarısı aöf lü zaten elinde 5 lisans dan 1 adet verebilecek varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: sile

Koskoca aöf nasıl olmaz ya ülkenin yarısı aöf lü zaten elinde 5 lisans dan 1 adet verebilecek varmı

5 tane lisans yok hocam. Tek lisans 5 cihaz.

• beyler yüksek lisans öğrencisi olup da alabilen var mı? ona göre bi okul yazalım bari
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    office 365 lisnasi icin universite tercihi

iste ölücü ruhu budur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...DeAtH...

office 365 lisnasi icin universite tercihi

iste ölücü ruhu budur

• yok yav öyle değil

gideceğimden değil, askerlik için. ankara'dayım zaten, ankara üni güzel göründü gözüme
  • Arkadaşlar Merhabalar. Öncelikle haber veren @biuu arkadaşımıza teşekkürler. Ben de ADÜ`nün @stu.adu.edu.tr uzantılı e-posta adresi ile aldım. OneDrive`ın 1 TB olduğunu nasıl anlıyoruz bakabileceğimiz bir yer var mı ?

• Kullanan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.