Bildirim
Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (30. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1tb akademisyenler için sanıyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Okan bi kere şaşırt beni ve bi işte öncü ol yahu.Üşengeç yönetim vesselam. -
-
....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okttay -- 11 Ağustos 2015; 11:09:48 > -
Benim okul yokmuş
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
kocaeli de yoktu en son :( -
32 bit sürüm veriyor bende 64 bit office 2013 yüklüydü onu kaldırmamı istiyor peeh işe yaramadı. -
64 bit olarak ta kurarsınız. Ek birşey yapmadan direk download ederseniz 32 bit kuruyor. Google da 64 bit office 365 kurma Yazın, nasıl yapılacağı anlatılıyor.
5 pc den birini bana verebilecek olan var mı :)
Istanbul üniversitesi nerde yav
İstanbul Üniversitesi deneyen var mı son zamanlarda? -
Ben denedim olmadı. Bilgi işleme de sordum niye olmuyo diye microsoft la anlaşamadık dedi
arkadaşlar bana yardımcı olurmusunuz? üiversite hiç yok bende. -
Odtü'ye yok mu hala? Deneyen varsa beni de bilgilendirebilir mi?
Gaziantep üniversitesi öğrencileri 2014 girişliler dahil artık yararlanamamaktadır. Okul ile görüştüm ve okulun ms ile sözleşmesinin bittiğini öğrendim. -
konu dışı---
microsoftun bu güzelliklerinden yararlanıp yararlanıp dünyanın en iyi şirketi google samsung apple diyorlar ya ona çok gülüyorum :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar indirdiğiniz paketi paylaşırmısınız? belki bi yükleme yolu bulurum. -
Standart bir paket iniyor ki ayrı bir özelliği yok. Key yerine sadece okulun verdiği office 365 hesabıyla etkinleşiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schlimazi -- 10 Ağustos 2015; 14:32:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
TAMAM ABİ. KAÇ GB LIK İSE O PAKETİ ALABİLİRİMİYİM.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X