Şimdi Ara

Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
271
Favori
284.011
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Çok ilginç, çıkması lazım aslında. Yeni üye olduysanız biraz zaman geçtikten sonra çıkabilir. Üye girişi yapmışken şu adresi girin "https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx " indirme sayfası bu adreste bakalım açılacak mı ?

Ya da önceden sağ üst köşede dişli işareti var ayarlara girin. Yazılım yükleyin ve yönetin kısmı vardır, oradan da bu bağlantıya ulaşıp indirme sayfasına yönlendirilebilirsiniz. Yine de çıkmazsa demek ki hesaptan hesaba değişiklik gösteriyor.
    Office 365 öğrenci ve eğitmenlere ÜCRETSİZ. OneDrive 1Tb depolama ile

Üye olalı 2 gün oldu. O kısımda da office ile ilgili bir şey çıkmıyor. Aynen bu şekilde:

Masaüstü kurulumunda sadece o sayfanın kısayolunu oluşturuyor. Office yok.

Dosya indiriyor değil mi hocam ? Ufak bir karşıdan yükleme dosyası indirmesi lazım. Ona tıklayınca direk yükleme yapacak bilgisayarına. yoksa iso halinde windows indiriyormuş gibi bir dosya sunmuyor office 360.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1ht1baron

quote:

Çok ilginç, çıkması lazım aslında. Yeni üye olduysanız biraz zaman geçtikten sonra çıkabilir. Üye girişi yapmışken şu adresi girin "https://portal.office.com/OLS/MySoftware.aspx " indirme sayfası bu adreste bakalım açılacak mı ?

Ya da önceden sağ üst köşede dişli işareti var ayarlara girin. Yazılım yükleyin ve yönetin kısmı vardır, oradan da bu bağlantıya ulaşıp indirme sayfasına yönlendirilebilirsiniz. Yine de çıkmazsa demek ki hesaptan hesaba değişiklik gösteriyor.

Üye olalı 2 gün oldu. O kısımda da office ile ilgili bir şey çıkmıyor. Aynen bu şekilde:

Masaüstü kurulumunda sadece o sayfanın kısayolunu oluşturuyor. Office yok.

Dosya indiriyor değil mi hocam ? Ufak bir karşıdan yükleme dosyası indirmesi lazım. Ona tıklayınca direk yükleme yapacak bilgisayarına. yoksa iso halinde windows indiriyormuş gibi bir dosya sunmuyor office 360.

Kilobytelık bir dosya indirtip yükleyince office 365 sayfasının kısayolunu başlata ekliyor. Başka da bir şey yapmıyor
    Başlat menüsüne yüklenen kısayol simgesine tıkladığımda yine bu sayfa açılıyor.

Ayrıca youtubede videoda da izledim. Ayarlar-Yazılım bölümünde bende videodaki gibi office yok. Galiba okul ile böyle anlaşmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 20 Eylül 2015; 5:36:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar üniversite mailime giremiyorum aynı sorunu yaşayan var mı?

• itü, öğrencilerine zaten microsoft ofisi ücretsiz sunuyor ki
  • odtu olmuyordu az once denedim oldu. tebrikler mailinizi kontrol edin falan yazdi daha mail e bakmadim ama herhalde oldu
    edit:aktifleştirdim. odtü oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omelette -- 10 Ekim 2015; 13:38:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul Üni. hala olmuyor "BT departmanınız Office 365 Eğitim için kayıt işlemini devre dışı bırakmış. Kaydı tamamlamak için onlarla iletişime geçin" diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

İstanbul Üni. hala olmuyor "BT departmanınız Office 365 Eğitim için kayıt işlemini devre dışı bırakmış. Kaydı tamamlamak için onlarla iletişime geçin" diyor.

iü den birşey beklemeyin hocam. bizim üniversite gerçekten rezil bir üniversite.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

açıköğretim hala kabul etmiyor mu beyler?

AÖF'ten aldığım mail ile indiriliyor şu an... Bravo AÖF'e ilk kez bir işe yaradı.
  • AÖF'ye de gelmiş sonunda.

Edit: 64 bit seçeneği Ayarlar-Yazılım kısmında mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sycthe2112 -- 20 Eylül 2015; 20:50:05 >
  • itü yüde koymuşlar sonunda
  • Hadi inşallah olmuştur hocam, sonuçtan beni de haberdar eder misiniz?

• bu 1tb sureli mi?

• Bende tanıdığın aof hesabıyla aldım da direk indir dedim 32 bitlik sürüm inmiş 64'le aralarında fark varmı acaba ?.. Bidaha uğraşmayayım.
  • Arkadaşlar OneDrive'yi indirdim ancak programdan öğrenci kimliğimle giriş yapamıyorum.

1TB'yi sadece site üzerinden mi kullanmak gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyanaa

quote:

Orijinalden alıntı: T-Y

İstanbul Üni. hala olmuyor "BT departmanınız Office 365 Eğitim için kayıt işlemini devre dışı bırakmış. Kaydı tamamlamak için onlarla iletişime geçin" diyor.

iü den birşey beklemeyin hocam. bizim üniversite gerçekten rezil bir üniversite.

Ben bunu okulda bolum baskanina ve bir kac hocaya dile getirdim yenilikten cagdas egitimden teknolojiden bahsediyorsunuz ama okulun microsoft ile bir anlasmasi dahi yok dedim bana soyledikleri git bilgi isleme anlat derdini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 21 Eylül 2015; 11:19:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Arkadaşlar OneDrive'yi indirdim ancak programdan öğrenci kimliğimle giriş yapamıyorum.

1TB'yi sadece site üzerinden mi kullanmak gerekiyor?

İnternetteki sayfada Eşitle düğmesine tıklayınca masaüstündeki uygulamayla eşleniyor.
  • T-Y kullanıcısına yanıt
    şöyle bir uyarı çıkıyor hocam:

• quote:

şöyle bir uyarı çıkıyor hocam:

Eski office varsa ondan olabilir tam da bilemiyorum, ben kurdum direk eşitle dedim One Drive'dan bilgisayarımda seçtiğim bi klasörle eşitlendi.

• T-Y kullanıcısına yanıt
    hallettim hocam sag olun. son olarak mevcut kalan alan hakkimizi nasil ogrenebiliriz?
  • quote:

hallettim hocam sag olun. son olarak mevcut kalan alan hakkimizi nasil ogrenebiliriz?

One Drive depolama hakkından bahsediyorsanız eşitlenince sağ alta simgesi geliyor ona sağ tık yapıp Depolama alanını yönet ordan da One Drive İş depolama alanını görüntüleyin kısmına tıklayın limiti gösterir.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.