Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
271
Favori
284.055
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam açık akademi kullanıcı adı şifre ile mi giriş yaptınız yoksa akademi hesabınızda serial mi var?
  • İTÜ dahil değil mi buna?
  • xxxxx@anadolu.edu.tr adresim ve şifrem ile girdim zaten lisansınız var dedi ve indirme sayfasına yönlendirdi indirmeyi yaptıktan sonra gene aynı id şifre ile aktive ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ...@std.yildiz.edu.tr oluyor demişsiniz fakat ben sorgulama yaptığımda anlaşma yok gözüküyor. Acaba yüksek lisans öğrencsi olduğum için mi yok ya da yeni kayıtlı olduğum için mi? bilgisi olan var mı?
  • Ogr.dpu.edu.tr malesef yine fail mail kapanmadan bi ise yariyacakti yahu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayburt var Selçuk yok
  • İndirip offline kullanamıyor muyuz? Bende sadece bunlar çıktı.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• Benim de mailim kabul edildi fakat sadece online olarak kullanılıyor. Tarayıcı üzerinden çalışıyor. İnternetsiz offline kullanılmıyor mu bu? Ayarlarda office yeri yok bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

Benim de mailim kabul edildi fakat sadece online olarak kullanılıyor. Tarayıcı üzerinden çalışıyor. İnternetsiz offline kullanılmıyor mu bu? Ayarlarda office yeri yok bende.

Dokuz Eylül Üniversitesi @ogr.deu.edu.tr e-posta adresimle denedim, oldu. Ancak aynı durum bende de mevcut, sadece tarayıcıdan online olarak kullanabiliyorum. İndirme mevcut değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goxel_35 -- 21 Eylül 2015; 9:51:57 >
  • Akademisyen veya öğrenci olmayıp almak isteyen olursa uygun fiyata aktivasyon verebilirim. Pm lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goxel_35

quote:

Benim de mailim kabul edildi fakat sadece online olarak kullanılıyor. Tarayıcı üzerinden çalışıyor. İnternetsiz offline kullanılmıyor mu bu? Ayarlarda office yeri yok bende.

Aynı durum bende de mevcut. E-posta adresini kabul etti ancak tarayıcıdan online olarak kullanabiliyorum. İndirme mevcut değil.

O kadar sayfa yorum okudum. Kimse de bununla ilgili bir şey yazmamış.
  • quote:

quote:

quote:

Aynı durum bende de mevcut. E-posta adresini kabul etti ancak tarayıcıdan online olarak kullanabiliyorum. İndirme mevcut değil.

Hocam sitede indirme ile ilgili bölümler çıkması lazım çıkmıyor mu ?

Anasayfa da bu çıkıyor ; PC ya da MAC 'e yükle diye,

Oraya tıklayınca da bu sayfa çıkıyor. 32 ve 64bit seçeneği ile yüklüyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 19 Eylül 2015; 22:22:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

Bayburt var Selçuk yok

Bayburt diye küçümsüyor olabilirsin ama selçuk üniversitesi nin kimler tarafından yönetildiğini çok iyi bildiğim için normal karşılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

quote:

Orijinalden alıntı: bi tylol hot içer miyiz

Bayburt var Selçuk yok

Bayburt diye küçümsüyor olabilirsin ama selçuk üniversitesi nin kimler tarafından yönetildiğini çok iyi bildiğim için normal karşılıyorum.

Ben üniversitenin, şehrin büyüklüğüyle kıyasladım. Bayburt Konya'nın yanından geçemez. Yönetenlerle alakalı bir şey demedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

quote:

quote:

Ben de daha fazla cihaza yükle kısmı çıkmıyor. Sadece uygulamar çıkıyor.

• Lanet olası düzce üniversitesinde hiç bir şey yok. Mail attım bakalım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bende sadece bunlar çıkıyor. Office uygulamasını daha fazla cihaza yükleyin diye bir şey yok.

• çoğu iyi üniversite yok nasıl işse
  • Çok ilginç, çıkması lazım aslında. Yeni üye olduysanız biraz zaman geçtikten sonra çıkabilir. Üye girişi yapmışken şu adresi girin " " indirme sayfası bu adreste bakalım açılacak mı ?

Ya da önceden sağ üst köşede dişli işareti var ayarlara girin. Yazılım yükleyin ve yönetin kısmı vardır, oradan da bu bağlantıya ulaşıp indirme sayfasına yönlendirilebilirsiniz. Yine de çıkmazsa demek ki hesaptan hesaba değişiklik gösteriyor.

• quote:

Çok ilginç, çıkması lazım aslında. Yeni üye olduysanız biraz zaman geçtikten sonra çıkabilir. Üye girişi yapmışken şu adresi girin "https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx " indirme sayfası bu adreste bakalım açılacak mı ?

Ya da önceden sağ üst köşede dişli işareti var ayarlara girin. Yazılım yükleyin ve yönetin kısmı vardır, oradan da bu bağlantıya ulaşıp indirme sayfasına yönlendirilebilirsiniz. Yine de çıkmazsa demek ki hesaptan hesaba değişiklik gösteriyor.

Üye olalı 2 gün oldu. O kısımda da office ile ilgili bir şey çıkmıyor. Aynen bu şekilde:

Masaüstü kurulumunda sadece o sayfanın kısayolunu oluşturuyor. Office yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 20 Eylül 2015; 4:22:32 >

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.